Yani tam sevgili de olamadıkk aslında sosyal medyadan tanıştık bi defa buluştuk sonra bi süre devam etti sonunda ayrıldık şimdi tekrar ara ara konuşuyoruz birlikte tatile gitmek istiyor arkadaşça ama beraber kalıcaz falan. bi kız bunu neden ister aynı odada kalınca sevişeceğimiz çok belli değil mi bunu mu istiyo?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E yani bende arkadaşımla gidiyorum ama ne yapacağımız belki sonuçta koskoca gemi de 1 hafta aynı kamarada ne yapicaz baska
guvenilir bi kizsa, yani kimligi belli vs, demekki senden ciddi anlamda hoslanmis.
Yani onla birlikte olcak sonucta
Güvenilir daha önce sevgiliyken cinsellik hakkında konuşurken çok istekli olduğunu falan söylemişti
guvenilir derken bence cok dikkatli olmalisin. mafyalar var. kizlari kullaniuorlar, foto veya video cektirtip santaj yapiyorlar veya kaldiklari yerlere adam gelip cocuga senet imzalatabiliyor.. demek istedigim bu. kizi sosyal medyadan tanidiysan extra arastir.. ama eger normal bir kizsa, ozaman demekki hoslaniyor senden.
Yok ya normal ailesiyle yaşayan onlarla fotoğraf atan işinde çalışan bi kız bide gezmeyi çok sever zaten o yüzden ama yurt dışı düşünüyoruz
ozaman hoslaniyor senden ciddi anlamda
sen ne hissediyorsun ona karsi
Yani hoşlanamadım ama biraz vakit geçirirsem en azından beraber vakit geçirmek onu daha iyi tanımama fırsat olabilir birde acaba sevişince hoşlanırmıyım ondan
cirkin bir kiz mi? neden hoslanmadin? ve eger hoslanmadiysam nasil tatil hayali kurabiliyorsun
Çirkin demek istemiyorum ama sevişmek için güzel bir fiziği var dolgun kalçalar büyük göğüsler falan ilgimi çekiyor
burcun ne?
Yay 😄 burç etkilimi bu işlerde
hayir ondan sormadim.. benim de benzer durum basima geldi de sen o musin diye suphelendim.. o aslan burcu. yani sen degilsin.
Seninde mi fiziğin böyle dolgun
ben de bundan birkac sene once biriyle sosyal medyadan tanistim. harika bir zaman gecirdik, ama ben yeterince hoslanmadim, o yuzden olmadi. Ancak o tanismamizdan 2 sene sonra sosyal medyadan ekledim , onun odlugu sehre tasinmistim. Bulusmak istedi bilustuk ama bana yeterince yakinlik gostermedi, arkadss gibi yakalsti. Ben de yeniden bulusmadim. ama sosyal medyadan ara ara yazistik. En son ben de neden olmasin diye dusundhm, bulusma teklifi ettim. mesafeli yaklasti, ancak yurtdisi tatil plani teklif etti.. olabilir dedim.. ama mesajlara gec donmeye basladi, bu sebeple yeniden bitirdim
Anladım yani sende gitsen birşeyler yaşayacaktın onunla dimi
illaki yasanirdi.. ates le barut ayni odada dururmu sence
Durmaz tabii zaten şu an bile barut gibiyim bide onun yanında düşünemiyorumm
bir de bisuru ani biriktireceksiniz.. ben de bu adamdan hoslaniyordum ciddi anlamda, cunku cool biri ve o teklif edince dusundum de bir suru yeni macera anı, illaki en sonund o da kopamaz, yanlis mi dusundum sence
Evet doğru düşünmüşsün
Anılar insanı bir arada tutar
Ve yaşayacağınız cinsellikle bu iyice pekişir senden hoşlanmasını sağlayabilirdin
ama maalesef, en son gorusme surecimizde mesajlara gec donunce bitirdim. Gunlerce yazmadi bayramda. Bitirdigimi soyleyip mesaj attim. o da hic aciklama vs yapmadi.. demekki bitmesini istiyordu diye dusundum. Hanlis mi dusundum
Doğru düşünmüşsün aynı şey bizimde başımıza geldi ben biraz soğuk davrandım oda ne olduğumuz belli değil dedi bitirdi bende bişey demedim fazla ama şimdi bin şans vermek istiyorum
peki neden hala gorusuyorsunuz bitirmis olmaniza ragmen? ben yeniden konusmayi dusunmuyorum. Bir de bahsettigim bitirme mesajima aciklama bile yapmadi. demekki istemiyorsa ben hic istemem kafasindayim Suanda hala sosyal medyamda, ama 1 ay kadar sonra cikaririm
Dediğim gibi bi şans vermek istiyorum yani en azından biraz vakit geçirelim olmayacaksa bak denedik biz yapamıyoruz ya da olursa da iyi ki o şansı tanımışız birbirimize diye düşünüyorum
Bide bişey sorcam yazan yaşın doğru mu 😄
kiz bitirdikten sonra sosyal medyadan cikardiniz mi? vr ilk kim yazdi yeniden?
yasim 28.
Yok çıkarmadım ilk ben yazdım sonra
o da cikarmadi sanirim? bir de ne kadar sure sonra yazdin? ve hatirliyorsan ne yazdigini? beni ararmi sence bu kisi veya mesaj yazarmi?
Evet oda çıkarmamıştı baktım şimdi de kadınlar gününde yazmışım 😂
Bir iki ay içinde yazdım ben 2 ay olmadı yani
Sizin ne kadar oldu ayrılaı
peki iste bitirmesinden yaklasik kac gun sonra.. ozledigin icin mi yazdin sebep neydi yazmandaki? ve sana hemen cevao yazmis mi? benim icin cok onemli, cunku suanda o evredeyim. sence bana yazarmi yeniden?
ben daha yeni bugun 3. gun.. bitirdim cevao yazmadi. ama hala instagramdan cikarmadjm. 1 ay gecsin istiyorum cikarmak icin.
20 -25 gün geçmiş bir yazmışım sonra beklemiştim cevap verdiği halde sonra yeniden bi hikayesine yorum attım sonra ara ara konuşmaya başladık yine hatta ilk konuşma görüntülü oldu 😄
sen gercekten hic hoslanmadiysan neden aradin? yani benden hoslanmadi mi sence? ilk bulusmamizda o sevgilim olmak sitemisti baya da hoslanmis duruyordu, ama sonra 2. sinde tabi ustunden yillar gecti bud efa arkadas gibi davrandi, ama mesela bulusmamizda kzeninin yemi dogmus cocuguna hediye alacakti, benim secmemi istemisti,.. en son da iste ortak hayal kurdurdu bana, yurtdisi tatili gibi hemen bayramdan once. snra aramamasi mesaj atmamasi agirima gitti bitirdim. 3. gun mesaj atiginda da canimli cicimli mesaj atmisti.
Belkide onunla gerçekten sevişmeden ayrılmamak için ona biraz haksızlık ettiğimi düşünüyorum ilgisine karşılık vermedim diye
Canımlı cicimli konuşması aradaki bağı dostluğa çevirmeden kanka olmadan konuşmaya devam etmek istemesinden olabilir 2 . Sinde soğuk davranması normal üzerinden yıllar geçmiş
bilmiyorum ya.. erkekler avci ruhlu.. sevisirsen de hevesin bitebilir. ama anilar biriktirebilirseniz biraz zorlasabilir ayriliginiz. deneyin vebgorun...
sence beni arar mi? sen ne dusunuyorsun benimle ilgili durum hakkinda
Evet avcı ruhlu olayına çok katılıyorum ayarlayana kadar her şeyi deniyorum uğraşıyorum olduktan sonra da hiç uğraşasım gelmiyor
Bence yazabilir ama bilemiyorum seninle tatil fikrini hatırlaması lazım ama tatil için gelirse oda biraz sevişmek için geliyo olabilir
ben bu adami elde edebilmek icin ne yapmaliyim.. yani suanda tavrimi net koydum bence kirmadan, yani bayramimi kutlamisti bende onun bayramini kutlayip bu sekilde devam edemiyecegi 3 gundur mesaj bile atmadigibi soyleyip bitirdim. nasil yapmaliyimki bu adam bana gelsin ve gitmesin.
Kıskandırmak her zaman işe yarar ama erkeklerle değil mesela en güzel halinle hikayeler at eğlenriken görsün seni ben bu kızı kaçırmamalıyım hissiyatı oluşturmalısın
Ama bi erkeği en kolay elde etme yolu cinselliktir
ama elde edincede kaciyorlar diyoruz🙄 yani hani avci ruhlu dedik ya
Biz kendimi elde edersek kaçıyoruz sonra ama elde edilmek başka :)
hayir erkekler cinsellik yasyainca kaciyor, ben boyle biliyorum. hemen baska arayisa giriyor, kendin de soyledin.. bu durumda cinsellik nasil bagliyor
Yani ben onunla cinsellik yaşamadım yaşasaydım eminim bu kadar kolay bırakmazdım
cinsellik yasamak seni bagliyor ozaman
Evet
sen daha baska bir tursun ozaman.. erkeklerin cogu cunku cinsellik yasayinca elde ettiklerini dusunup baska av arayisina giriyor. bu arada onunla hic cinsellik muhabbeti yaptiniz mi? yani o asamaya geldi mi? bizim hic gelmedi. ama kalbine dokundugumu soylemisti birseferinde.
Evet muhabbeti olmuştu hatta bir süre sonra sen sadece seks istiyorsun falan demişti ama ilk tanıştığımızda kendisi söylemişti ben cinsellik yaşayabileceğim bi ilişki istiyorum diye sonra kıvırdı nedense
anladim. bizimki daha baskaymis demekki. hic cinsellik muhabbetimiz olmadi, daha cok duygusal romantik konusmalar yaptik.
Anladım yazmazssa ne yapıcan
yazsa da cevap verir miyim bilmiyorum... yazmazsa 1 ay sonra sosyal medyamdan cikaracagim. Yoluma bakacagim. Zorla guzellik olmaz degilmi..
Zorla olmaz tabi ki belki başka biri vardır hayatında sende yoluna bakarsın bekleyen vardır zaten seni 😄
yok ya.. ben biraz iskolik biriyim. buna da hayatima renk gelsin diye yazmistim..
Nerde yaşıyorsun sen
Ya yine kızdı ayrıldı bu