Arkdaşlar bugün bir hemcinsimle ilişkiye girdim zaten hiç zevkte almadım içinde sönüp durdu kalkmadı acayip pişman ve kötü hissediyorum nasıl kurtulucam bu psikolojiden bir yandan pişmanlık bir yandan korunmadan yaptım hastalık kaparmıyım korkusu yaşıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak senin olayı arkadaşım yaşadı hastalık kaptı iyileşti şükür şu an her vakit namaz kılar evli 1 evladı var olay olduğu zaman olayı öğrendiler babası resmen sildi barıştırana kadar canımız çıktı korkma duş al tertemiz bir daha yapma para verseler yapma pislik yer ora nasıl düşünemedin bunu hem günah.
olan olmuş bence tövbe et allah kabul eder sorun olmaz en iyisini allah bilir tabi de sen ibadetini yap bir daha da girme o işlere03 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım tövbe ettim zaten umarım unuturum ilerde eşimin çocugumun yüzüne nasıl bakıcam ben
Cevap sahibi+1 yıloldu bir kere bir daha yapmamak üzere tövbe ettin bir daha yaparsan alla katında naletlenirsin bak yapma psikolojini bozma aklına getirme
Soran+1 yılTövbe ettim tövbe namazı kıldım kardeşim Allah affetsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
hastalık kapma konusunda bişi demicem ama pişman oluncak bişey yok ya
09 Yorumla
Soran+1 yılTiksiniyorum kendimden
Soran+1 yılHastalık kapar mıyız daha tövbe zaten
Soran+1 yılİnternetten öylesine konuşuyordum atla gel dedim şakasına geldi belki yarım saat gitsem alsam mı diye düşündüm beklettim sonunda gittim allah kahretsin iğreniyorum kendimden ilerde nasıl bakıcam eşimin çocuğumun suratına
Soran+1 yılBilmeyecek ama hep içimde kalmaz mı bu benim
Soran+1 yılAsla bir daha bir kadın anca kendime getirir beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende bugun yasadim ama ben zevk aldim
016 Yorumla
Soran+1 yılHastalık olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılprezervatif tsktim ben
Soran+1 yılTakmadım ben içime süphe düştü aids falan olmam inşallah
Cevap sahibi+1 yılkorkma
Soran+1 yılAnal yolla bulaşır diyor internette ama kurt düştü içime
Cevap sahibi+1 yılzaten uapamamissin
Soran+1 yılGirdi içine yaptım
Cevap sahibi+1 yılprezervatif taksaydin
Soran+1 yılkapalıydı her yer alamadık ki
Cevap sahibi+1 yılbosvrr
Soran+1 yılilki bendim zaten
Cevap sahibi+1 yıloda seni yapti mi
Soran+1 yılHayır ben yaptım
Cevap sahibi+1 yılsen neden vernedn
Soran+1 yılNiye vereyim ben heteroyum normalde zaten duygusal bir şey hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir dahakine oda idte4
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahha dostum neden öyle bir şey yaptın
016 Yorumla
Soran+1 yılİnan bilmiyorum biranda oldu iğreniyorum kendimden bu nasıl geçecek hocam
Cevap sahibi+1 yılGeçmez o. Ben hemoroid muayenesi olmuştum. O psikolojiyi bile zor aştım.
Soran+1 yılDötü züttürmedik züken bendimde yine de iğren olay ya kalkmadı dalga söndü içinde kendimden şüphe ettim
Cevap sahibi+1 yılİsteyerek yapmamışsındır ondandır.
Cevap sahibi+1 yılKıllı mıllı nasıl girdin o işe
Soran+1 yılAlmıştı kıl yoktu hocam midem bulanıyor hala kendimi atasım geliyor balkondan ilerde çocugumun eşimin yüzüne bakamıcam
Cevap sahibi+1 yılOlun olmuş. Yaşlarını kaçtı
Soran+1 yılo 18 ben 24
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun
Soran+1 yılbir siteden nasıl atlatıcam bunu
Cevap sahibi+1 yılAllaha yönel. İbadet et. Uzak dur bu işlerden.
Soran+1 yılArtık daha tövbe allah kabul eder mi tövbemi çok üzgünüm
Soran+1 yılİlerde sevdiğim kadının yüzüne nasıl bakıcam
Cevap sahibi+1 yılBir anlık gaflettir. Yapacak bir şey yok olan olmuş. Günümüzde çok arttı bu tür ilişkiler. Ben tinder kullanıyordum. Çok fazla eşcinseller beğeniyordu. Niyeti bozsam hepsini elden geçirirdim ama işim olmadı.
Soran+1 yılAman diyim hocam aman konuşurken zevk veriyor içine girdim sönüp durdu elimle boşalma sağladım acapa sertleşme sorunu mu var diye kafamda soru işareti de kaldı hiç keyif alamadım boşukta gidip geldim sanki
Cevap sahibi+1 yılMuhatap bile olmam ben ya ne konuşacam. Sen de yapma bir daha. Bu olanı da unut gitsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTest yaptir
09 Yorumla
Soran+1 yılNe testi hocam
Cevap sahibi+1 yılAids hiv testi
Cevap sahibi+1 yılAnlat durumu acildeki doktora boyle boyle diye
Soran+1 yılKadınla yaşadım derim çekinirim erkekle demeye ürolojiye mi gitmem lazım
Cevap sahibi+1 yılUroloji poliklinigi olmasina gerek yok illa acildede yapiyolar. Bisey olmaz bro bunlar normal seyler bu devirde cekinme mala vururken cekinmedin doktordan mi 😂
Soran+1 yılAcilde yaparlar o zaman gidiyim deme öyle hacım iğreniyorum kendimden zaten
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi yaparlar korunmasiz iliski yasadim test yaptirmak istiyorum de direkt yonlendirir onlar
Soran+1 yılEyvallah hocam yaptırdın mı sen hiç
Cevap sahibi+1 yılEvet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım