arkadaşlarım da diyor karardı diye ergenliğe girdikten sonra %90 kadınlarda oluyor sanırım ama sosyal medyada hep bunun üzerine özgüven kırıcı şeyler dönüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazla canını sıkma benim bir arkadaşım var 193 yakışıklı onunla konuştuk mesela şu an biriyle sevgili ne olursa olsun o benim diyor. bende yakışıklı uzunum (187) ama sevgilimin biraz kara ama ben gerçekten onuda vajinasınıda beğeniyorum boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel
En İyi Cevaplar
Karakterini tipini zekasını geçtik bu kaldı.
Bu yüzden senden soğuyacak/sana ısınacak biri zaten duygusal yaklaşmıyordur.
Gram önemli değil, sosyal medyada abartılıyordur.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
+1 yılAslında o kadar önemli olmayan bir durum, ama kadınlar kendilerinde olan herseyin kusursuz olmasini isterler, buna göğüsleri, kalçaları ve vajinalari da dahil.
Ten renginden koyu olmasi normal bir durum, bunun bqzi nedenleri vardir illaki;
Genetik,
Kullanılan epilasyon türü,
Vajina florasını bozan ilaçlar,
Kullanılan çamaşırlar, pedler,
Nemli birakmak.. vs00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHic alakasi yok. Hic onemli degil kafana takma. Ona bakmiyoruz bile
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılya alakasi yok nornalde evet bak gorsellik onemlidir ama ona gore bakarsan kadin bulamazsin yani kararmasi da cok normal erkekler bunu genelde bilmediğini icin abartiyor sadece olayi gorsellik
00 Yorumla
+1 yılGenetikte olabilir benim hala pespembe umarım bu yaştan sonrada kararmaz böyle kalır 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılevet genetik de önemli ama beyaz tenli arkadaşlarım bile karardı diyor çok da önüne geçilebilen bir şey değil gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsk bu degildir, ask oldugu gibi kabul etmektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://youtu.be/FhW11JAMxOodert eden kendi şeyine baksın
00 Yorumla
+1 yılPembe olması cinsel arzuyu çok fazla artırıyor
00 YorumlaTakılmayın bunlara doğasında var genetik yani erkeklerin yargılandığına bakmayın affetmiyorlar 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAçık tenli vajina rengi daha kışkırtıcı zevkler verir görsel olarak
00 YorumlaBence gerçekten önemli değil yani normal bişey bunlar karara bilir. Lezzetti eksilmez
00 Yorumla
+1 yılSorun etme sosyal medyada gördüklerine aldanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen gün biriyle eve gittik kapkara çıktı girmedim oral yaptırdım gönderdim. Sarkık ve kara gerçekten iğrenç duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok önem verecek bir durum değil. İnsanları görünüş vs olarak değerlendirebilirsin ama sonuçta açıkta görmediğin birşeyle değerlendiremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama özgüven kırıyor işte evlilikten bile bu yüzden soğudum
Cevap sahibi+1 yılBence özgüvenli durursan zaten kimse sana bunu problem edemez biraz dominant olmayı dene
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önemsiz penis de kararıyor bende mesela baya ilerledi bu kadar takmak yanlış bence ürün alıyorlar sanki aa altı kararmış alınmaz gibisinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapan bir erkeğe denk gelirsen tiksinebilir. Günlük ped kullanmayı denemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılgünlük pedle alakası ne onu anlamadım amn var heralde çok biliyon sen
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim ne kara ne pembe ama kocam diyor ki onunla evlenmedim ki sen daha değerlisin ne önemi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılergence düşünceler ama olgun erkek için önem taşımz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet maalesef kararma oluyor sonradan ama yapacak bir şey yok Allah başka dert vermesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa * bulan kararmış mı karar mamışmı onu mu arıyacak istersen yalaya yalaya ili ton açayım
00 Yorumla
+1 yılHuzursuz hissetme çözümü vsr
00 Yorumla
+1 yılhic bir önemi yok sevgi ora da degil benim icin
00 YorumlaPembe olsa dahaa iyi tabe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Yok be erkeklere vajina olsun da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKara olmasin pembe çekicidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli. Tek gecelikte umursamam sadece.
00 Yorumla
+1 yılKara acık ne farkeder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dert etme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem