Eşim sevişmeye gelince üzerime atlıyor ev işlerinde yardım etmeye gelince kaçıyor, ne yapmalıyım?

Sevişmek istemiyorum onunla sürekli evin içinde peşimde koşuyor kaçacak delik arıyorum öpüyor sarılıyor sırtımı kaşırmısın diyorum kendin kaşı diyor ayaklarıma masaj yaparmısın tüm gün çok yoruldum diyorum istemiyor yapmıyor sadece sevişmek istiyor onu öpmemi istiyor beni sekse hazırlamıyor

Bugün giysi dolabını temizledim merdivenle çıktım dolabın üstünü sildim yoruldum çocuğum giysi dolabını hep dağıtıyor bunalıyorum yoruluyorum sürekli toplamaktan eşim izinde olduğu halde yardım etmiyor yardımcı olmuyor

Çok yoruldum ev işi yemek çamaşır ev düzeni bulaşık çocuk bakımı bunaldım adam bir işin ucundan tutmuyor söylemiyorum isyan ediyorum gülüyor

Çocuğumuz olmasa tamam ev işleri benim olsun ama çocuk varkende kolay değil çocuk olduğu için eşiminde yardımcı olması gerekiyor ben çalışan bir kadın olsam hiç yardım etmeyecekmiş demekki

Seninle yatmak istemiyorum dedim ona görevin bu senin yatacaksın dedi

İkinci çocuğu istiyor ben istemiyorum pestilim çıktı yoruldum hiçbirşeye yetişemiyorum gücüm yok Allah korusun

Yemek yaptım sofradan bir tabak kaldırmadı tekrar yemek isteyince kendi kalkıp doldurmuyor tabağına onu da benden istiyor

Sadece sevişmek istiyor sokuluyor yaklaşıyor kaçmak istiyorum tüymek istiyorum bu adamın yanından bana bu gece benimle yatacaksın dedi hazır değilim dedim çok uyuyorum yorulduğum için hemde altında ölü gibi yatarım dedim oda doktora git azdirici ilaç al dedi ölü gibi yatsanda benimle olacaksın dedi

Benimle yatmazsan yarın seni boşarım dedi yıllarca boşamakla tehdit etti beni o beni boşamakla tehdit ettikçe iğrendim ağzına geleni sayıyor tehdit ediyor sonra hemen yaklaşıyor zorla öpüyor kaçmak istiyorum :(

Eşim sevişmeye gelince üzerime atlıyor ev işlerinde yardım etmeye gelince kaçıyor, ne yapmalıyım?