Prezervatif özünde bir doğum kontrol yöntemi olarak gözükse de çoğu zaman sizi bir çok hastalıktan kurtaran bir çözüm. Yıllar boyu ah vah edip sızlanacağıma bazı zevkleri kısmak daha mantıklı geliyor. Genellikle biz Türkler cinsel sağlığımıza pek dikkat etmiyoruz bu yüzden dikkatli olmanızda fayda hem kendinizi hem de partnerinizi düşünmek sizin asli göreviniz. Sağlınızı alacağınız zevkten üstün tutan insan bence cinsel birliktelik için doğru insandır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKondom iyi bir şey çok büyük oranda garantiliyor. Eğer doğum kontrol hapı kullanmayacaksan. Partnerine söyle 2. boşalması geç olur 2. sinde kondomsuz biraz yapsın sonra taksın. Ya da geri çeksin. Bir de hastalık bulsşmasındsn korkuyorlardır o yönde güven verici şeyler söyle. Hep seçmece erkeklerle beraber oldum vs de.
02 Yorumla- +1 yıl
En güzeli hbs, hcv testi yaptırıp bak cinsel hastalık yok deyip doyasıya defalarca sevişmek.
- +1 yıl
Sağlık ocağı bile yağıyor o testleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Kullanmak lazım hastalık kapmamak için. Çok tehlikeli.
55 Yorumla- +1 yıl
Herkesle yapılmaz herkes temiz değil
- +1 yıl
şu an eş mei dinlemeden bir sürü kişi şu an sevişiyor farkındasın dimi
- +1 yıl
Bak sen önlem alabiliyosun ama erkekler alamıyor, ve mesele kondom değil
Hayır kullanmam alkol almadığım sürece kendini kontrol etmeyi bilmelisin ne zaman nerede çıkaracağını arada çok fark var mı dersen elbette var onu hissetmek çok ayrı bir şey
00 YorumlaBen şahsen çok yaşlı değilse kullanmiyorum. Arada bir eski eşimle prezervatif kullanırdım değişiklik olsun diye. Şimdi partnerim istemediği müddetçe kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılYok Vallahi ben Prezervatifi hiç takmadım takmam da abi Benim prensibim budur dokunduğunu yiyeceksin yediğine dokunacaksın
00 YorumlaHem sağlık açısından hem de beklenmedik sürprizlerle karşılaşmamak için kullanın kullandırtın.
00 Yorumla
+1 yılDaha hiç kullanmadım. Partnerim tak dese nasıl takacağım onu bile bilmiyorum. Kendimi kontrol etmekte baya geliştim. 🤣🤣😁
00 YorumlaHiç kullanmam bana iğrenç geliyor zaten aldıgimin boyutu dar gelmsiti bidahada almadım prezervatifsiz daha güzel ve sağlıklı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anal da kullanmıyorum kaldı vajinal ilişkide kullanacağım bana göre değil işinize geliyorsa kızlar yoksa sktr olup gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kılıcını iyi kuşanan bir savaşçı zırh kuşanmaz 👍🏻
00 YorumlaBen sevmiyorum kılıf olayını et ete değmesi lazım 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güvendiğim kişi olursa kullanmam ama riskli biri ise kullanirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. Belki 10 kutu var çekmecemde. Ama geri çekme yöntemini tercih ettik hep
00 YorumlaPrezervatif le zevk almıyorum o nedenle takmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla... Yapay geliyor bana. Masturbasyondan farkı yok
00 YorumlaKarsimdaki isterse anca kullanirim. Cunku tutabiliyorum rahatca et ete degerek beceriyorum
00 YorumlaElla kullan tabi çok kişiyle yaparsan HIV den geberebilirsin
00 Yorumla
+1 yılUzun süre seks yapmadıysam ilk posta da kullanıyorum ondan sonra orjinal devam.
00 Yorumla
+1 yılEt giren yere dert girmezmis et ette deyecegek der gecerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Korunmuyorsunuz. Napalım 3 gün sonra hamileyim benimle evleneceksin diye zırıltılarınızı mı çekelim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hiç sevmiyorum.
Bir ara denk gelirsek hafta sonu bir otel ayarlayalım tüm hafta sonu seks yapalım ama prezervatifsiz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdakinin cinsel hastalık durumundan emin değilsem, talep ediyorsa veya doğum kontrol hapı kullanmıyorsa kullanırım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Kullanmadan yapmanın zevki bir başka, ama herkesle olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden senle yatarken kullanıyorlar? Sicilin mi kabarık?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkullanmama sebebim görsele dayalı sanırım tık sesini mutlaka duymak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli olanlarla evet bekarlarla hayır bazen analda evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeri çekilmeyle bitiriyorz hep :))
72 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFark var mi ki?
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@qisipisi nasıl yani zevk alıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@qisipisi hmmm
+1 yılHiç kullanmadik nasıl bir şey
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes ister hissetmeyi ama bunun riskinide düşünmen gerek bı anda içine kaçırsa ne olacak orasını düşünemiyorum bile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGel benimle 18 yaşında bakirim takmam prezervatif hem çıtır denersin. d 184 boy 79 kg %14 yağ oranı bu arada
00 Yorumla
+1 yılSağlık için kullanılır
00 Yorumla
+1 yılAyıpsın yaa gel prezervatifsiz hazır da var
00 YorumlaBen hiç kullanmadım
00 Yorumla
+1 yılDüzensiz ilişki kullanmanı tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kullanmadım
00 Yorumla
+1 yılHayır asla ya içeri ya da dışarı boşalirim
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum. Hangi şehirdesin
00 Yorumla
+1 yılSağlık söz konusu. Buna sevinmeniz gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım, kullanmam da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmam disari bosalirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana birsey göstermek isterim tecrubelisin bu konuda belli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kullanmiyorum yoksa hiçbir sey hissedilmiyor zevk vermiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıyım prezervatife
00 Yorumla
+1 yılEt ete değecek aga 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskortlukta mecbursun hastalık olur
05 Yorumla
Soran+1 yılBen eskort değilim
Cevap sahibi+1 yılPardon oyle sandım çoğul konuştuğun için , ama pek farkında yok sanırım
Cevap sahibi+1 yılBeni engeller misin yollarımız keşişmesin
Soran+1 yılYav yürü git istediğimle yatarım
Cevap sahibi+1 yılYatamazsin demedim ki , çok tanıdığım var böyle.
Ben hiç kullanmadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Kullanmayalım. d
10 Yorumla
+1 yılEt ete değmeli yaaa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak gerekli kadın korunmuyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmadan asla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece ilk postada sonra kullanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel ben kullanmak istemiyorum olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullansınlar zaten
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık her şeyden önemli. Ben de kullanıyorum 😂
00 Yorumla