Destekli sütyen var mesela belimden sarılırken eli az daha yukarda sütyene değiyor. Yürürken bile oradan tutuyor.
Ben fark etmiyorum sutyenden dolayı ama bir bakiyorum eli orada. Yani sütyen varken de tahrik olmaz herhalde değil mi?
Destekli sütyen var mesela belimden sarılırken eli az daha yukarda sütyene değiyor. Yürürken bile oradan tutuyor.
Ben fark etmiyorum sutyenden dolayı ama bir bakiyorum eli orada. Yani sütyen varken de tahrik olmaz herhalde değil mi?
Adam ne bilsin sütyenin destekli olduğunu, meme sanıyor belki ona yükseliyor 😅
Desene aşkım desteğe dokunuyorsun memem orada değil burada, aç göster yerini öğrensin bari..
Ya ama destekli sütyen sert oluyor biraz ben anlamıştır diye düşündüm. Ve sutyenden dokunduğu için dokunduğunu fark etmiyorum bile
Diyorum iste söyle adam memen sert sanıyor.. Belki silikonlu dik meme hayali var ve senin destekli sütyen hayalini karşılıyor 😅
Bu da bı ihtimal
Olur
O oraya dokunma alıştırması yapıyor
Sen tepki vermedikçe ilerleyecektir mevzu
Ya uygun dille uyarirsin ya da ileri doğru gider bu mevzu
Haklısın sağol. Ama nasıl uyarcagim? Mesajda mi yüzyüze mi ve ne diyebilirim
Cevap
10Cevap
Olur erkekler bizler değmeden tahrik olan varlıklarız, mesafeli durmasını istiyorsan bunu senin belirlemen lazim
Ama sütyene değiyor içine değmiyor eli
Hıc opusmedik bile niye yapıyor anlamadim
Neden esin olmayacak dedin ki
O sütgene dokunduğunu bilmiyor muhtemelen göğüslerine dokunduğunu zannediyor
Yok destekli sütyen illa anliyordur
O an onu düşünecek zeka kalmaz onda 😄
Evet ama azmis olsa şeyi kalkardı. Odasında hiç belirginlik yok
Sende oraya kadar inceledin mi
Tahrik olduğu için yapıyor zaten. Dokunduğu için değil
Sütyenden de olur mu
Olur.
Tahrik olur ya.. kalkınca biraz daha dokunsa belki boşalıyor da öyle haberin bile olmuyor 😀
Ama sütyene değiyor parmakları. Sutyenden göğüs hisstmez ki
Olsun.. istekli oldugumda ben de videonun istedigim yerinde kendimi birakip bosaliyorum.. zevk almak onemli … kac yasindasin ki sen
22
Olur mu?
Izin verirsen ilerisinide ister
İlginç 😃belkı dokunmak istiyo olamazmı
seni tahrik etmeye çalışıyor
Sen tahrik olmazsan sorun yok 🤣
Ne guzel iste
Oluyor zamanla okşamaya da başlar
Faydalanıyor.
Olur tabii
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?