Lütfen eşit demeyin, birini seçin.
(bana göre binlerce yıldan sonra roller değişti)
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Lütfen eşit demeyin, birini seçin.
(bana göre binlerce yıldan sonra roller değişti)
Cinsellikte kadın daha güçlü.
Daha kolay ve çok sayıda partner bulabiliyor. Kafayı bu işle bozan bir kadın ömrünün sonuna kadar her gün başka bir erkekle seks yapabilir.
Penisinin boşaldıktan sonra yumuşaması gibi bir derdi olmadığı için kadın canı istemeyene kadar seks yapmaya devam edebilir ve erkekten de yüzlerce kat fazla zevk alarak bunu yapabilir.
Mastürbasyon yaparken vibratör gibi şeyler kullanarak gerçekten sevişiyormuşçasına (erkeklerin ellerini kullanmasından daha gerçek) haz yaşayabilir.
Cinsellikte erkek baya rezil bir varlık.
Cinsellikte "güçlü" kelimesinin ne anlama geldiği konusunda farklı görüşler ve tanımlar olabilir. Ancak, cinsellikte kadınlar ve erkekler arasında bir güç dengesi olması gerektiği düşünülmektedir.
Cinsellikte, her iki tarafın da rızası, saygısı ve keyif alma hakkı önemlidir. İdeal olarak, cinsel aktivite sırasında her iki tarafın da isteklerini, ihtiyaçlarını ve sınırlarını açıkça ifade etmesi ve birbirine saygı göstermesi önemlidir.
Cinsellikte, her iki tarafın da rolü ve etkisi eşit öneme sahiptir. Kadınların ve erkeklerin farklı bedenleri ve cinsel işlevleri olsa da, cinsellikte her iki tarafın da eşit katılımı ve zevk alma hakkı vardır.
Sonuç olarak, cinsellikte "güçlü" veya "zayıf" kavramlarına odaklanmak yerine, cinsel aktivitenin karşılıklı saygı ve zevk amaçlı olması gerektiği unutulmamalıdır.
Cevap
10Cevap
Kadın bedeni güzel ve özel olduğu için kadın daha güçlüdür. Ne istediğini bilir ve çoğunlukla istediğini de alır.
Güzel
Aynen öyle
Roller değişti kadın baskın olmalı diyen erkeklerin tümünün efemine, gay erkekler olduğunu söyleyebiliriz. Kesinlikle güç erkektedir.
kadın güçlüdür
Tebrik ederim.
Gerçekler bunlar yalana gerek yok
katılıyorum sana
Kadınlar dünyanın en degerli varlıklardır
Kadın olsun ya
zaten öyle
Olsun ya emret
)))))
Emret ölürüm ayağına
Kadın güçlüyse erkeği domaltıp s.. ksin.
işi hemen amele kuvvetine döktün
cinsel güce
tamam süperman haklısın
ama güçlü kadın bi erkeğe 10 basar
güçlü kadınlar her zaman çekicidir
Ben dominant ve sert olmayı seviyoru.
Erkek
sanmıyorum
Kadının enerjisi çok fazla
Yapmayın allah aşkına erkek bir günde kaç kadınla olabilir ve bunu kaç gün sürdürebilir. Ölür gidersiniz ya )))
Erkek güçlüdür