Odasının önünden geçerken hafiften ses ve yatak gıcırdaması duysanız ne tepki verirsiniz? Anne/babanız ya da kız/erkek kardeşiniz olabilir. Hatta dedeniz ya da anneanneniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır iğrenç bir şey düşünce. yani banane insanların cinsel konularından. ben kimsenin odasında ne yaptığını umursamam, ayrıca Bu sorunun cevabı, kişisel tutum ve aile kültürüne göre değişebilir. Bazı ailelerde cinsellik konusu açıkça tartışılabilir ve herkesin kendi mahremiyetine saygı gösterilir. Bu durumda, bir aile üyesinin mastürbasyon yapması normal bir konu olarak kabul edilebilir ve buna karşı bir tutum sergilenmeyebilir. Ancak bazı ailelerde cinsellik konusu daha kapalı bir şekilde ele alınabilir ve bu durumda bir aile üyesinin mastürbasyon yapması utanç verici bir konu olarak algılanabilir. Bu durumda, bir aile üyesinin mastürbasyon yaptığını fark eden diğer aile üyeleri ona karşı olumsuz bir tutum sergileyebilirler. Ancak, bir aile üyesinin mastürbasyon yapması tamamen normal bir cinsel davranıştır ve insanların mahremiyetine saygı göstermek gerekmektedir. Eğer bir aile üyesi mastürbasyon yapmak istiyorsa, bu konuda kendisine alan tanınmalı ve diğer aile üyeleri tarafından desteklenmelidir. Herkesin kendi cinsel yaşamına saygı göstermek, sağlıklı bir aile ilişkisine ve kişisel gelişime katkıda bulunacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu hiç başıma gelmedi de üniversitede oda yok diye ben koltukta uyurken diğer koltukta arkadaşım ve sevgilisi ilişkiye girdi gece oda karanlıktı kızın "dur yavaş ol duyacak dayanamıyorum" sesine uyandım noluyo dedim kendi kendime sonradan ayıktım olayı hiç bişey olmamış gibi uyumaya devam ettim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir keresinde kuzenim bizde kalırken odama girip beni yakalamıştı. Tabi ben zirveye yakın olduğum için fark etmemiştim. Beni izlemiş ben bitirince de bir daha odanı kilitlemeyi unutma diyip çıkmıştı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
64Cevap
+1 yılKuzenimlerdeyken denk geldi kiz tabikide gece odasında inleme sesi geliyordu bende o an wc ye gidiyordum merak ettim. kapi arasından baktığım da mastürbasyon yapıyordu izledim biraz kendinden geçmişti gözlerini kapamis kendini zevkin hazzina bırakmıştı istem dışı azmistim içeri girmek istedim ama cesaret edemedim daha önce beni yakalamıştı mastürbasyon yaparken bişi olur diye korktum ama onu arzuladim o an o şekilde izleyerek kapıyı kapatmamis yarı aralıkli açıktı 🥵🥵
22 Yorumla
Soran+1 yılKizdaki rahatliga bak😂
- +1 yıl
Hiç sorma gecenin 3 ünde rahat rahat evde odasında insan kapatır kapıyı yarı aralıkli açık bende sesi duyunca kapıdan baktım komple çıplakti okşuyordu içeri girsem kesin bişi olurdu yapardık diye biliyorum o azmis halde bende aynı şekilde ama anlamadi şükür benim baktığımı yoksa ses ederdi kim var diye izleyerek onu okşayıp arzuladim boşaldım 👅🙂🙂 o derece azmiski yapsam kabul ederdi kesin ya da o isterdi kim bilir misafirlikte idim bide yanlış anlaşılır görürler diye korktum
+1 yılBen belli etmem. Şimdi şu şekilde düşününce herkese garip gelebilir ama anneniz ve babanız ara sıra sevişiyor arkadaşlar. Bunlar normal şeyler. En azından ben öyle düşünüyorum. Bazen odalarının kapısını kilitliyorlar. Ben de rahatsız olmasınlar diye salonda falan oturup tv yi açıyorum
30 Yorumla
+1 yılBelli etmem ben sonuçta o anki zevk durumunu bilmem kendini tatmin etmeye çalısıyor sessizce uzaklaşırım ve konusunu da açmam
33 Yorumla- +1 yıl
Sen naparsın peki 🤔
Soran+1 yılBelli etmiyorum
- +1 yıl
Anladım normal karşılamak lazım 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKomiğime gider herhalde :) Hemcinsim ise iğrenç gelebilir ama! Karşı cinsimden biriyse, yaşadığı şeyin hemen sonrasında yüzünü görmek isterdim :) :) Sen birisine şahit oldun mu hiç? @sudesiyahseven
216 Yorumla
Soran+1 yılOldum🙂
- +1 yıl
Ohaa :) Kimdi bu merak ettim? :)
Soran+1 yılKadin ve erkek diyeyim🙂 işin kotu tarafi, erkek akrabamin ben yanindayken mastürbasyon yapmasi. Yorgan altindan ses cikarmadan yapmaya calismasi ve anlamayacagimi sanmasi. O zamanlar 12 yasinda falandim herhalde
- +1 yıl
Oha yaa! O kaç yaşındaydı? Aynı odada mı yatıyordunuz yoksa aynı yatakta mıydınız? (malum çocuksunuz ya) :)
- +1 yıl
Kadın kimi yakalamıştın mastürbasyon yaparken? O kaç yaşında bi bayandı?
Soran+1 yılAyni yatakta yan yanaydik. O 20 li yaslardaydi. Fazla yatagi sallamadigi ve inlemedigi icin anlamadigimi sandi sanirim
- +1 yıl
Seni hayal ederek yapmış olabilir mi sence? \0/
Yataga sürtünerek mi yapıyordu yoksa eliyle p. nisine asılarak mı boşaldı peki? ;)
Soran+1 yılYorgan altindan oksuyordu usulca. Beni hayal etmemistir sanmiyorum yaa. Sonucta akrabasiyim ve cocugum o an.
- +1 yıl
Yani akrabası olmanı pek önemsememiş olabilir ama çocuksun ya, o yüzden umarım seni hayal etmemiştir... Peki boşaldığı o anı anlamış mıydın sen? O an ona dönük mü yatıyordun deliii :)
Soran+1 yılHangi birini anlatayim diyesim geldi LWHXMDDHD
- +1 yıl
Ahahahahhh, bence sırayı sen seç ve hepsini anlat! :) Yanında yatarken mastürbasyon yapan akraban! Dölleri kilotuna mı fışkırttı? o an arkan dönük müydü ona
Soran+1 yılYani beraber yattigimiz donemlerde ben uyanikken ve onunla sohbet ederken, yorgan altindan birkac defa oksadigini hissettim. Bir de beraber uyurken, onun uykusunda kendisine dokunarak yatagi salladigini da hissedince emin oldum ve o gunden sonra bir bahaneyle birdaha onunla uyumadim
- +1 yıl
Ahahahahhh alemsin! :) Peki o yatagın altında yaramazlıklar yaparken sana bakarak mı yapıyordu? ya da sana hiç dokunuyor muydu eliyle diziyle falan ( hani uyuyormuş gibi yaparken) ;)
- +1 yıl
@sudesiyahseven, Peki ya kadın kimi ve nasıl yakaladın? :)
Soran+1 yılNeyse iyi bayramlar😅😂
- +1 yıl
Ama o kadını da çok merak ettim deliiii :)
iyi bayramlarr
+1 yılAa benim minik kızıma da sen gözlerini de kapatmış elmalı turta gibi olmuş ben ses etmem az da olsa ihtiyaç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Umrumda olmaz doğal bir ihtiyaç sonuç da mastürbasyon yaptığım fark edilse oda umrumda olmaz canım isterse misafir olarak gittiğim evde bile yaparım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendisiyle arasında mahrem bir konu. Ben kimseyi yüzlemem fakat ruhen kendimi travmatik bir muhatabiyetten korumak için o anları yok ve ötesi sayar, kendimle o muhatabiyet arasına kesin bir yalıtım koyarım mental ve kâlben.
10 Yorumla Ben masttan çok çalıştığım sektör gereği daha farklı sesler duyuyorum 😂😂😂 Hiç yakalamadım ama son anda yakalanıyordum 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNeler yasadin😅
ben geçer giderim rahatsız etmem :D herkes işini görsün sdjahdsajk :D hem kalkıp girsem ne dicem ki "napıyonuz lannn kendinize gelin" mi diyim ne diyim :D
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon sırasında ıslak şkırtı sesi dışında bişey gelmez 😂😂 diyelimki gördük görmemezlikten gelecen
02 Yorumla
Soran+1 yılParmaklarken yatak gicirtisi gelebilir kadinsa. Hem nefes degisikliginden de kapisinin onunden gecerken anlayabilirsin 😅
- +1 yıl
yok bizim evde dişi olmadığı için o kısmı bilmiyorum
+1 yılYakalandım ama devam et demişti ve bana yardım etmişti
12 Yorumla
Soran+1 yılYuhh
- +1 yıl
Aynen kilodunu vermişti o an
Anne baba neysede dede nine o yaştakiler için biraz tehlikeli şeyler bunlar 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılValla 60 yasindaki amcalarin pipilerini gorup de seks tekliflerini duydum ben. Oluyordur herhalde 🙂 Ayrica yaslilarin da p0rnosu var sonucta
Soran+1 yılYaslilar da ara sira da olsa seks yapiyor sonuca 😅
+1 yılDedem ya da anneannem oksa kahkahalar atarım yaa😂😂 ama digerlerine kayıtsız kalırım tabiki
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😂
- +1 yıl
E ama öyle 😂😂
P*rno daki gibi kapının kenarında bekleyip mastürbasyon çekicek halim yok 😂 normal karşılarım yani
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu kastetmedim😅
+1 yılHayır sonuçta doğal bir şey sonuçta gorurunmemki devam etsin uyanmasın diye
116 Yorumla- +1 yıl
Ne yazmışım öyle yaa 😄😄 devam etsin utanmasin diye görünmeden çekilirim oradan ya da izlerim😄
Soran+1 yılOha izler misin cidden? Peki yakalansan ne derdin
- +1 yıl
Devam ederdim bende yaparken yaklansam
- +1 yıl
İzlerim nasıl yapıyor nasıl zevk alıyor diye yüz ifadesini merak ederdim
Soran+1 yılPeki seni fark edince utanip da burada ne yapiyorsun deseydi ne derdin
- +1 yıl
Bilmiyorum o an sinirlenirmi normal mi söylersen ama çok güzel görünüyorsun izlemek istedim derim
Soran+1 yılPeki yapan kadinsa? Kiz kardesin falansa
- +1 yıl
Onlardan bahsettim zaten 🙈
Soran+1 yılDusunurken utandim😂
- +1 yıl
Neden 😄
Soran+1 yılAile bireylerimin ogrenmesi utanc verici bence
- +1 yıl
Bana kalsa yan yana dahi yapmak isterdim 🙈
Soran+1 yıl😳😳
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Heycan en üst düzeyde olurdu kesinlikle
- +1 yıl
Bayaa şaşırdın 🙈
eğer benimde ihtiyacım varsa ona söyler ve saklamasına gerek olmadığını anlatırım ileride...
20 Yorumla
+1 yılBiz aynı odada 3 erkek büyüdük ^^ ses çok gelirse ararım direkt ahahah
04 Yorumla
Soran+1 yılYanındaki adamı niye arıyorsun ki anlamadım 1 dk WLZUSMSHS
- +1 yıl
Dikkati dağılsın eli ayağına dolaşsın diye :D
Soran+1 yılAhahahaah Yaa yan yana nasıl utanmadan yapiyordunuz? 😀
- +1 yıl
Kimse kimseye bunu söylemez ki :D uykusu en hafif benim evde şans mı nalet mi bilemedim şimdi düşününce :D
+1 yılAnladigimi belli etmedim bu seni. Anladığın erkeğin yakınlık derecesi neydi
04 Yorumla
Soran+1 yılYanimda uyuyordu
- +1 yıl
Abin mi
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Seninle yanyana yatacak kadar ne yakinlkk olabilir ki
Tepki vermem yapsın ama tuhaf hissederim kendimi veya o normal gözle bakamam bir daha galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılYorgan altindan yapiyorsa anlamazdan gelirim
Saydığın kişilere göre tepkim değişebilir 😅 o an moduma göre kaçabilirimde kalabilirimde. Bilemedim 🤭
00 Yorumla
+1 yılSude dede ve anneanne mastürbasyon yapıyorsa kaç o evden 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasin ki? Evliler 30 yasindan sonra seks yapmayi birakmiyor sonucta. Eşlerinden bosandilarsa da mastürbasyon yapiyorlardir.
- +1 yıl
Yok ya onlar artık kudurmuştur arada kaynarsın kaç kaç
+1 yılbelli etmemek en doğrusu ben farkettim ama belli etmedim
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına belli etmem çünkü bu özel bir şey. Herkesin özeli kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılyani duyduğumu belli etmem rahat etsin diye evden çıkarım. demekki durumu vahim o an 🤣
00 Yorumla
+1 yıl@sudesiyahseven bişey dicem ama burada diyemiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe hakkinda?
- +1 yıl
Bu konu hakkında
- +1 yıl
Yazarsan ordan yazarım ben yazamıyorum sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazı denemelerin için insanların seks hikayesini dinleyip Lila ve Sedat’a ona göre bir cinsel yaşam mı yazacan sen kız 🤭
04 Yorumla
Soran+1 yılLila 16 yasinda be ohaa 😃
Cevap sahibi+1 yıl16 yaşındaki bir bireyin de dürtüsel arzuları vardır bebeğim 😅
Soran+1 yılEkleme fikri cik aklimdan 😂
Cevap sahibi+1 yılYaaa ben dedim sana aklını okurum ben senin 😝 ama güzel düşünmüşsün canım tebrik ederim seni 😊
+1 yılAnne babam kaç yaşına geldi sjsjssj yapmıyorlar mastürbasyon.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılKendi akıl sağlığım için görmezden gelir unutmaya çalışırım. Çünkü benim hayal dünyamda benim sülalemde benden başka herkes leyleklerle getirilmiş, kimsenin cinsel hayatı yok. Düşünürsem deliririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle düşün. Sen mastürbasyon yaparken birinin seni izlemesini ister misin 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHayırrr
Cevap sahibi+1 yılBi fikrim var
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılSen yaparken izlemek isterdim 💕
Soran+1 yılOlmazz
Cevap sahibi+1 yılNeden aşkım
Gizli Üye(18-24)+1 yılHa ha 😂 sude yine formunda . Bizde öyle bir durum olmaz.
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah nedenmiis😅
- +1 yıl
yapmacık değil diğerleri gibi 🤭😎
Cevap sahibi+1 yıl![Ailenizden birinin mastürbasyon yaptığını anlasanız belli eder misiniz?]()
Sude dur utandım şimdi 😅
Soran+1 yılUslu kuçu kuçu😅😂
Soran+1 yıl@gizli_sığınak Kime dedin? 👀
- +1 yıl
anonim olunca o kadar utanmıyorum araya kaynıyoruz. yoksa ben erkekle bile konuşamam bunları
- +1 yıl
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥲💜
- +1 yıl
hay... yine yabancıya gitti
- +1 yıl
sss dicemmartık sana hee
Soran+1 yıl😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüm bile. belli edecek bir şey yok. Herkesin özel hayatı. Saygı duymak lazım. Abartırsa şaka yollu uyarırım😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır, kız kardeşimi sesli, görüntülü seksting yaparken gördüm, belli etmedim.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAkrabam olan çocuk senin eline de ağzına da verebilirdi, ucuz kurtulmuşsun.😂😂😂
Cevap sahibi1 yılAkraban olan çocuk
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim ailem yok ama arkadasim kendi kiz kardesine ogretmis bence normal boyle seyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Umursamam bile. Derede yüzerken kardeşler açık ve net yapardık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen izlenmekten hoşlanıyorum ama akrabalarım tarafından değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır belli etmem hatta keşke görmeseydim duymasaydım derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, çünkü yapanı utandırır.
10 Yorumla
+1 yılKendi özelidir kalkıp girip rezil etmem geçip giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDede mi anneanne mi yuh ya nasıl bir sağıksın sen
51 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamasan? Sonucta 55 yasindaki evliler de ara sira seks yapiyor. Bosandilarsa da mastürbasyon yapabilirler.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYardım lazım mı diye sorarım
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir düşünce
- +1 yıl
İnanmam
+1 yılYakalandın mi yoksa. kiz:)
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Evet galiba çok ses çıkarma send eyaza evde yalnızken yap
+1 yılçiçeğim yakalandın mı yoksa
14 Yorumla
Soran+1 yılMerakımdan sordum
- +1 yıl
Bizde yedik 😀
- +1 yıl
Şaka şaka iyi bayramlar
Soran+1 yılIyi bayramlar 🙂
+1 yılyardım ederdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
haha soruya göre ne deyim şimdi :)
Dede anneanne mi yok gayri
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye herkes cinselligi 30-40 yasindan sonra insanlar birakiyormus gibi tepki vermis ya 😵💫
Soran+1 yılOnu bilemem ama 55-60 larin ölmedigini biliyorum😅
+1 yılDedeyle anneanne. mi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse 30 yasindan sonra cinsellige elveda demiyor 🙂
- +1 yıl
60-70 inde mastürbasyon yapılmaz diye düşündüm sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim seni gördü ya da sen Kimi gördün
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak sormak istedim
- +1 yıl
Yani normalde tepki vermemek gerek diye düşünüyorum ama böyle bir şey yaparken de önlemi de almak lazım aslında
Mastürbasyonda yatak neden gıcırdasın sdff
02 Yorumla
Soran+1 yılParmaklarken cikabilir
+1 yılNormal bişi, ne tepkisi vericem
71 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir hareket
Buı çok doğal bence
00 Yorumla
+1 yılbelli ederdim sonuçta doğal bir şey
00 Yorumla
+1 yılYasadim, edemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblamı yakalamıştım alev alıyordu 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılGordugunu gordu mu ve ne yapti 😅
Cevap sahibi+1 yılAynı odada kalıyoruz, kasıtlı yapıyor gibiydi. Yorgan altında bir okşuyor 😂😂 benim orada olduğumu biliyor yani buna rağmen. Canım çekti resmen 😆
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip yardım ederim yav töbee 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılİgrenclesme 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli etmem, kız kardeşimi görmüştüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kardeşimi gördüm, belli etmedim.
10 Yorumla
+1 yılBelli edecek bir durum değil bana kalırsa..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEtmezdim sanırım.
Ben yapıyorum yeterli :)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSeslenmem duymamazlıktan gelirim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladım, görmedim ama anladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülerdim ne diyeceğim
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ailenizden birinin mastürbasyon yaptığını anlasanız belli eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler