Bakireyim. Öpuşme yiyişme dokunma vs den zevk almıyorum sadece karşı taraf inlerse (ve ses kulağıma hoş geliyorsa) zevk alıyorum. Aynı şekilde sexting yaparken görüntülü sesli falan karşı tarafın inleme sesini beğenmiyorsam devam etmiyorum. Görüntüden ziyade sesten etkilenmem garip bir durum mu?
Kadınla denedim, erkekle denedim. Esmer sarışın ama yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende cok guzel inliyormusum ama farkinda degildim. senin gibi bir kiz seksting yaparken soyledi. sonra videomu bidaha izledim gercekten inliyormusum ama farkinda olmuyordum o esnada :)
Kızların çoğu bencr öyle hatta sese boşalıyorum diyen var. Ben de sextingde sesi çok severim ama aşırı bağıranlar var. İşi bilenle sexting yapmalısın
Yüz yuzede yiyisme vs dokunmada etkilenmiyorum zevk vermiyor. Ama konu ses olunca karşı tarafın inlemesi ve ses de hoşsa aşırı iyi oluyor. Kendimi çok tuhaf hissediyorum
Ben aslında güzel ses yaparım ama utanıyorum ondan eski flörtümle sextingi bi bitiremezdil
Hayır, garip değil tabiki, bahsettiğin sesler, normal sesler değil çünkü, tahrik edici sesler
İşte tam olarak bu beni tahrik ediyor ve sanırım dünyada tek ben böyleyim diyordu
Ama bunun bir çözümü olmalı.
Çözümü yok ama çok etkiliyor
Benim p enis girince kadın inleyince bir titreme vuruyor banada
O işte çok film izlemekten biraz izlemeye ara ver bilinçaltı kendini yenilesin
Çok izlemiyorum haftada 1-2 o kadar da çok değil bence
Bu çok işte sen film izleme hayal kurarak yapmayı dene bak gör daha faydalı olacak
Ses önemli. Videolar etkilemiyor ama biriyle konusmak tahrik ediyor. Tabi o kişiyi bulmak zor😢
Karşı taraf ile alakalı olabilir ya da ses ten tahrik oluyorsundur
Doydun belki yapmaktan
En baştan beri böyleyim kişilerle alakalı sanmıştım. Farklı kişiler denedim ama etkisi olmadı.
Daha ne gördün ne geçirdin ki
Benim sesimi duyma basima bela olursun :)
reel seviştin mi?
Yok çok normal.
Bir sürü kadın tanıdım böyle
Bakiresin ya ondan karmasik duygulardasin.
Kumral kaldı bence
Ahah genelde karşıma esmer ve sarışın çıkıyor.
Kurmalı dene knk ☺️☺️
cunku duygusalsın..
Sen bişey deneme
Normal bu durum
Mesela dokunuyor kendimi huzursuz hissediyorum ve zevk vermiyor. Sadece ses bu normal mi
Evet senle sevişirken sesini kullanmalı
Doğru insanı artik buldun
Sana diyorum bakirelik yaramadiği için olabilir mi?
enteresan
Partner değiş