cinsellik sıradanlaştıkça monotonlaşıyor bir erkeğe ne yaparsanız ben işte bundan gerçekten zevk alırım diyebiliyorsunuz? ne yapmak sizi tatmin eder
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben baya büyük bi hayal gücüne sahibim sert seviyorum havyan gibi olmasını galiba aynısını bende pna yapardım bahşi olurdum
yani sende onumu becermek istiyordun öyle zevk aldığın bir penisin olsaydı?
Hayır öyle değil
O bana hayvan gibi çöklenirse bende onun üstündeyken aynısını yaparım ona
Isıtmak yalamak gibi
nasıl mesela daha açık sofistike ol rahat takıl yani
yani farklı rollere bürünmezdin sadece o ilişkiyi o hazzı aynı oranda yükseltirdim diyorsun
Evet
Ama tabi takma şey veripte al yap derse neden olmasın ama pek ben zevk alabileceğimi sanmam ama olsun
yani sormak istediğim şey daha çok farklı zevkler yapmadığın ve yapmak istediğin şeyler gibisi sormuştum ama soruma tam cevap alamadım açıkcası
straponun haricinde birde strapless vibratör var bir kısmı vajinaya yerleşiyor bir kısmı anal zevk veriyor
Ben pek o aletlerle işim olmuyor
Bir erkeğin aleti bi kadına. Yeter
fikirlerine elbette saygımız var ama zevkler hep sıradan oluyor biliyormusun güzel şeyler yaşanmıyor sıradan oluyor hep
Sen peki ne gibi bişi olmasını isterdin
sence böyle fanteziler bir erkeğe yanlışmı?
Gerçekten mükemmel bi fantezi yapın var
Ben düşünsem aklıma gelmezdi ki bence mükemmel denemeye değer bişi
benim ufkum geniş yaşamasını bildikten sonra tutku ve zevk aynı anda yaşanır önemli olan aykırı olmak özgür olmak kural tanımamak
mesela şu an farklı bir zevk peşindeyim 1 kaç gündür bunu izliyorum zararı var mı diye
Ne gibi
üretral dilatör diye oyuncaklar var bunlar çiftlerle kullanılıp farklı zevkler yaşatılarak orgazm ve değişik zevkler tattırma olanağı sağlıyor
Erkekle ilişkiye girmeyi düşündün mü
biseksüelim düşünmedim yaptım :D çiftler ile ve hoş bulduğum genç feminen Psf arkadaşlar ile
Owww belli biseksüel olduğun
Nasıl bi duygu
Yani bir erkeğin seni * nasıl zevk alıyordun
yani kural yok daha rahat konuşabiliyorum zevkimi isteğimi daha rahat anlatabiliyorum kadın parterime bunu anlattığımda direk yorumlamak ve karalama kampanyası başlıyor ama bazı kadınlarda hadi ne duruyoruz diyebiliyor iki cins ile zevk başka diyebilirim
Hımmm peki ailen bu duruma ne diyor kaç yaşındasın
ben aktif bi sexüelim pasif olmayı tercih etmedim kadınlarla bunu denemek istiyorum
Anladım istek atsam daha net bi şekilde konuşuruz bence
ben 35 yaşında yetişkin bireyim ailemle özelimi paylaşmam zevk iki kişi arasında yaşanmalı ve devam etmeli
Evlenmedin mi hiç
Yaşın kğçük zannettim
aslında evliyim sadece yaşadığım zevk yeterli gelmiyor
atmak istersenn sen bilirsin dm den konuşmak istiyorsan sorun değil
Karın peki?
Bu konuda ne diyor
son sorun özel oldu dm den konuşmak gerektiğini düşünüyorum
Onu ahıra bağlamak ve önüne saman yığmak
sadece açlık çektirmek istiyorsun öylemi onu eğitmek böylemi zevk alıyorsun hoşuna gidiyor
Saks0 cektirmek her zaman beni azdiriyo