+1 yılkesinlikle sapıklık değil. merak etmek hakkına sahipsin. ayrıca partnerin de merak edebilir. erkekler bile merak ediyor, masajla, oyuncakla veya gizli şekilde arkadaşlarıyla o zevki tatmaya çalışıyor. merak etmek ayıp değil.
kuşkusuz senin merakını paylaşmıyorsa arzu etmediğini söyleyerek konuyu kapatmak isteyebilir ama seni suçlaması son derece yersiz. dünyada bunu yapan tek erkek de tek kadın da sizler olmayacaktınız.
genel olarak insani ilişkilerde bir şey kendine uymuyorsa bu şekilde belirtmek yerine karşı tarafı uzun uzadıya suçlayan kişiyle fazla ileri gitmek mümkün değil, ayrıca doğru da değil çünkü belli ki başka bir noktada uyuşmadığınızda yine bu yaklaşımı yüzünden eninde sonunda koparsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapıklık değil bence.
23 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim her insan gibi. Kadınlar böyle mi görüyor sizce?
Cevap sahibi+1 yılHayır, görmüyor
Soran+1 yılBunu duyduğuma sevindim☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sapıklık kesinlikle. Bana zararı olan bir şeyi neden kabul edeyim? O kadar meraklıysa hem cinsi ile birlikte olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere yapılmalı diyor zaten oral esnasında parmak saplar arkama lakin kendine istemez kadına yapılmaz der.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben de merak yok. Sevmem de... Çok kişi yapıyor artık. Normalleşti mi ne?
00 Yorumla
+1 yılyerinde olsam sapik babandur der patlatirim tokadi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence haklı.
12 Yorumla
Soran+1 yılSapıklık belirtisi mi yani?
- +1 yıl
Dinen haram, tıbbi olarak sağlıksız bir ilişki türüdür.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen ne anlatıyon ne diyon be ablaa yaa
10 Yorumla
+1 yılEvet. Ablamız haklı
113 Yorumla- +1 yıl
Anal istiyorsan git erkekle ol
Soran+1 yılGerçekten sapıklık mı yani?
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılVajinadan yapan hiç bir kadın arkadan istemez diyo bu doğru mu?
- +1 yıl
Dogru demis zararli zaten
- +1 yıl
Mahkeme tek celsede boşuyor anal seksi
- +1 yıl
Kocam benden anal istese dayak yer ciddiyim
Soran+1 yılAma kendisi oral esnasında parmak saplıyor benim arkama. Yalnız kendine yaptırmıyor sadece erkeklere anal yapılırmış bu normal mi peki?
- +1 yıl
Ablamız haklı knk uzatma
Soran+1 yılŞimdi de sapık olmayabilirsin çünkü erkeklerin arada bir vurdurması gerekiyor sizin prostatınız var anal ihtiyacınız giderilmeyince kadına yansıtıyorsunuz salatalıkla yapayım düzelirsin diye yazmış🙈
- +1 yıl
Hahahahhaha öz kraliçem ya çok iyi demiş
Soran+1 yılZaten parmak saplamaya meraklı karı şimdi de salatalık çıkardı başımıza
Sapkınlık
05 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar neden böyle görüyor ki
Soran+1 yılErkeğe yapılır hatta düzenli yapılmalı prostat nedeniyle diyor çoğu kız ama kendine anal yaptırmıyor.
Soran+1 yılOral esnasında yalayıp parmak saplıyor zaten keyifli oluyor hatta salatalıkla yapabilirim demişti. Anal merakın geçer artık hep vajinamı arzularsın bilinçaltın anala yönlendirmeyi bırakır arkadan yiyince tatmin olursun diyor. İşe yarar mı acaba.
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. kanka anal pekte zevklı bısey degıl
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak ettim bu sapıklık mı?
Soran+1 yılCidden öyle mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılHakli kadin
31 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak ettim her insan gibi😒
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne