Lan abi 17 cm penis boyum vardı. 80 kilodan 96 kiloya çıktım cetveli alıyorum maksimum 14 cmye geliyor şaka mı bu? internette baktım biraz kilo alınca penis çevresinde yağ dokusu olmadığı için kilo alınca penis küçülebilirmiş? vay ananı avradını la
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sağlıkçıyım var öyle bir şey. İçe çekiliyor. Bir de uzun süre cinsellik yaşamaz ve testesteron düşerde kıkırdaksı yapı yumuşar küçülür penis. Çözüm kolay evicap 200 İ. U hapındsn al haftada 1 kullan. Korkma e vitamini.
Kilo aldığında penis kökü çevresindeki dokuda da yağlanma olacağı için, bu yağlanan doku penisinin dipten 3 cm. kısmını çevrelemiştir.
Kanka boyuna kiloyu dengelemeye çalış kas yap o kilo da isen kas yakışır penisin de küçülmez doğal olarak
Benimde max 12.7 cm geliyor 124 kiloyum 189 boyum
oha oyle bir sey mi varmıs ahahahsgd
ne gülüyon lan totos
maalesef var kardeşim kılo ver
hocam askere gidiyorum mayısta. sık spora giderdim boks ve fitness olmak üzere. boyum posum penisim çok iyiydi. kilo almadan önce mastürbasyon yaparken elime alınca baya uzun geliyordu. şimdi farkettim geçen mastürbasyon yaparken kısalmış dedim ne oluyor böyle araştırdım kilo ile alakası varmış. kilo alınca eğer kasık bölgesi yağlandıysa yani oralarda kilo aldıysa penis boyu küçülürmüş. şimdi öğrendim araştırdım google da askerde hem diyet + haftanın 4 günü mekik şınav barfiks yapacağım. dinamit gibi döneceğim askerden. sağ ol önerin için
estafurullah. ya oluyor maalesef kıloya dıkkat etmek lazım. sıkma canını
niye totos dedin 14 cm kotu diye gulmedim ki sasırdım ayrıca 14 bile buyuk
hanım efendı boyu buyuk kucuk onemlı degıl onemlı olan kadını delırtmektır. benım smdı soylersem uyuyamazsın
Sağlıkçıyım evet var öyle bir şey. İçe çekiliyor. Bir kaç etmen de etkiliyor. Uzun süre cinsellik ysşamaz ve testesteton da düşerse.
Evet küçülür kilo ver özellikle göbek tarafından
Kasik yağlarıyla alakalı o
Etkisi oluyo içeri kaçıyo 🤣🤣