Annemin dediğini yapıp evlendim eşimle yatmak istemiyrm annem sıkıntımı dinlemiyor evliliği kaldıramıyorm annem beni önemsemiyor?

Keşke annemi dinlemeseydim güvendim ona görücü usulü cahil aklımla evlendim ama sorsanız köpek gibi pişmanım annem derdimi de dinlemiyor

Benim hayatımı aldılar mutsuz bir evliliğim var eşimi hiç sevmiyorum kısacık bir nişanlılık dönemi sonra evlilik kaçmak istiyorum

Evlilik yeni yeni düşmanlar demek sessiz bir savaşın içine girmek demek beni savunmayan bir eş beni dinlemeyen bir anne olan bana oldu

B ok vardı da evlendim bir girdabın içine girdim eşim beni aileme şikayet ediyor temizlik yemek hizmet seks bekliyor yatmak istemiyorum

Enerjim yok çocuğuma bakmak evi temizlemek yemek bulaşık yoruyor beni izin gününde bile şimdi 4 gün izni var bir işin ucundan tutmuyor pestilim çıkıyor gece de yanıma geliyor yatmak için sekse hep hazır ama konu ev temizliği olunca kaçıyor

evi temizliyorum ter su içinde kaldım sonra eşim benim penisimi öldürüyorsun diyor enerjim yok uykum gekiyor yoruluyorum tabiki yatıp kalkamam benim için seks eziyet kadın olduğumu unuttum seks yapmayı bilmiyormuşum çocuğumun nazini çekiyorum bulaşık yıkıyorum yemek falan derken ben neyi bileceğimi unuttum

Yıllarca beni boşamakla tehdit etti ailesi mutlu olsun diye benim duygularımı önemsemedi beni savunmadı dengesiz

Ben bilmiyordum evliliğin böyle bir şey olduğunu hersey kadının omuzlarında erkek için kadın seks ve kuluçka makinesi çocuk olmasa kadın çalışmasa tüm ev işi yine kadında olsun ama çocuk varsa kadın çalışmasa bile erkek yardım etmeli

İyi valla erkek sadece işte çalışsın cocukla kadın ilgilensin ev işleriyle kadın ilgilensin eşiyle de seks yapsın ne la bu evlilik böyle iğrenç bir şey mi

Sonra kadınlar evlenmeyip aynı evin içinde yaşayınca kadını kınıyorlar çünkü kadın hizmetçilik yapmak istemiyor çünkü kadın tanımadan etmeden evlenip kendini mahvetmek istemiyor çünkü kadın evlenip yeni yeni düşmanlar kazanmak istemiyor çünkü kadın eşinin ailesiyle görüşmeye mecbur bırakılmak istemiyor çünkü kadın eşinin ailesine karşı yenilip eşinin buna seyirci olmasını istemiyor

Evlilik sorun demek bela demek şimdiki aklım olsaydı kimse evlendiremezdi beni çokta lazım birsey değil evlilik olmasada olur olan kadına oluyor kadın hamile kalıyor kadının vücudu değişiyor tüm ev işleri kadına yığılıyor misafir çekmek zorunda kalıyor kadın misafirliğe gidincede hizmet ediyor kadın

Annem beni yarı yolda bıraktı kafasına göre everdi gözüm açılmadan postaladi beni ama şimdiki aklım olsaydı çalışır didinir bir ev alırdım kendime istediğim adamla olurdum aile planlamasına dikkat edip ailemin de yüzüne bakmazdım şimdi çıkamıyorum işin işinden

Annemin dediğini yapıp evlendim eşimle yatmak istemiyrm annem sıkıntımı dinlemiyor evliliği kaldıramıyorm annem beni önemsemiyor?