Msjda aramada tabiri yerindeyse içimden geçen flört 😂 ilk buluşmada heyecandan titriyordu resmen, nerdeyse her gün se. xting yapıyorduk ben çok fena bişey beklerken aşırı efendi heyecanlı biriyle karşılaştım allahtan yakışıklı falan da neyse bişey demedik😜 keşke o kadar atmasaydın dedim güldü, yani şimdi sevişsek dediklerini yapmayacak galiba o vaatler falan hep fosss🤦♀️
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Normal şeyleri yazarsa nasıl azıp boşalttırıcak seni aw hayal gücü eklemek zorundasın sextinge hala gerçekte yapacak mı diye umut edenler kalmış mı püğğğ
Atacak bişey yok bu durumda atıpta kendimi rezil etmekmi atmayıpta vezir etmekmi mantıklı 3 te atan var 5 te atan var maşallah belinize kuvvet helal olsun
Bana da biri öyle demişti 8. de altımdan kaçmıştı :)
Of yine atıyorsun dgfgfb
Kanıtlayabilirim
Kiminin gerçekleri kiminin hayal gücü işte. Sanırım o yüzden hayal gücüm zayıf
Ay evet ya, olmayacak şeyi konuşmak kadar gereksizi yok
Ya öyle tabiki. Özellikle seks konusunda hiç bir şey planlı olmaz. Doğaçlama yaşayacaksın. Çünkü hiç bir insan bir diğeriyle aynı olamaz, biriyle yaşadığın bir pozisyonda aldığın zevki bir başkasında yanı şekilde değil başka bir pozisyonda alırsın mesela ya da hiç alamazsın. Birbirine karşı yaklaşımlarda etkilenmeler farklı olur insandan insana. Sanki yeni bir kıta keşfeder gibi merak heyecan ve zevkle yaşanmalı cinsellik. Eğer karşılıklı memnuniyet oluşursa zamanlar artık tanıdığın o topraklarda sanki kendi şehrini kendi istediğin gibi imar ediyormuş gibi zevkle yaşarsın cinsel hayatını. Her eli daha kürek tutmayı bilmeyen ben kaptanım gel yeni kıtalar keşfedelim diyene inanırsan, elinde kürekle gemide bir başına kürek çekerken bulursun kendini 😃
Ha ha eşimde öyleydi sevgiliyken yani o dediklerini yapmıyorduk ama elimi tutsa dışarda titriyordu
Uzakta olunca tatmin olamadığı için yükseliyor konuşmalar
Ahahaha şahinden çabuk gaza geliyor erkekler olarak🤦🤣
Tek vaadim yalamak 👅 onu da en iyi şekilde icra ediyorum arz ederim
Ji. golo musun 😂😂
Değilim ama fark etmiyor yeter ki va jina olsun uzun uzun dil masajı yaparım 🤣👅
Nasıl ustalaştın
Şöyle söylemek istiyorum karşı tarafı yalarken onun zevk almasından zevk alıyorum o yüz ifadesi inlemesi beni daha çok yapmaya itiyor o yüzden yalayarak boşaltırım yani 😂🙈
Ya ne alaka kaç kişiyle yaptın onu merak ediyorum
Saymadım ki mk 🙈 farklı kişilere bakarsak 15 olmuştur ama aynı kişilere defalarca yaptığımı da biliyorum
Peki o kadar yalafıktan sonra beni be, cer diye bağıran olmadı mı nasıl tutuyorsun kendini
Zaten en güzel tarafı da o karşı tarafı delirtmek 😂 kıvranıyorlar bağırıyorlar küfrediyorlar ama ben avına odaklanmış aslan gibi başımı eğip yalamaya devam ediyorum en sonunda titreterek boşaltıyorum 🙈
20 cm diyen, en as yarım saat diyen tipler değil mi onlar 😀
Klavye delikanlılığı işte. Anın gazıyla yapamayacağı şeyler söylüyor. Dürüstlük önemli.
heyecan yapmış bence bu iyi bişi
Evet vücut dili belli ediyordu hoşlandık yani birbirimizden
nereden tanıştınız ve sana net bişi diym bence bişiler yapmak istese kötü düşünürdün. gerçi yaptınız mı bilmşyorum ama
Yapmadık ya elimi bile tutmadı ama bakışlarııııı🙃🙃🙃
kank bana bi takip atsana
uyudun mu
Sebep
kanka ne olabilir zaten manitan var ala ala yorumlarda konuşulmuyor diye
bu sefer kesin öldün dmfmf
Sevgili değil ya henüz😁
hayırlısı gülüm
neler vaat etti belli de olmaz ama bak
Ne gibi fantezileriniz vardı merak ettim 😂
Atmıyoruz sen adamına denk gelmemiş sin
Örnek vaat versene merak ettim 😂
Mesela görür görmez merhaba diyip yapışcaktı nerdeeeee😃
Nerede gördü seni
Arabayla aldı beni kahve içmeye gittik, yolda bile durup öpebilirdi o etkileşim oldu bence 😀
Ya yolda durmasına da gerek yokmuş araba sonuçta çekip öperdi
Bu buluşmayı analiz edelim senle 😂
Bundan sonraki buluşmalar daha kapsamlı olur bence asıl analizi onlar hakeder 😃😆
Çekirdeğini al gel acil😂
Sende haklisin
büyük hayal kırıklığı senin açından
Ben onun gibi efendi değilim diyorsun:)
Bu genelde kadınlar da böyle olur, ilginç
Seçimlerin i gözden geçir
Hep toplum baskısı bunlar hep
O vaatler neydi mesela😀
Alışınca yapar belki dur bakalım sjdjeh
Farklı fanteziler konuştular heralde belli 😀
Valla hiç atmıyorum ne dediysem yapmışlığım var 😁
Ee yatakta dene bir de :D