Annemin cinsel anlamda bana hiç güvenmemesi ve sürekli laf sokması normal mi?

Ne zaman annemle sohbet etmeye kalksak sürekli bakireliğin dünyanın en önemli şeyi olduğunu, eğer kendi rızamla değil, tecavüze dahi uğrasam beni evlatlıktan reddedeceğini söylüyor. Ben sırf sana bakiresin diye annelik yapıyorum, bakire olmadıktan sonra isterse tüm adamlar ırzına geçsin kötü yola düş umrumda olmaz diyor. Sürekli laf sokuyor, ne zaman bir gelin görse “ Bak kendini s*ktirmezsen sende bunun gibi düğün yaparak evlenirsin” diyor.. Yani bende evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum yapmam da niçin böyle laf sokuyor güvenmiyor onu anlamadım.. Ben evlendikten sonra kocanla bile seks yapacaksın diye korkuyorum, cinsellik çok korkunç ve kötü bir şey diyor oflanıyor. Cinsellikten hep kork, korkarsan daha iyi yapamazsın diyor. Ne zaman bir gelin görse “Acaba bakire mi, yazık bu gece b*cerilecek” diyor o derece.. Son zamanlarda üniversiteye gidicem diye bunları demeyi daha da arttırdı. Güya üniversitede seks yapacakmışım, ya da koca bulacakmışım o da bizim köyden ya da yakın köylerden biriyle evlenmemi istiyormuş (bir ilçede yaşıyoruz). Sizce niçin annem sürekli bana laf sokuyor, hiç güvenmiyor? Annemin güvenini kazanmak için ne yapmalıyım?
Annemin cinsel anlamda bana hiç güvenmemesi ve sürekli laf sokması normal mi?