Yeni evliyiz eşim yatakta biraz açık konuşuyor, a***ı aç, benimle si**ş gibi cümleler.
Yani ilk duyduğumda biraz tuhaf geldi.
Yeni evliyiz eşim yatakta biraz açık konuşuyor, a***ı aç, benimle si**ş gibi cümleler.
Yani ilk duyduğumda biraz tuhaf geldi.
biraz öküzmüş seninle yakınlaşmak istiyorum seninle bir bütün olmak istiyorum gibi cümleler kurarsan hem daha çok ıslanır hem seni dah açok tatmin ederim aşkım de aplaa
Cevap
28Cevap
Sert küfürlü seviyo sende ona soyle becer beni erkegim felan adam delirsin iyice daha cok zevk alirsin
konuşsun ablacım, belki haz alıyordur.
hakaret boyutuna varmıyorsa bence olabilir ama bu durum sizi rahatsız ediyorsa açık açık söyleyin.
Seni kölesi yapmak istiyor... İlişkiyi o yönlendirmek istiyor, sen biraz pasif kalıyorsun galiba...
Yani argo konusmuz ama çok acemice davranmış herks sevmeyebilir biraz zaman gecmeliydi
Herkesin stili bir değil maalesef oda ondan haz alıyor demek
bu içerden gelmeli sadece sana onu söyledigin de zevk aldıgını göster eger alıyorsan
Hoşuna gitmiyorsa uyarabilirsin dikkat edip anlayış gösterecektir. Ama sıkıntı görmüyorsan sende ayak uydur ona bir şekilde o. zaman ilişkiniz daha tutkulu olabilir.
Normal bisey. Evlenmeden once boyle konusmuyomuydu kibarmiydi cok?
Sen de açık konuş. Sadece yatakta argo konuşuyorsa sorun yok
Normal konusmasi yani bunda tuhaf bir durum yok
Ayak uydur, gerçi yatakta konuşmak bana saçma geliyo
bunu dirty talk fantezi için yapıyors uyum sağla ama bu tarz onun normali ise kusura bakma öküzle evlenmişsin mö de geç
Öküz ya öyle mi denir o
Rahatsız ediciyse uyar canim
🤣🤣ne bekliyodun
Gayet normal bişey bu sen zevk alıyorsan sende konuşabilirsin
gayet normal ciftler konusur
Alış alış seni rahatlatmak için söylüyor sanki
Seak beni cevdet hamımı ye, oarçala diye cevap ver
Bak mübarek ramazanda milletin işthı kabarıyor ona göre😃😄
Nerden buldun boyle sapsal insani sen
Cinsel ilişki esnasında konuşulur normal.
Konuşalım mı?
Sen sert sevmiyorsan konuş keser yapmayı
zamanla alısırısın
Görevini yerine getir
🤣🤣🤣🤣
Normal
Zamanla alısırsın
Kocan deve sanırım
Normaaaal yapıstır
Biraz çekingen musin