Sırf babası sevmiyor diye hayata tutunamadığım için sanki sevilmediğimi düşünüyorum hatta bu yüzden bile terk edildim Bana dediki sen iyi birisin seni üzemem diye. Cinselliğe giremem demesi bile rencide edici bende biliyorum bakireyim ama sevmek bağlanmak istemem suç mu? Bu kadar serefsiz kötü kızlar var onlar sevilirken benim iyi birisi olup sorumluluk bilincinde olmam mı erkeklere karşı soğutuyor, bende onlar gibi anı yasayıp kimseyi umursamayım mı simdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenimde annem terk etti. Sevmekten önce terk edilmeyi öğrendim ama bu demek değildir ki mutlu olmak bizim hakkımız değil yok öyle bisey sen hayatını yaşayacaksın seni en az sen kadar değer verip sana ilgisini hayatından bir parça da sana yer ayıran birini bulduğunda elini bırakmayacaksın. İlişkide olacak hayatının merkezine de koyacak senin saçlarını okşayıp yanındayım da diyecek ama bunun aileyle alakası yok var evet dolaylı yoldan ama takmayacaksın ayaklarının üstünde durup mutlu olmaya odaklan
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor anlamıyorsunuz diyorki sen bağlanıyorsun ben askı kaldıramam ve oradan sinirden gülmeye baslıyorum onun iç sesini anlamıcak kadar aptal değilim. İyi kızım kullanıp atacaktı vicdanına konduramadı ona en asağılık muamalesi yapan kızları seviyorlar
Soran+1 yılBelki erkeğin bu halinden kız severde kızın sevgi boşluğundan erkek kaldırmaz. Sen nerede gördün kız çok sevip de ilişki yürüdüğünü? Ancak erkeğin çok sevmesi ilişkiyi uzatmaya ömür olur
- +1 yıl
Hayır bak konuştuğun kişi ever öyle olabilir diyorum ki sana senin saçlarını okşarken canını acitacagini düşünen birisiyle olursan ki var etrafında emin ol sadece kafanı çevir ve bak bulacaksın diyorum sana ilgiyle yaklaşan hayatının merkezine koyan elinden tutup bu kadın benim hayatım diyecek insan var sadece şans ver diyorum sana evet hayat öyle ama kendinde de bulundurduğu güzellikler var onu yakala diyorum
Soran+1 yılNerede o erkekler var Allah askına? En son kafama kağıt yapıstırıcam sevilmek istiyorum diye bütün iyi erkekleri bekliyorum seçenek değerlendiricemmi yazayım ne yapayım? Alanım güzellik zaten tipime bakıp eskort sanıyorlar %90 kısım
Soran+1 yılGüvenmek istediğim sevmek istediğim adamda yaklasınca ısık hızıyla kaçıyor sen neler yasamıssın bunlar bana ağır geliyor diyor. Çalıstığım iş yerindeki patronda o kadar haklı ki.. Diyor ki sana bakan erkek ya görmüyordur ya da seni tanımıyordur. Beni kimse Sevmicek o kadar eminim ki
- +1 yıl
Ben gördüm.. sevdiği için ilişki yürüten kadın gördüm. Ben şunu da gördüm ilişki sadece takılmaktan seksten ibaret olmadığını. Kendimden iyi biliyorum bir ilişkiyi bir aileyi aslında toparlayan kişinin anne olduğunu kadın olduğunu gördüm kadınlar sadece çocuk yapma aleti ya da seks makinesi değiller sizinde ihtiyaçlarınız var ilgi gibi sevgi gibi nefis gibi ama önce sen bi bu baskıyı kafandan kaldır çünkü olmuyor gitmiyor isteyende yürüyemiyosun kafan götürmüyor akışına bırak bazı şeyleri sevmemek olmayacak diye kafana takip kendini bunaltma bende diyorum bazen benide kimse sevmeyecek demek ki bazı insanlara da şans hayatta bir kere geliyo insana bilemedim be sana söylerken kendime de söylüyorum aynı zamanda inan..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız olarak şanslısın kime sevişelim desen tamam der ama güvenilir bir erkek olursa iyi olur ya da sırrını bildiğin ya da evli. Bu arada bekaretine zarar vermedrn yaparsan iyi olur. Aşkı meşki boş ver zevk almana bak. Sevişirken otonom sahte iltifatlar baya ruhunu okşar zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sahteliği sevmiyorum
- +1 yıl
İyi bakalım sahte dediysek on söylemek içinden gelir ama genel bir şey olmaz çoğu zaman. Her iki cinsiyet de söyler o sözlerdrn.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapman yanlış Biri sana böyle davranıyor diye başkalarının da böyle olmasını bekleyemezsin. Hepimizin ailevi sorunları var benim de var ama özel hayatıma ya da başkasına engel olucak değil bu Karşımdaki insanın ailevi durumu da beni çok etilemez
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi okumadınız sanırım. Bunu bilen herkes uzaklasıyo benden
- +1 yıl
Ben de bunu anlamadım zaten İnsanların ilişkilerine yansımasını O seni sevmedi bende sevemem Gözünün üstünde kaşın var olmaz İnsan ne için yaşar ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Seni kullanıp bırakmak istememiş aslında değer verdiği için yapmamış. Ama senden hoşlanan kişi tabiki severek bunu yapabilir kendini kötü görme
08 Yorumla
Soran+1 yılBumu değer Allah askına? Hayatımdan çıkarıp attım bana neler söyledi. Bir kızın kaldıramayacağı bir sürü sey. Ondan öncesinde de babam narsist biliyorum narsist bir insanı sevdim hayatım berbat tamam mı sırf seviyorum diye tapıyordum ama benden önce bir İzmir kaltağı kafasını karıstırdı ve bana dediki hep senle en çok istediğim sey beraber uyumak ama en çokda korktuğum sey. Bu sahısta beni aldattı gelecek düşünmüyor diye
Soran+1 yılBen sorf bu olanlardan sonra gerçekten ailemi terk edip eskort olmayı dahi düşünmüşlüğüm var çünkü olmuyor ne aile ne sevgili sonra oradaki kızlara bakıyorum sadece kendini düşünüyorlar. Benim zaten bir ailem yok ne para veriyorlar ne sevgi sadece sen burada yasamaya mahkumsun diyor evlilik diyor kurtarır seni sonra bakıyorum bu halime kızım seni kim alır diyorum ağlıyorum
Soran+1 yılSeviyor zaten sevilmiyo ama mesele sevmesinin kıymetini bilmeyenler
Soran+1 yılRuh halim berbat anlatamam. Artık bende ruh denen bişey olduğunu dahi düşünmüyorum. Sonuma yaklasıyorum gibi hissediyorum yakındır ölümüm
cinsellğe girmemesi güzel bişey , onun dışında, srunların çok detaylı
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve kafayı yiceğim bas edemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni becerip atacakmış sen ne bekliyorsun çocuk kullanmak istememiş. İstiyorsan herkes becerir atar.
05 Yorumla
Soran+1 yılSizin kafanıza tüküreyim becerip atmak ne bu kafada olmanız zaten sizin ne olduğunuzu gösteriyor. Biz obje değiliz eğer bu sizde olan sey istek sizde tek olsaydı sadece kadın kullanılırdı
- +1 yıl
Gerçekler acıdır. Sen bilirsin.
Soran+1 yılbacım kızlar seviliyor zaten bende sağlam kız değilim merak etme hayat sartları her ne kadar sevilmediysem en beterinide yapmaya devam edeceğim. Sizden nefret ediyorum
Soran+1 yılBana namus diyen zihniyettende nefret ediyorum
- +1 yıl
Bana niye kızıyorsun git o çocuğa kız. Sanki ben bıraktım seni ortada.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSakın aşkı bulmadıkça kimsenin size dokunmasına izin vermeyin. aşk aşk aşk. Gerisi boş...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başkasını bulmuştur ondan öyle demiş bence yoksa ne alaka
00 YorumlaBir gün gerçekten seveni bulursun umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o gün hiçbir Sey için geç olmaz
+1 yılEvlenilcek birisin senin gibi hatun bulunmaz
010 Yorumla
Soran+1 yılBulununca da itiyorlar demekki sevenin kıymeti yok
- +1 yıl
Herkes bir degilki ama
- +1 yıl
Her erkek evlenmez iş ciddiye binince
Soran+1 yılPeki aldatıp baskasıyla nişanlanması?
- +1 yıl
Daldan dala konan erkek o başkasinida hamile birakir olan evlendigi kıza olur
Soran+1 yılİnsallah öyle olur
- +1 yıl
Neden günah o kadinada kimse erkegin karakterini araštirmaz
Soran+1 yılBana acımadılar herşeyi hak ediyorlar
Soran+1 yılO evleneceği kızda umarım kısırdır
- +1 yıl
Arkadaş olabilirmiyiz?
+1 yılOnu diyen insandan korkarim
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi diyen
- +1 yıl
Cinselliğe falan giremem demesi bu rencide etmek değil seni biraz daha kendine çekmek
Soran+1 yılBu Beni ona soğuttu hadi ordan git dedim
- +1 yıl
Sen cinsellikte olsun istiyorsun bu da senin hakkin
Soran+1 yılAkrep kadınıyım istiyorum tabi ama mükemmelliyetçi olduğum için böyle kuruyup kalıcam. Kimi istediysem erkekliği gitti mk bana birisi büyü yapmıs ya da çok büyük bir ah var
- +1 yıl
Akrep kadını çok fenadir
Soran+1 yılHer konuda öyle. Sinsi derler o sinsilik değil ama zeki çok fazla zeki sen söylemeden gözlerine bakıp beynindeki düşünceleri bile okur sen saf sanarsın. Hayatını si. ker anlamazsın.
- +1 yıl
Ben öyle bakmam onun da istedikleri var istediklerini yerine getirmek lazım diye dusunuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle Olcan tabi
00 YorumlaYasar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası olmaz
00 Yorumla
+1 yılUyma sen onlara
00 YorumlaCok zor reis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği