Ya tuhaf bi soru olucak ama merak ediyorum ben nasıl öğrendiğimi hatırlamıyorum siz hatırlıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbizim zamanlarımızda internet vs öncesinde pek bilgi edinmek mümkün olmazdı.
herkes büyüklerinden öğrenirdi. abisi olan abisinden, yoksa abisi olan bi arkadaş öğrenmiş olurdu bilmeyene gösterirdi. ben kendimden büyük kuzenlerim vardı yazlıkta onlardan öğrenmiştim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılokul dönemlerinde kuzenim bizde kalırdı aynı oda da kalırdık 13 yaşındaydık, çocuğu sürekli pipisiyle oynarken görürdüm bazen kıyafetinin üzerinden hep eli orasındaydı bazen de yatağında uzanmış açıp oynarken görüyordum bir keresinde niye hep o şeyinle oynuyorsun demiştim o da anlatmıştı zevk verdiğini felan öyle bişeyler, sen yapmıyon mu demişti yoo benim pipimmi var nasıl yapayım demiştim o da anlatmıştı kızlar da yapabilir felan. sonra bir gün meraktan denemiştim kuzenimin anlattığı şekilde ama öylesine bişey hissetmemiştim.. nasıl olduğunu nasıl başladığımızı hatırlamıyorum ama kuzenim bana ilk kez yapmıştı öğretmek için ve ben de meraktan ona yapmıştım. sonra uzun süre birbirimize hep yapmıştık böyle öğrenmiştim
15 Yorumla- +1 yıl
ciddenmi ya hala kuzeni görünce o günler gelmiyormu aklınıza
Soran+1 yılOha baya karsilikliymis Şu an kuzeninle konuşuyor musun Skwndiwbwnndwjnd
- +1 yıl
Ahaha çok ilginçmiş bu ya 🤣
Cevap sahibi+1 yılevet konuşuyor görüşüyoruz ama normal şekilde. o tarz yaramazlıklar yapmıyoruz artık
- +1 yıl
yaramazlık hı seni seni :):)
Gizli Üye(18-24)+1 yılGazetede kadınlara bakarken yüz üstü yattım o sıra sürtünmeye başlayinca hoşuma gitti ve ardından boş olunca işedim sandım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe olduğnu bilmiyordum bile o beyaz sıvının kimseye söylemedim aylarca cunup durdum
Cevap sahibi+1 yılO gazetede dayimlara gittik hamsi kızariyolardi sofraya serceklerdi gazetedeki kadın resmini görünce gazeteyi ben aldım sermesinler diye😂
Soran+1 yılİyi kurtarmissin kdnwidwhkdndd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Kendime dokunarak keşfettim dokundukca haz almaya başladım ve bir anda fiskirdi ne olduğunu anlamadım ve çok korkmuş ve heyecanlanmistim
02 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf olmuş ishdiwnduwbd
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaşımda mahalle komşusu kız vardı, valla billa o öğretti zaten ben el tiryakisi oldum (dudak tiryakisi gibi düşün işte)
00 Yorumla
+1 yılÖğrenilen bir şey olmadı ki bi an bi istek geldi öyle yaptım baktım aşırı zevkli devam ettim yıllarca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılLisedeyken 31 muhabbeti dönüyordu. Önce cinsellikle alakalı olduğunu çözdüm, sonra penisimle alakalı olduğunu çözdüm, sonra da yukarı aşağı yapmakla alakalı olduğunu çözdüm, en son da 31 kere yapmak gibi bir şey olmadığını çözdüm.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçgüdüsel elden düşmeyince birgün başı döndü kustu 🥸😹
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben de bilmeden denedim sonra yilin ilk patlamasi oldu sonra da el alışkanlığı haline geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8. Sınıftayken okuldakiler sürekli muhabbetini yapıyorlardı. hatta alenen sınıfta mastürbasyon yapan arkadaşlar oluyordu. Onlardan öğrenmiştim. O zamanlar boşalmada olmuyordu 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok tuhaf ama masaj aleti vardı buyukannemin onu ergenlikteyken şeyime sürdüm o gün bugündür devaaamm djdbdjdn
01 Yorumla
Soran+1 yılJdndjdbdidhdidbxjdbd
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aslında mastürbasyon düşüncem yoktu... Başka bir şey yaparken olan oldu ve ne olduğunu da anlayamamıştım.
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşımda penisime dokunup ileri geri yaparken zevk aldığımı fark ettiğimde keşfetmiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ileri geri yapmak aklına nerden geldi dkcnxuwjxnsj
- +1 yıl
Oynarken oynuyordum oylesine
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa hormonlarla insan hormonların etkisiyle bilmeden öğreniyor
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım. arkadaşlar konuşuyordu lisede.
00 Yorumla
+1 yılTe orta okuldayken bir arkadaşın anlatımıyla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izleyerek öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşılıklı rahatlayalım istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir.
Cevap sahibi+1 yılok
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sertleşip fazla kurcalayınca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi aşağı bi yukarı
Bu nedir ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaş söylemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş ve akraba ortamı
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamı
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşların nasıl öğrendi acaba
- +1 yıl
Ben ergenliğe girdim sen girdin mi çavuşu tokatlıyor musun şöyle tokatlanr falan 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHatırlamıyorum çok
00 Yorumla
+1 yıltamamen tesadüf
00 Yorumla31 cekerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeyyy ellerken
20 Yorumla
+1 yılvideolardan
25 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim bir kız ne tür videolar izler ya da arar peki cinsellikle ilgili?
Ciddiyim bu arada soruda :) - +1 yıl
hayirdir vajinan mi var
- +1 yıl
Ne alaka?
Soran+1 yılErkekler ne arıyorsa o videolardan bizde aynısını arıyoruz
- +1 yıl
Ben de kızlar ne tür video izliyor diye merak ettiğim için sordum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi