Lütfen dürüst cevaplar. Kızların cevabı daha doğru olacak muhtemelen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun formülü yok ama dünya ortalaması, 3-5 dakika... Ama bakın, mesele bu kadar basit değil. Erkeğin erken boşalmasının evrimsel sebepleri var, aslında erkek taş çağından beri türün devamı için tohumunu çabucak bırakıp teyakkuza geri dönmeye programlı. Çünkü en savunmasız an sevişme sırasında... Ama tabi bu ille de bu kadar kısa olacak demek değil, ancak erkeğin uzatması için kendini eğitmesi gerekiyor. Ben Taocu sevişme prensiplerini bayağı başarılı buluyorum. Taoculara göre erkek her 100 sevişmede 1 kez ancak tohumunu boşaltmalı. Tamam bence bu abartı bir sayı, ama ben bizzat 3-4 gün sevişip boşalmadan sevişmeyi bıraktığımı sonra boşalmaya karar verip o gün yapabildiğimi gördüm. Her erkek bunu yapabilir ve bence faydalı da. Boşalmadan sevişmek, sevişmeyi bitirmek insanda müthiş bir enerji birikimi yapıyor. Ama bunu yapmak eğitim ve kendini talim istiyor. Erkek boşalmasını geciktirebilir, hiç boşalmadan sert kalıp sevişip sonra bırakıp hayatına devam edebilir ve ne orası patlayacak gibi filan oluyor ne de ağrı vs oluyor, biraz talim vakti ve disiplini istiyor hepsi bu. Kadınla pek ilgisi de yok, erkek bunu isterse, uğraşırsa yapar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@milaa35 , Masturbasyonda , o anki hayal gücüne göre 1-3 dakika arasında, sekste ise en erken 7,8 - en geç boşalmam 1 saatten daha uzun sürmüştür... Not: Saksoda kadınımın şehvetli olma durumuna göre değişiyor... Kendimden geçtiğim için ( yani otokontrolümü kaybedecek kadar zevk aldıgım için) süreye bakmamışımdır ;) Ama ikinci postalar doyasıya ve bitmeyen bi enerjiyle sürer hepsinde de...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğişkendir 30 saniyede de olur 1 saatte de o anki stres veya farklı nedenlere bağlı, standart bir boşalma süresi yoktur. etken çok fazladır. Biri 10 dk diğeri 15 dk hiç belli olmaz. Sadece yaşayarak onu bilebilirsin.
Kadın çok hareketli olur daha kolay boşaltır, aksine kadın robot gibi olur boşalamaz ya da uğraşır.00 Yorumla
+1 yılDoğruyu yazmiyim klasik abartı dersiniz iyisimi yazmayalim ama genele konuşalım 😄 En azından aralıksız bir 20 dakkasi olsun yani 20 dakika ile 30 dakika arası işi görüyor genelde ama partnere göre yerine ve zamanına göre işler çok fazla da değişebiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çıkarmadan bir 55 dk ideri var.
00 Yorumla
+1 yılSüre belirlenebilir tamamen erkegin süreci sakin ve kararlı biçimde kontrol etmesine bağlı, nefes ve heycan kontrolu zamanı belirleyici olacaktır.
Sadeca ahh ıhhh o**** k**** kocan seni boyle **** mu? 😄😒 diyerek kan ter içinde birşeyler yapmayı denerse bu süre 1-2 dk dır.00 Yorumla
+1 yılBir erkek sadece gir çıkla ortalama 5 10 dakikada boşalır. Amac burada bu süreyi uzatmqk. O yüzden ön sevisme ve oral var ;) oral ve on sevisme ile bu sire 30 40 dakkayi buluyor. Kadının aldığı hazda artıyor. O yüzden sadece gir cıka bakmamak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir. Ve tetikleyici etmenlere göre de. Ama benim normal biri en az 20-30 dkda ancak boşalır. Daha erken boşalanda sorun vardır. Gerçi bana de geç boşalıyorsun diye kızıyorlar ama yapacak bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu iş kişiden kişiye değişir bende on sevisme oral en az yarım saat kuş yuvada 20 dakika sonrada 10 dakika tesekur saçları okşamak ile bir saat zaman sıkıntımız yoksa bu süreyi uzatmaktan da keyif alirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok değişkenlik gösterebilir ama mesela birisiyle ilk seksinde erkek çok dayanamayıp 3 5 dk da gelebilir 2. 3. Posta da süre biraz daha uzar zamanla bu süre 20 30 40 dk lara belki 1 saate kadar çıkabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabını buradan biraz zor alırsın. Çoğu yağlı piston havası takınır. Pompalar ama boşalmaz. Ama doğru nefes kontrolü hakimiyet ve sabır. 15 dakika normal bir süredir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk boşalma 5-10 dakika arası ikincisi daha uzun sürede olur
62 Yorumla- +1 yıl
İlk 7dk falan sürüyo 2. 15dk 3. Kısa bi mola verdikten sonra 20 olabiliyor böyle gidiyo 🙂
- +1 yıl
nasıl böyle süre biçiyorsunuz kadın ne zaman orgazm olursa o zaman boşalırım
+1 yılKişiden kişiye değişir ortalaması ilkinde 3-4 dakika, 2. 10 dakika 3. ise 15 dakika ve üstü olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 15-30 dk arası vajinanın içi soğuk olsa daha da uzun sürer ama çok sıcak olduğu için boşalmayı tetikliyor
00 Yorumlaİlk parti 5 dk, ikinci 20 dk diye gider genel ortalamada, ön sevişme hariç
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla o o ankı heyecana bakar kontrol edemıyorsa 10 sn de surer
00 Yorumla
+1 yılBunun farklı jriterlueri var kızın fiziği erkeğin sexs süresi istek vs vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtama ve kişilere ve o anın heyecanına gorre degisir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir o ya bazen 3-5 dk bazen 15 dk bir de ilki erken sonrakilerde hep gecikme olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir dakikada olur bir saatte Erkeğine bağlı
00 YorumlaArkadaşım insanlar makine degilki hepsi aynı olsun , sorun yanlış 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Erkeğin psikolojisine göre değişiyor erken boşalması olan birinde 1. turda 2-3dk 2. tur 5-6dk 3. Tur 10-15 dk sürebilir ama düzenli seks hayatı olan biri 15-20dk 30dk sürebilir
00 Yorumla
+1 yılAnal ile karışık yaparsam 25 30 dk yı buluyorum ben ama sadece önden yaparsam 10 15 dk.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpartnerin ten uyumu, çekiciliği, güzelliği, işi bilmesi, neresiyle çalıştığı vs. vs. etken..40 saniyedede olur,10 dakikada..
00 Yorumla
+1 yılOrtalama suresi 5 dakikadir ama bunu uzatmak erkegin elindedir, mmesela bu sureyi 30 dakikayada cikarabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Herkes değişir. Her zaman da değişebilir. Kişiye göre değişir. Ortama göre değişir. Benim kısadır. 5 dakika yok.
00 YorumlaBazen 2 3 dkk bazen 10 dkk falan.. Ama genellde erken boşalma belası var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek erkekten erkeğe değişmekle birlikte 10 15 dk da boşalır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınımın orgazm süresine göre ayarlarım kendimi, bazen on dk bazen yarım saat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinanın içine girip o sıcaklığı hissetmem lazım söylemek için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 dakika da olur 2 saatte olur kadinin bisalmasina bagli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama 1-3 dakika arası. Ama erkekten erkeğe çok değişkenlik gösterir.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin yapacağı cinsel ilişki sıklığına bağlı mesala uzun süre yapmaz ise anında boşalır bunun ilişki ritmi önemli
00 YorumlaBı değişkenlik gösterir 1dk 5 dk arası maxsimum ama bende yarım saat en az 😉 seviyorum bu huyumu
00 Yorumladeğişir bazen erken gelir bazen geç
tamamen ilişkiye bağlı00 Yorumla
+1 yılOrtalama 8-10 dakka normal.
00 Yorumla
+1 yılYarım saatten fazla 1 saatten az 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kişiye göre değişir ve kadına göre
00 YorumlaSekste en asaagi yarım saat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMastda 7 filan, ilişkide 40 dakikayı buluyor
00 Yorumla erkekten erkeğe değişir. herkesin ki farklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkinin sıcaklığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılEn erken 20 dk, en geç 1.5 saat
00 Yorumla
+1 yılGeç boşalan var erken boşalan var 🤷♂️
00 Yorumla15 saniye ile 5 dk arası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ortalaması yok bunun kişiye özel çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. İlk mi olacak çocuğun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekten erkeğe değişir
00 Yorumla
+1 yılHeyecana tahriğe görre değişir
00 Yorumla
+1 yılIlk bosalma 3-5 dk olur genelde
00 Yorumla
+1 yılDuruma gore degisir o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girdiği zaman mı sevişirken mi
10 Yorumla
+1 yılSüresimi var😜
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğe baglı
00 Yorumla İki dakika
00 Yorumlatamamen piskokoljik o an ki duruma bağlı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeğe bagli
00 Yorumla
+1 yıl45 dakika maksimum yasadigim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon da mı yoksa birleşme de mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkarşıdakine bağlı
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumla
+1 yılKadına bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri