Ben şu an bakireyim eğer bi ilişki yaşarsam diktirme durumu varmış kizlik zarını doktorun var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirme işleri zor, zahmetli, stresli işler. Normal dikimde 5-6 saat geçmesi gerek en fazla o da zor iş düğün telaşında. Bir de flepli yöntem var o pahalı ve bazı doktorlar yapmayabiliyor teknik biraz. Flepli yöntemde 1,5 ay falan süre. Bir de garantisi yok. Kadınlar kulübü sitesinde kızın biri yazmış kadın doktor sürekli kandırmış ve şantajımsı hale getirmiş 5-6 kere gitmek zorunda kalmış üstelik ta Ankara 'da kendi şehrinde değil. Onun için bekareti koru ama her haltı yap zevk almana bak. Ama güvenilir erkek gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kizlik zari dikiliyor ama nden? Nden diktirceksin. Diktirince namuslu mu olcaksin? Birini kandırmak asıl namussuzluktur. Asil karaktersizlik odur. Ilerde nden birini kandiriyorsun ki. Cinsellik yaşadım de sana kim ne diyebilir. Cinsellik yaşayınca namussuz olmuyorsub. Artık su basit kafadan cikin. Hayatınıza girecek insanlara üzülüyorum gerçekten.
012 Yorumla
Soran+1 yılNapim. erkekler herkesle yasiyor söylüyor bu sorun olmuyor ama kız yaşayınca erkekler hep bunu söylüyor bu benim ayıbım değil bu erkeklerin zihniyetinin ayıbı anladinmi
- +1 yıl
Kusura bakma senin ayibin? Hani kim ne söylüyor? Evlenecegin adam seni zaten cinsel iliski yasadin diye almazsa hic almasin berbat zihniyetliler ya
Soran+1 yılBende öyle dusjnen biri degilim ama karşımdaki adamın nasıl biri olduğunu bilemediğim için diyorum hem şu an bakireyim abartma
- +1 yıl
Abartmiyorum
Soran+1 yılSen heralde başka ülkede yasiyon burası Türkiye ve bu zaten erkeklerin düşünceleri kendileri her şeyi yapar ama karşısında ilişki yasamammis kız. ister
- +1 yıl
Evlendigim kadin iliski yaşamıştı..
Soran+1 yılYani herkes ayni düşünceye sahip olmuyor bunu sende biliuon
- +1 yıl
Sana diyorum ki bu düşünce de olmayan biriyle evlenmen canım olur. O yapsin sen yapma diyecek biriylr evlenirsen 3 gune aldatir seni anlamiyorsun dediklerimi
Soran+1 yılİşte düşünceye göre seçemiyor karşısındaki insanı maalesef erkeklerimiz xok iki yuzlu
- +1 yıl
Yavrucum nasil secemiyorsun ya. Bastan konusucan sen yaptin mi bende yaotim düşüncen ne diyceksin aaa
Soran+1 yılSevdiğim insan umarım o tarz düşünceye sahip olmaz
- +1 yıl
Seni cinsellik yaşadın diye bırakırsa s. G. De ;) n kendin yasadin benimki mi batti de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılKızlık zarı dikme diye bir şey yok. Hymen dikme var. Hymen dikişler birbirine yaklaştırılır tabi bu da yasal değil bir suç ama yapılıyor mu yapılıyor. İşlem çok basit genelde sedasyonla yapılıyor istenilse lokal ile de yapılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSu anki masrafı 3500tl ozel muayenehanede ve 15 dk surer
00 Yorumla Var diktiren de çok bu zamanda onunda piyasası var nediyon sen ama tavsiyemdir yapma sakın yapma evliliği bekle haram yolla olursa tadı da olmaz huzuru da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorun nedir tam olarak anlarım bu konulardan?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce bekaret bozmuş erkek patlak olduğunu anlar haberin olsun diktirsen de
00 Yorumla
+1 yılAma dikiş tutmaya biliyo sen evlenince yap
12 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi kesinmi sen nerden biliyon sahit oldunmu
- +1 yıl
Şahit olmadım konuştuğum biri söylemişti
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapılır da evleneceğin insan dikkatli incelerse dikildiğini anlar mesela ben evlenince incelemeden girmem
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevir kötü fkksmdkdksma düşünsene bakireyim diye folloş olmuş bir kız kendini kakalıyor sana yüksek değerli bir adam bunlara kanmaz
+1 yılTanışmak ister misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar doktur ama çok pahalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Diktiriliyor evet ama gerek yok önemsiz bisey
00 Yorumla
+1 yılVarda ne gerek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas nedır senın
00 YorumlaEvet diktiriliyor
00 Yorumla
+1 yılBozduracak mısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi