Cinsel Yaşam Bir erkeğe nude attıktan sonra geç yazması iyiye mi işaret kötüye mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Beğenmedi mi yoksa çok beğendi de meşgul mu anlayamadım🤣 Güncellemeler+1 yıl Neyse ki arada yaşam belirtisi vermeye başladı Bir erkeğe nude attıktan sonra geç yazması iyiye mi işaret kötüye mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
zamya19 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Müsait olmayan bir ortamda ola bilir ama bunuda dile getire bilir belkşde istediği fizikte olmaya bilirsşn 🤔 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Müsait bunu biliyorum Yorumla zamya19 +1 yıl Ozaman istediği türden fiziki çekiciliğin olmaya bilir onun için ( Halamı yazmadı) Yorumla Soran +1 yıl Yazdı yazdı sjsjsj Yorumla zamya19 +1 yıl Müsait değilmiş demekki ohh sevindim adına iyi sextingler dilerim... Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir meşguliyeti varmış 😂 teşekkür ederim Yorumla
Virginxo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen bir zaman ver ona. Tek atımlık değilse, birkaç kişiye de gönderip ordan depolasın o. Sonra dönüş yapar zaten ikincisi için. 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Çok beğenmiş olabilir :) eli doluyken yazamamıştır :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir 😂 Yorumla KucukAmaKalin +1 yıl Eğer değilse de yazıklar olsun ona, o kadar nude atmışsın insan o nude un keyfini çıkarmalı en azından ben olsam öyle yapar hatta bir bakar bir yorumlardım :p Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Görmeden cevap vermek zor ama büyük ihtimal ile iyiye işaret canım 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana atılsa ben cevap veriyorum kız uyuduktan sonra yapıyorum konuşma bölmeyi sevmem isterse hatta bende atıyorum nude ona shsh 0 0 Yorumla
Espiben1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Biri ban atıyordu kız güzeldi ama giyinmeyi bilmiyordu o bikinilerle atınca hevesim kaçıyordu bnde geç yazıyordum ki soğusun 0 0 Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Meşgul tabi adam sayende zevk alıyor birakta doya doya mastürbasyon yapsın 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek eliyle mi yazsın kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla emoros6 +1 yıl Anlıyorum... Yorumla
Stant Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Bunu karşıya sorsana abla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şu an oluyo olay sonra sorucam 🤣 Yorumla
bol-malzemos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bende olsam geç yazarım elim dolu oluyo 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nude arşivini düzenliyordur 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fotoğrafı görmeden ne desek yalan olur 0 0 Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben genelde beğenmesem geç cevaplarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Meşgul bence bi daha at da çeşit olsun sjdjdh 3 2 Yorumla C00LRahiP +1 yıl Mantıklı Yorumla sannoro +1 yıl Güzel fikir Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Muhtemelen meşgul hedefe kitlenmiş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öbür ihtimal beni üzer 🤣 Yorumla Ercn543454 +1 yıl Oo iddialı 😂 bu kadar iddialıysan %100 benim dediğimdir Yorumla Soran +1 yıl Yok gerçekten üzülürüm 😀 Yorumla Ercn543454 +1 yıl Neden üzülesin ki Yorumla Soran +1 yıl Beğenilmememk herkesi üzer 😀 Yorumla Ercn543454 +1 yıl Benim dediğim hedef senin foton meşguliyetide o fotoya bakıp yaptıkları 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kizlar bu kadar fesat oluyor mu yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olmamalı mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok abartiyosunuz Yorumla Soran +1 yıl Yani özetle nedir sence 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. İki yönlü de olabilir. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmıştır. iyi 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gruplara atiyodur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Eller günahkar. 0 0 Yorumla
terapist42 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Kötüye gidiyor.. niye gonderdinki 0 1 Yorumla terapist42 +1 yıl Çokmu güzelsin gerçekten Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Eli dolu olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pembe dır kesin 🤭🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil ama kara da değil kejsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterli bir sebep 😍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eli doludur ondan yazamamıştır😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum dndjd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasıl bişey attın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boydan sütyensiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenaa Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Onun zalaklığı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Müsait olmayan bir ortamda ola bilir ama bunuda dile getire bilir belkşde istediği fizikte olmaya bilirsşn 🤔
Müsait bunu biliyorum
Ozaman istediği türden fiziki çekiciliğin olmaya bilir onun için ( Halamı yazmadı)
Yazdı yazdı sjsjsj
Müsait değilmiş demekki ohh sevindim adına iyi sextingler dilerim...
Farklı bir meşguliyeti varmış 😂 teşekkür ederim
Sen bir zaman ver ona. Tek atımlık değilse, birkaç kişiye de gönderip ordan depolasın o. Sonra dönüş yapar zaten ikincisi için.
Çok beğenmiş olabilir :) eli doluyken yazamamıştır :)
Umarım öyledir 😂
Eğer değilse de yazıklar olsun ona, o kadar nude atmışsın insan o nude un keyfini çıkarmalı en azından ben olsam öyle yapar hatta bir bakar bir yorumlardım :p
Görmeden cevap vermek zor ama büyük ihtimal ile iyiye işaret canım 😊
Bana atılsa ben cevap veriyorum kız uyuduktan sonra yapıyorum konuşma bölmeyi sevmem isterse hatta bende atıyorum nude ona shsh
Meşguldür ama ben nedne bulamıyorum ya böylr birini
Biri ban atıyordu kız güzeldi ama giyinmeyi bilmiyordu o bikinilerle atınca hevesim kaçıyordu bnde geç yazıyordum ki soğusun
Meşgul tabi adam sayende zevk alıyor birakta doya doya mastürbasyon yapsın
Tek eliyle mi yazsın kanka
Evet
Anlıyorum...
Bunu karşıya sorsana abla
Şu an oluyo olay sonra sorucam 🤣
Bende olsam geç yazarım elim dolu oluyo
O şimdi tuvalten çıkmaz 😂
Nude arşivini düzenliyordur
Fotoğrafı görmeden ne desek yalan olur
ben genelde beğenmesem geç cevaplarım
Meşgul bence bi daha at da çeşit olsun sjdjdh