4 5 aydır uzun mesafe ilişkim var yanıma gelmek istiyor otelde kalıcak bana diyor ki iki gelirsin otele beraber uyuruz vakit geçiririz rahat oluruz güzel hoşta ben kendimi tutamam ki oda da tek başımıza ilk buluşmada s*xs yapmak kötü olur mu ama 4 5 aydır konuşuyoruz uzaktan
Eğer değer verdiğim ve biraz olsun sevdiğimi hissettiğim biriyse ilk buluşmadan aynı yatağa asla girmem. Erkekler çabuk seviştikleri kadınları kör kütük aşık olmadıkları sürece basite alıyorlar. Aşık olması da yalnızca bir ihtimal sana. Ben basite alınmakta memnun olurum dersen git. Oraya gidip de sevişmeden zaten peygamberlik vari bir irade gerektirir
Bakire değilsin ama ilk buluşmalarını yapmak istemiyorsun değil mi Hani sanki ilk buluşma da elde ederse senin soyup senden uzaklaşacağını düşünüyorsun
Uzak mesafe olduğu için işin boyutu farklı zaten ayda yılda bir görüşülüyor o yüzden yap gitsin bence. Zaten yeterince tanımışsındır. İlk son buluşma diye sınırlama. Ben de sevgilimle uzaktan tanıştım 3 ay sonra reel olduk o izin alamadı diye ben gitmiştim yanına evinde misafir etti bal gibi de seviştik. Bakire değilim diye saygı duydu ileri gitmedi. Şimdi 3 sene oldu nişanlandık yaptığım için pişman da değilim
O da otele uyumaya çağırırken o kadar saftirik değil zaten, inceden yolunu yapıyor. Eğer ciddi bir yere evrilmesini istiyorsan ilk günden otele gitmemeni öneririm. Erkek kısmısının hızlı seviştiği kadını ciddiye almamak gibi bir huyu var çünkü.