Cinsel Yaşam Erkeğe oral yaparken 2 parmak taktiğini biliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Deep throatdan daha zevkli bir sey varsa oda 2 parmak taktigi Güncellemeler+1 yıl Akliniza baska sey gelmesin parmak girmiyor kadin toplarla ilgilenirken parmaklar devreye giriyor Erkeğe oral yaparken 2 parmak taktiğini biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. İki parmak ne abi? Siz neler biliyorsunuz nasıl biliyorsunuz? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendim buldum Yorumla
Jgolocan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl evet ucretsız olarak gıttıgım bı kadın yapmıstı ıkı parmagı yumurtalıkların arkasına baskı uygulayıp oyle yapmıstı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu bilmiyordum birdakine denerim 😋 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 2 parmak toplarla ilgilenirken gitgelmi yapıyor alete yoksa farklı birseymi konuyu biraz açarsan iyi olur hem deep traught dan daha iyi diyorsun şunu bilelim 0 0 Yorumla
aşkıınolayım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlar bahsettiği anal deliğe iki parmak heralde hemen atlamayın. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Askim güncellemeyi oku 😐 Yorumla aşkıınolayım +1 yıl Pardon arkadaşlar yanılmışım. Yorumla
mlkolpa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Abazan tayfa geliyorrrr acilinnnn 😂😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Off deme öyle maksat bilgi paylasmak Yorumla mlkolpa +1 yıl Toplanırlar birazdan aşağılarda ya yoksa benim bildiğim daha çok zevkli şeyler de var Yorumla
SeniCokiyiAnliyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl o taktiği bana anlatabilir misin 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biz ona 2 parmak degil canim avuc kontrol diyoruz 😅😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Orta ve işaret parmağıyla olan mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok bas ve isaret parmagi ile olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasılmış anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümkünse bir soru sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaptığın nasıl Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her erkek bir degil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu sevmeyen oral sevmiyordur net Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Aynen Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Nasıl bişeymiş anlat bakalım 2 1 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Daha bi ayrıntılı açıklasan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl anlatır mısın senin için geldim sırf dt ilgim var nasıl daha iyi olabilir 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soru kaldırılmadan gel Yorumla Soran +1 yıl Aciklicam simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl açık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl toplara çok yakın yerden çek bırak yapmak mı topları yalarken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sohbeti başlat da ortada kalmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlık gizliden çıkarım yazınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekliyorum hee Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O ney ilk defa duyuyorum 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Hiç seks yapmadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İki parmak arası klitorisi sıkıp bırakmak mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Erkegin klitorisi mi var 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadına sandım. Kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Ama kadin icin güzel taktik 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğe yapacağın en büyük orgazm prostat masajıdır. 20 kere de öyle boşaltabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bizde oda var p. Masaji rimming Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde derken? Yorumla
Olgun_dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Nasıl mesela 1 4 Yorumla Olgun_dayı +1 yıl Deep tohtrat gibisi yok Yorumla Soran +1 yıl Bu ondan iyi emin ol 😁 deep de baya deneyimliyim ama bu en üst seviye Yorumla Olgun_dayı +1 yıl Tam olarak nasil Yorumla Olgun_dayı +1 yıl Deep te kusturana kadar durmam Yorumla
Sipartaakus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Detay versne 0 1 Yorumla Sqid_ +1 yıl Bak şimdi Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bılmıyorum 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Nasıl bir şey o? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İki parmak ne abi? Siz neler biliyorsunuz nasıl biliyorsunuz?
Kendim buldum
evet ucretsız olarak gıttıgım bı kadın yapmıstı ıkı parmagı yumurtalıkların arkasına baskı uygulayıp oyle yapmıstı
Bunu bilmiyordum birdakine denerim 😋
2 parmak toplarla ilgilenirken gitgelmi yapıyor alete yoksa farklı birseymi konuyu biraz açarsan iyi olur hem deep traught dan daha iyi diyorsun şunu bilelim
Arkadaşlar bahsettiği anal deliğe iki parmak heralde hemen atlamayın. :D
Askim güncellemeyi oku 😐
Pardon arkadaşlar yanılmışım.
Abazan tayfa geliyorrrr acilinnnn 😂😂
Off deme öyle maksat bilgi paylasmak
Toplanırlar birazdan aşağılarda ya yoksa benim bildiğim daha çok zevkli şeyler de var
o taktiği bana anlatabilir misin
Biz ona 2 parmak degil canim avuc kontrol diyoruz 😅😉
Orta ve işaret parmağıyla olan mı
Yok bas ve isaret parmagi ile olan
Nasılmış anlatsana
Mümkünse bir soru sorabilir miyim
Senin yaptığın nasıl
Her erkek bir degil
Bunu sevmeyen oral sevmiyordur net
Aynen
Nasıl bişeymiş anlat bakalım
Daha bi ayrıntılı açıklasan
İnsanoğlu neler biliyor
anlatır mısın senin için geldim sırf dt ilgim var nasıl daha iyi olabilir
soru kaldırılmadan gel
Aciklicam simdi
açık
toplara çok yakın yerden çek bırak yapmak mı topları yalarken
sohbeti başlat da ortada kalmayalım
anlık gizliden çıkarım yazınca
bekliyorum hee
O ney ilk defa duyuyorum
Detaylı bilgi verin aydınlatın
Parmak ne lan 🧐
Güzel.
Denedin mi
Hiç seks yapmadım.
Ben böyle anlamam mi hele bir yapsana bana öyle anlarım anca
o Trde geçmior tatlım
detay verrmsn kim kime yapıyo
İki parmak arası klitorisi sıkıp bırakmak mı
Erkegin klitorisi mi var 🥲
Kadına sandım. Kusura bakma
Ama kadin icin güzel taktik 😁
Evet
Erkeğe yapacağın en büyük orgazm prostat masajıdır. 20 kere de öyle boşaltabilirsin
Bizde oda var p. Masaji rimming
Bizde derken?
Bilmiyorum
Nasıl mesela
Deep tohtrat gibisi yok
Bu ondan iyi emin ol 😁 deep de baya deneyimliyim ama bu en üst seviye
Tam olarak nasil
Deep te kusturana kadar durmam
Detay versne
Bak şimdi
Hayır 😀
bılmıyorum