Eşim prezervatifle korunmayı beceremiyor diye vücuduma hormon alıp kilo almak zorunda mıyım?

Adam prezervatifle korunamıyor korunmak da istemiyor çocuk istiyor çünkü bende ikinci çocuğu istemiyorum kafa göz kalmadı yoruldum uykusuz kalıyorum hamilelikte kadının vücudu duygu hali değişiyor erkeğe birsey olmuyor emziren anne kilo alıyor süt verdiği için kolay değil ben ikinci çocuğu istemiyorum

Eşime güvenmediğim içinde eşimden habersiz korundum iğne oldum hap kullandım onun haberi olmadan birçok şey yaptım

Adamın saygısı yok bana kendi ailesinin iki tane çocuğu var diye bende doğuramam hamilelikten herseyden kadın etkileniyor

Çocuk yetiştirmek kolay değil nazini tribini çekiyorum çocuğumun benlik birsey değil eşimi de sevmiyorum kurtulmak istiyorum ondan ve ailesinden

Zamanında beni eve almamak için kapının kilidini değiştiren ailesini benim önüme geçiren bir adama ben çocuk doğurmak istemiyorum yine

Bu ailedende eşimdende kurtulmak istiyorum en güzel şekilde keşke eşim ölse korunmak zorunda kalmasam ya da doğru dürüst bir erkek olsa hayatımda sözüne güvendiğim sevdiğim

Eşimin ölmesini istiyorum eşimden kurtulmak istiyorum eşimin s alak ailesinden kurtulmak istiyorum

Eşimin abisi g a v a t ın teki g a v a t lık yaptı kendi karısının yediği haltlara bakmadan benim aile huzurumu bozdu keşke böyle güçsüz bir adamla evlenmeseydim çok pişmanım

Beni boşamakla tehdit ediyor hemde ikinci çocuğu istiyor hiçbir şekilde anne olmak istemiyorum yatmiyorum kaçıyorum ondan ayda bir kez yatıyoruz onda da altında ölü gibiyim

Saygısızlık yaptığı kadından ne bekliyor o beni boşamakla tehdit edince soğuyorum keşke evlenmeseydim ailem sahip çıkmıyor keşke ailemin aklına uymasaydım mantık evliliği iyi olur dediler başımda kaynana kayınbaba olmayacak dedim evlendim ama soğuyorum eşimden istemiyorum

Eşim prezervatifle korunmayı beceremiyor diye vücuduma hormon alıp kilo almak zorunda mıyım?