İnanmamayı
Duyguların gelip geçici olduğunu
Sevmenin güzel şey olduğunu
Her şeyin cinsellik üzerine kurulu olduğunu
Diğer (Cevap yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, artık kimseye inanmam. Bundan sonra kendimi sadece aşka adayacağım. Her işimi aşkla yapacağım. İnsanlara aşık olmamak konusunda artık şüphem kalmadı, nett.
Iliskiler insani olgunlastirir. Sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu öğretir aynı zamanda hatalar yaparsın düşersin kalkarsın sonra yine düşersin ama elbet birgün bu düşüşler kalkışlar sana tecrübe olur ozaman işte arkana dönüp baktığında ilk halini tecrübesiz kendini görürsün hayat artık sana birşeyler katmış değişmiş güclenmiş ve dimdik yoluna devam ediyorsundur
Hiç ilişkim olmadı maalesef. ama bu da gösterdi ki aşk diye bir şey yok kızların dış görünüşe bakarak seçtiğini öğrendim. kadın erkek fark etmiyor herkesin de amacı evlenip cinsellik yaşamakmış. bu yüzden de artık aşk falan beklemiyorum
Cevap
34Cevap
Hiç kimseyi gerçekten sevmemek gerektiğini
Sevmek ve sevilmek güzel şeydir
ilişkiler dğl ilişkim bi insan adam değilse değildir onu ögrendim çocuk var bana değer yok hamile olduğum halde taniyip bizi sevebilecek birçok erkek varken bir işe yaramayn soysuzlara ömrùmūzū adadik
Duyguların gelip geçici olduğunu, aynı yogunlukta kalmadığını bu yüzden de kendini yipratip parcalamamak gerektiğini.
Öğrenecek bir şey yok. Mutlu olduğunu, mutlu ettiğini kar sayacaksın hepsi bu. Gittiği yere kadar.
Her şey cinsellik üzerine kurulu.. Her iki cinste karşı taraf bir şeyler versin istiyor ve en temelinde de seks var bunun.
Hiç ilişkim olmadı ancak gözlemlediğim kadarıyla yaşamışlar kadar tecrübe sahibi oldum
Beden ölür çürür , cana bakın siz
Kim kiminle yürür , ona bakın siz
Dünyanın sevince göze daha güzel göründüğünü öğretti
Kimi zaman ihaneti kimi zaman haddinden fazla değer vermemeyi. Kimi zaman herkese güvenilmeyeceğini.. Kimi zamanda her ne olursa olsun her zaman yanında olucak insana ya da insanlara sahip olduğumu
Kızlara göre hersey cinsellik üzere kurulu olduğu
Erkeklere göre Duyguların gelip geçici olduğunu
iyi yaşanan bir cinsellik ile yaşanan aşk iyi götürebiliyor ve mutluluk suratlardan belli oluyor
Aşağılamak için it, angut vs. derler ya o diyenler de şunu bilsin hayvanlar kendi cinsinden olmayana karşı bile daha vefalı daha sadık bir dost insanoğlu kendi cinsinden olana bile kullan at gözüyle bakar
duyguların gelip geçici olduğunu dedim çünkü baki olan tek şey Allah'tır cidden herkes seni bırakır gider yine kendini Allah'ta bulursun iyi bayramlar
Kızların sadece arabaya, paraya aşık olduklarını
Evet ama bublar sağlayıcılık yani beta özellik
Tip karizma ve vücud alfa özelliklerdir
%70 tip %30 maddiyat tır. sadece maddiyat araba para için seninle olan kız senin kucağında bile kaslı erkekleri hayal eder seni değil
Erkeklerin sevmediğini, kadınları ihtiyaç olarak gördüklerini
İlişkilerin her türlüsünün boşuna haram olmadığını öğretti
Menfaati bittiginde, sevgisinin de saygısının da bittiğini
Sadakat önemlidir sevgi duygusaldır duygulara güvenim hareket eden pişmanlık duygusunu unutmasın?
İnanmamayı ve hemen hemen tüm erkeklerin aklının bacak arasında olduğunu öğretti.
her şey güzel
ama bittiyse bitmiştir zorlamamak gerek..
bunu anlamıyoruz sanırım genel olarak
dunyada hic biseyin kalici olmadigini
You made me a, you made me a believer, believer
Inanmamayi yalanlar hayatımı yalan etti
Kimseyi kendimden çok sevmemem gerektiğini
Hala öğrenmeye açım galiba
Çıkar ilişkisi olduğunu gördüm...
Hepside var ne diyim?
Kafam karışık bu konularda.
Hiçbir şey öğretmedi 🙃
Kadınların sahtekar olduklarını
birini çok sevme