Normalde edilmez çünkü bu iki kişinin birlikte yaptığı ve ortak zevk aldığı bir durumdur. Fakat maalesef farklı durumlar da olabiliyor ve o zaman edilebiliyormuş.
Mesela iki kişiden birisi hiç istemese de diğerinin kendine göre zor durumu sebebiyle yardım etme amaçlı olabiliyormuş, bu durumda teşekkür edilebilir. Orada yardım etme durumu var.
Ya da bu işi profesyonel olarak ve ücretli yapanlarda bu şekilde olsa bile bir hizmet alındığı için garsona teşekkür etmek gibi edilebilir.
Yoksa iki kişinin zevk aldığı bir durumda teşekkür etmek bu iki durumla benzeşeceğinden hoş hissettirmeyecektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok ama tek gecelik ilişkilerde çok memnun kalındıysa edilmeli ya da hoşuna gitsin diye de blöfsel denilebilir. Eğer uzun süreli parnerse arada sırada teşekkür edilmeli. O değilde sevişme esnasında blöfselde olsa, ortamın ambiyansına uyaun diye öylesine söylense de insanın çok hoşuna gidiyır ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEdilir neden edilmesin anlamıyorum
Teşekkür ederim dedikten sonra opusulur yani
Tabi Adamın karakteriyle de alakalı belki o an öyle bir şey düşünmem ve etmem
Zevk aldin mi diye sorsun isterim ben yani hemen sonrasında konuşalım falan amac boşalmak değil sonucta
45 Yorumla- +1 yıl
🤌🏻
Cevap sahibi+1 yılSadece şunu yaşamak istiyorum seks bittiginj sanan erkeklerle değil şöyle biriyle isterdim bu deneyimim yaşayim
Nefes nefese kaldığında rhatlayip uyumasi değil de benle konusmasini isterim ben böyle erkek var mı be nerdeee- +1 yıl
Tam istediğim beni bulmalısın
Cevap sahibi+1 yıl@yalnız_romantik sen ne alaka abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anki zevk durumuna bağlı. Bulutlarda uçurduysa teşekkür edebilirler ama samimice. Zevk verip mutlu ettiği için. Teşekkür ederken tekrar bi öpüşme olabilir. Sonra yine doyamam bir daha isteyebilirim. 🔥
41 Yorumla- +1 yıl
Çok cesurca bravo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimi insan bunu varoşlul gibi de görebiliyor ama bence memnuniyetini ifade etmek güzel bir şey
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok saçma bence.. Seni seviyorum denebilir ve sarılabilir taraflar.. Bu çok daha iyi. Keyifli geceler.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen teşekkür etmezim
10 Yorumla
+1 yılBu sevişmeyi bana lütfettiği için teşekkür mü edeyim 😅
62 YorumlaÇok pardon ama bu soru aşşırı komik geldi🤣🤣🤣🤣🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Komik kanka zaten😀
+1 yılHe ben öyle yapıyorum teşekkür edip komidinin üzerine de parasını bırakıyorum 😁😁😁 seçmece sorular bunlar gel abi geeeell 😁
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Belki 10 sene olmuştur. Rus bir kadınla ilişki yaşadıktan sonra bana dönüp teşekkür etmişti. Çok şaşırmıştım. Ondan sonrada daha yaşamadım böyle bir durum
22 Yorumla
+1 yılMrmnuniyet ifade edilir belki de teşekkürler de denmez ya bi gülme gelir bana😀
- teşekkür
- ö. d 😀😀
30 YorumlaEdilir tabii ki neden edilmesin sen beni çok mutlu ettin hayatım çok teşekkür ederim çok güzel bir söz yani neden olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence göz göze gelip öpülse ve kokusunu çeksen daha makbuldür
21 Yorumla- +1 yıl
🤌🏻
+1 yılİki taraflı zevk olduğu için teşekkür edilmez, iltifat sözcükleri söylemek daha güzel.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence insan etmeli, sadece onun için değil. senin için yaptığı herşeye teşekkür etmelisin. yani insan teşekkür etmeyi bilmeli, dili aşınmaz ya. bilakis çok güzel olur.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok seviyorum, iyi ki varsın, benim için çok özel ve değerlisin gibi sözler deyip öpüp sarılabilirsin ama teşekkür edilmez çok saçma olur
10 Yorumla Sorunun başlığını okuyunca ayrı güldüm cevaplara ayrı 😄
Bence edilmez, partnerim bana ederse sorarım neden teşekkür ettin diye 🤷♂️😄10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞeyine sağlık Afiyet olsun diye olabilir 🤣🤣🤣🤣
20 Yorumla çok teşkürler bileğine sağlık yiğido jhgfdghjkl
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet tesekur ederim onunla birlikte mutlu olduk
20 Yorumla
+1 yılHayırdır akşam yemeğinemi çıktınız da teşekkür ediyorsun 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkürler, yine bekleriz, bereket versin, şeyine sağlık vs. denebilir 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ramazan bitti. İlk bulduğuyla sevişenler enerjilerini attıkları için teşekkür edebilirler!
10 Yorumla
+1 yılBunu yapanla çok pis dalga geçerim lütfen kimse de yapmasın teşekkür etmek nedir ya 😂
10 YorumlaYani farklı bir bakış açısı ama neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yıl"Beni boşalttigin için tesekkur ederim."
- "Rica ederim her zaman."10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişebilir ancak söz ile değilde daha çok davranışlar ile belli edilmelidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl- + Alalh razı Olsun.. djdkdncndksmx
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviştikten sonra sohbet edilir. O ateşle 2. Kere sevişilir. Samimi olmadığımız insanlara teşekkür ederiz. Ama seviştiğimiz kişi kendimden biri olarak görürüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenle bu sevişme seansına eşlik ettiğiniz için size saygılarımı sunarım efendim.
10 Yorumla Başlığı okuyunca bile bir gülme geldi, daha neler ya :D
11 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkür ederim, çok hoştunuz, tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.
Denebilir.
cut.10 Yorumla
+1 yılKwkskak hayır hiçbir şey demiyeceksin bu kadar basit :D
10 YorumlaHayır illa teşekkür etmek istiyorsan öp sarıl sev yani teşekkür etmek ne alaka
10 YorumlaBana sunduğun için teşekkür ederim dedikten sonra öpüp başıma koyuyorum ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl-Benimle seviştiğin için teşekkür ederim.
-Afiyet olsun.
Fjfjfj
Yav saçma sanki ama siz bilirsiniz djfjd20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Edilir tabi, gönlünden kopmuş bişeylerini vermiş. Hatta eve döndükten sonra sms atılabilir; Bana kalbin kadar beyaz totişini verdiğin için teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEdilir tabiki, Sözle olmasa da içten sarılarak teşekkür etmiş olursun. İki tarafta memnun oldu ise.
Zararı olmaz faydası olur.10 YorumlaAllah razı olsun. Allah ne muradın varsa versin de denilebilir chcxkzk
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHahah :) tabi teşekkür edilir. El falan öpülür :)
10 Yorumla
+1 yılTeşekkür edilmesi ihtiyaç gidermek için kullanıldığı izlenimini verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılNe teşekkür edeceğim pardon da.
22 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol ya
- +1 yıl
Olamam.
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılbenim sevgilim a*ına sağlık diyor
72 Yorumla- +1 yıl
Senin iyiliğini dusunuyo işte ne güzel 🤣🤣🤣
+1 yılteşekkür ederken bir posta daha gelebilir dikkatli olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılYaşanılan güzellik adına etmek gerekir ince bir düşünce bence
10 Yorumla
+1 yılDirekt teşekkür edilmez de ama öpülür sevilir koklanır vesaire
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tabii tokalasip ayrılmalı sonra😂
20 Yorumla
+1 yılerkegin poposunu kaldırmaya gerek yok
20 YorumlaÇok saçma olur bana sorarsan 😅
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Edilir tabii emek var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne diye teşekkür edilir ki onu bilemedim.
10 YorumlaTeşekkür etmek ne acayip saçma
10 Yorumla
+1 yılHiç etmedim 🙄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Olmadı seviştik ten sonra pırlanta yüzük al 🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Evet şeyine bereket denir
11 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yaa, o ne saçma şey öyle 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yorumlardan ogrenicemm
11 Yorumla
+1 yılHerşeu için ayrılırken edilir..
10 YorumlaAllah razı olsun da denilir
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlıyorlar sanki görev bitti gibi
10 YorumlaAllah razı olsun diyin. İnce olun biraz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha nasip olmadı :D ama sanmıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka? Kesinlikle kavga sebebi
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn Kavga etmedim ama ederdim ne demek ya şey miyiz
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn Bunu teşekkür etmeden söyleyebilir, ihtiyaç gidermek için kullanmıl gibi teşekkür edemez
Cevap sahibi+1 yıl@kgnctn taam işte ama soru sözel olarak teşekkür etmekten bahsediyor
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar