Çok eskiden beri muhabbetimin olduğu biri var çok önceden eski sevgilim di ayrılmıştım sonra işte cinsellik geçti aramızda. Fakat evi falan ben tutuyordum borç istediğinde veriyordum geri de almamıştım hiç yüksek miktarlar değil 100-200 kadar neyse o sıralar arkadaş kalalım diyip başkasıyla ciddi ilişki yaşadım olmadı ayrıldım şimdilerde deli divane gibi etrafımda yemek ısmarlıyım gezelim masraflardan benden o benden bu benden falan sizce intikam olarak bunu kullanmalı mıyım parasını yiyip yiyip sonra borç para isteyip tekmeyi atsam mı kindar biriyim bana yapılanı unutmam :) ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız süre boyunca hiç mi huzur mutluluk keyif almadınız da bunların hayali ile yanıp tutuşuyorsunuz*yaşandı bitti boş verin diyeceğim de dinlemeyeceksiniz
boş verin bu yazıyı dikkate almayın yapın yapacağınızı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Hiç uğraşma boşuna takma kafana.. salla gitsin uğraşma bundan adam olmaz... önüne bakacaksın arkana bakmayacaksın artık büyüdün
07 Yorumla
Soran+1 yılYa adamlığı beni ilgilendirmez ki zaten hep ayrılan vs bendim artık hiç ilgim isteğim yok ona istesem catır cutur kullanır ev tuttuğum zamanların parasını çıkartır parasını yer tekmeyi basarım deli gibi istiyor benimle olmak
Soran+1 yılEvet oralı olursam isedigimi alırım diyorum kindar biri olmasam bosveririm sadece intikam olarak kullanırım
Soran+1 yılSacmalama konu para değil sadece öç almak
Gizli Üye(30-35)+1 yılNası bir erkekmiş o ya. Sende zamanında iyi kullandırmışsın kendini çok mu seviyodun
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo hayır sal*ktım şimdi sıra bende 😉
Cevap sahibi+1 yılYemekle vs yetinme o zaman. Yine eve gidicekseniz hem evi o ödesin hem sana pahalı iç çamaşırı falan alsın dicemde senin çocukta o durumda düşüncede yok bence zor. Yemeğe gidelim yüm masraflar benden demekte ne bi kadına ya kankana mı diyon ergen gibi bir şey sanırım dhagav
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam zaten istedigini alacakki para alsan ne farkeder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yap onu rahatla hatta parasını ye ilişkinin ortasında terket
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta iyiyse birkaç görüş parasını ye tatile falan götürsün para da al postala
00 Yorumla
+1 yıliyi de sevişmeden yedirmez parasını
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil benim için mühim olan ödeşmek intikam fırsat bu fırsat değil mi
- +1 yıl
iyi de ne olursa olsun skmiş olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep kadini olabilir misin
14 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bir durum var kimlikte başağım ama annem ilkbaharda doğduğumu söylüyor dedem mübarek doğum tarihini ve doğum yerini yanlış yazmış nedense bende akrep diye düşünüyorum
- +1 yıl
Zaman da yolculuk yaptırmışlar haa😂
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
Ne diyelim yapacak bisey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılYa intikam çocuksu şeyler ve ergen işi
10 Yorumla
+1 yılİçin rahat edecek mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten tekmeyi hep ben basıyordum bu sefer parasını yiyip yiyip basmayı düşünüyorum
+1 yılHayir ya
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayır zaten hep içimdeydi gününü hep bekledim Allah’ın işi kendisi tutturmuş masraflar benden yemek ısmarlim gezelim hersey benden falan diye geçen de arkadaşımla gittik yemek ısmarlattık
- +1 yıl
Umudu senle sevismek biliyorsun dimi
Soran+1 yılYa ben istediğimi aldıktan sonra önemi var mı sonuçta öcümü alıcam
- +1 yıl
Tabiki var sonra buna gerek yoktu saçmalı misim diceksin uzul3ceksin
- +1 yıl
Mantikli düşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası ile ol
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu s*KS değil?
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım