Cinsel Yaşam Beni mi istemiyor yoksa onun isteksizliği mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Partnerime diyorum gel sexting yapalm özledim adam diyor oyun oynicam :/// Wtf? Beni mi istemiyor yoksa onun isteksizliği mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam acemi ondan ne köy olur ne kasaba bu işi hakkıyla yapanları tercih et neticede iki kişi arasında bir etkinlik resim video ile uçarsın oyuncu bu işi beceremez tamda vermez 0 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yani partnerim bana yazsa istekli bir şekilde oyunun yüzüne bakmam asla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyleydi de bugün ne oldu bilmiyorum ve bu sinir bozucu Yorumla Crawled +1 yıl Yani tatsız olmuş onun yerinde olsam geri çevirmezdim seni şu an Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️😂 Yorumla Crawled +1 yıl Bir kere daha şansını dene istersen hala takmazsa ulaş bana kendi kaybeder 2. Tekliftende sonra bence 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bi kere dedim asla 2. kere demem Yorumla Crawled +1 yıl O zaman gel sohbetimize beraber devam edelim Yorumla
Serdar1299 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hep aynı şeyi görmekten bikmistir ya da biraz yaratıcı ol farklı şeyler dene belki o zaman gelir 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne sizi istemiyor nede o isteksiz.. bence sadece zamanlama tutmuyor. 3 10 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Bence alakasi yok Yorumla Soran +1 yıl Bencede alakası yok oyunu birakabilirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizce 🙄 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Tabiki bırakabilir Yorumla Bulutsencer +1 yıl İstemese bile insan sevdiğini bosaltir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birakmamiş ama, soruyu soranda nedenini merak ediyor. Bu da benim cevabım. Yorumla Bulutsencer +1 yıl Belki çocuk isteksiz Yorumla Soran +1 yıl Çocuk tırt çıktı demek nolucak Yorumla Bulutsencer +1 yıl Burdan bul birini bence sekting için çok kişi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı anda istememiş olabilir canı. Sadece *extingten mi ibaret ilişkiniz? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu anda oyun istiyor belki ama ilk defa sevgilisini istemeyen erkek gördüm yanlız değil belki dah iyisi var 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm ama sordum başka biri var mı yok dedi bide yemin etti Yorumla Soran +1 yıl Ama bende başka biri olduğunu düşüyorumm hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yemin edeyim dur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek istememek diye bişey olamaz Yorumla Soran +1 yıl Haklısınnn yaaaniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de kadın böyle istekli olacak o istemeyecek daha rüyasında görür Yorumla Soran +1 yıl Geri çevirmişse beni demekki başka biri varr beni düşünmuyor Yorumla Soran +1 yıl Rüyasnda görsün artk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani öyle değil mi boş ver sende gel bizim gibi yap Kendi kendine yetersn kdhdhdhd Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah öyle yapicam mecbur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani tam saati bence Yorumla Soran +1 yıl Tek nasıl zevk aliyosun ya? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim yok napim Yorumla Soran +1 yıl Tatlımmm yaaa Yorumla Soran +1 yıl Bende artk tek yapicam hsbdnndnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak bişey yok canım benim film açalım napalim Yorumla Soran +1 yıl Aynenn açalm barii shbsnsnsns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani tanisak birbirimizi karşılıklı yapardık ama grjdjsudusj Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah öyle oluyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki olurdu Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sebebi bariz. Adam artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyor.Nazım Hikmet reizzz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Wtf ile ne alakası var adam istemiyor işte altından mı şeyin var anlamadım vazgeçilmezmisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçilmezim tabi ne sandn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olsan bu soruyu sormazdın Yorumla Soran +1 yıl Benimki canım napim Yorumla Soran +1 yıl Canım demedim laan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an oyun oynuyorum bana desen sendeydim :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne oyunu be bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cs go Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Haklı ne yapacak sanal seksi 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Direk de gel sexting yapalım demezsin yaniii 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Direk demedim zaten lafın gelişi yani ama biliyor o ne demek istediğimi jsndnxnd Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. İsteksizlik ve istemiyor olması ayrıca seni oyuna tercih ediyor 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Yuh ona seni kaparlar sonra görür o 0 3 Yorumla Delidolu254 +1 yıl İstekli kızı bulmuş seksisindir bide Yorumla Soran +1 yıl Ahababbs Yorumla Delidolu254 +1 yıl Ben kaparım senle süpersexting yapılır Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence bundan bi halt olmaz terket gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birdakine gel yapak deme ic camasirli foto at 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi dahakine zor görür o Yorumla Soran +1 yıl Bi daha istemicem onunla bişey Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel sexting yapalim 2 8 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Kızla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sdjjdkdks kiz kıza Yorumla Soran +1 yıl Yani lafn gelişi tabi öyle demedim sbbdndndnd Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Lez misiniz Yorumla stylafree +1 yıl Kız lez değil anlamadn mi Yorumla Soran +1 yıl Kız kıza kalsn ya hshsndnd Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Yine partnersiz bir gece djskls Yorumla stylafree +1 yıl Direk pp girerek deneyimliyebilirsin Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. burada çok var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gel yapalm 🤣🤣 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahha askom ben erkek tercih ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben erkek olcam gel slrlwjwkodpaos Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahabha Yorumla Soran +1 yıl Geliyim o zaman zararsız göründün sgbsnsnsnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel gel 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmedi korktu slsppweoqowela Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel yapalim salla onu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana bak kiz reelde hiç yaptiniz mi ki Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Seni tıklamıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Adam acemi ondan ne köy olur ne kasaba bu işi hakkıyla yapanları tercih et neticede iki kişi arasında bir etkinlik resim video ile uçarsın oyuncu bu işi beceremez tamda vermez
Yani partnerim bana yazsa istekli bir şekilde oyunun yüzüne bakmam asla
Öyleydi de bugün ne oldu bilmiyorum ve bu sinir bozucu
Yani tatsız olmuş onun yerinde olsam geri çevirmezdim seni şu an
🤷🏻♀️😂
Bir kere daha şansını dene istersen hala takmazsa ulaş bana kendi kaybeder 2. Tekliftende sonra bence 😅
Bi kere dedim asla 2. kere demem
O zaman gel sohbetimize beraber devam edelim
Hep aynı şeyi görmekten bikmistir ya da biraz yaratıcı ol farklı şeyler dene belki o zaman gelir 🤣🤣
Ne sizi istemiyor nede o isteksiz.. bence sadece zamanlama tutmuyor.
Bence alakasi yok
Bencede alakası yok oyunu birakabilirdi
Sizce 🙄
Tabiki bırakabilir
İstemese bile insan sevdiğini bosaltir
Birakmamiş ama, soruyu soranda nedenini merak ediyor. Bu da benim cevabım.
Belki çocuk isteksiz
Çocuk tırt çıktı demek nolucak
Burdan bul birini bence sekting için çok kişi var
Aynı anda istememiş olabilir canı. Sadece *extingten mi ibaret ilişkiniz?
Şu anda oyun istiyor belki ama ilk defa sevgilisini istemeyen erkek gördüm yanlız değil belki dah iyisi var
Hmmm ama sordum başka biri var mı yok dedi bide yemin etti
Ama bende başka biri olduğunu düşüyorumm hala
Bende yemin edeyim dur
Erkek istememek diye bişey olamaz
Haklısınnn yaaaniii
Bi de kadın böyle istekli olacak o istemeyecek daha rüyasında görür
Geri çevirmişse beni demekki başka biri varr beni düşünmuyor
Rüyasnda görsün artk
Yani öyle değil mi boş ver sende gel bizim gibi yap Kendi kendine yetersn kdhdhdhd
Ahahahahah öyle yapicam mecbur
Yani tam saati bence
Tek nasıl zevk aliyosun ya?
Sevgilim yok napim
Tatlımmm yaaa
Bende artk tek yapicam hsbdnndnd
Yapacak bişey yok canım benim film açalım napalim
Aynenn açalm barii shbsnsnsns
Yani tanisak birbirimizi karşılıklı yapardık ama grjdjsudusj
Ahahahah öyle oluyo mu
Belki olurdu
Sebebi bariz. Adam artık
şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyor.
Nazım Hikmet reizzz
Wtf ile ne alakası var adam istemiyor işte altından mı şeyin var anlamadım vazgeçilmezmisin
Vazgeçilmezim tabi ne sandn
Öyle olsan bu soruyu sormazdın
Benimki canım napim
Canım demedim laan
şu an oyun oynuyorum bana desen sendeydim :D
Ne oyunu be bu
cs go
Haklı ne yapacak sanal seksi
Direk de gel sexting yapalım demezsin yaniii
Direk demedim zaten lafın gelişi yani ama biliyor o ne demek istediğimi jsndnxnd
İsteksizlik ve istemiyor olması ayrıca seni oyuna tercih ediyor
Yuh ona seni kaparlar sonra görür o
İstekli kızı bulmuş seksisindir bide
Ahababbs
Ben kaparım senle süpersexting yapılır
gamer insanlar öyle reis kafana takma :D
Öyle de öküzler var biz hasretiz
O kadar haklısınki sövmekte.
Gerçeği varken neden sanall
Bence bundan bi halt olmaz terket gitsin
Sende iş yok demek ki
Birdakine gel yapak deme ic camasirli foto at