Cinsel Yaşam Birçok kez birleşmek tutkunun belirtisi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sabahtan akşama kadar 7 kez birleşmek tutkunun belirtisi mi Birçok kez birleşmek tutkunun belirtisi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapın doyana kadar yapın bu bir süre sonra azalacaktır çeşme akarken testini doldurmaya bak 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl yokluğun belirtisi olabilir hahahahhah :D :D 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun sure aç kalmışlığın ve sonrasında yöne aç kalır mıyım psikolojisinin belirtisi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tutku arzu azgınlık birbirine olan aclık 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Abazanligin belirtisi 25 yılın patlaması ellaham 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Maşallah mevlam verdikçe vermiş 0 0 Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. mükemmelsiniz evlenin abi durmayın 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok yılların verdigi açlık 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır azginligin belirtisidir 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl İnsanlıktan çıkma belirtisi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Ercn543454 +1 yıl Her şey dozunda ve tadında güzel Yorumla Soran +1 yıl Biz böyle tat alıyoruz Yorumla Ercn543454 +1 yıl O zaman devaammm Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Abazalik ve kudurmusluk belirtisi de olabilir 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Evet çok iyi 4 1 Yorumla Alperenx33 +1 yıl Kim istemez degil mi Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle de ne durumda merak ettim 😂 0 43 Yorumla Soran +1 yıl Ne ne durumda Yorumla aliakarrr +1 yıl Vücutlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Her yerim aşırı ağrıyor Yorumla aliakarrr +1 yıl Tatlı bir yorgunluk mu var 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç tatlı değil Yorumla aliakarrr +1 yıl Neden zevkin yorgunluğu değil mi yanında mı şimdi Yorumla Soran +1 yıl Çok yıprandım Yorumla Soran +1 yıl Yok yanımda değil Yorumla aliakarrr +1 yıl Kaçıncıdan sonra zevk yerine bıkkınlık hissettin Yorumla Soran +1 yıl Bıkkınlık hissetmedim hiç Yorumla Soran +1 yıl 3-4 arası bi uyuşma oluyor bir şey anlamıyorum bir süre, sonra geçiyor Yorumla aliakarrr +1 yıl Şimdi 8. Yi istese yapar mısın Yorumla aliakarrr +1 yıl Hmm anladım Yorumla aliakarrr +1 yıl Yan yana mısınız şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hayıır Yorumla aliakarrr +1 yıl Hmm yanında olsa 8. Yi istese ne yapardın Yorumla Soran +1 yıl O istemez ben isterim Yorumla aliakarrr +1 yıl Gerçekten mi 🙂 e neden yıprandım diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bitik halde olsam da sonu yok sanırım, zevkten ölüyorum Yorumla aliakarrr +1 yıl Doymuyorsun yani 🙂 e partnerin şikayet etmiyorsa neden üzülüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Üzülmüyorum ki seviyorum ben seks yapmayı, bazı fanteziler seksten de öte Yorumla aliakarrr +1 yıl Ne gibi peki 🙂 yıprandım diyorsun ondan dedim Yorumla Soran +1 yıl Bayağı vuruyor bana seks esnasında Yorumla aliakarrr +1 yıl Haa şaplak ata ata yapıyor yani 🙂 ya şeyi seviyorum yüze tokat olayını popoya göğüslere olabilir de Yorumla Soran +1 yıl Yüzüme de vuruyor, her yerime vuruyor aslında. Tükürüyor bile, bayağı aşağılayıcı Yorumla aliakarrr +1 yıl O nasıl fantezi nasıl Yani neden tükürüyor küfür fantezi de tamam da tükürük farklı geldi Yorumla Soran +1 yıl Aşağılamak amaçlı, bunun için çoğu şey yapılabilir çok da garip değil Yorumla aliakarrr +1 yıl Hmm zevk meselesi 🙂 özel olacak ama önden mi yapıyor sadece Yorumla Soran +1 yıl Evet önden Yorumla aliakarrr +1 yıl Hmm iyi bari ya 🙂 küfür ediyor mu 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Hıhımm ediyor Yorumla aliakarrr +1 yıl Bu seni daha da zevke getiriyorssa mükemmel ten uyumunuz var demektir 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben istediğim için yapıyor çoğu zaman, hoş Yorumla aliakarrr +1 yıl O yaklaşmıyor mu hiç Yorumla Soran +1 yıl Küfür olarak yani ben yönlendiriyorum Yorumla aliakarrr +1 yıl Hangi küfür tahrik ediyor en çok Yorumla Soran +1 yıl Kaşar denmesini seviyorum sanırım en çok, bir de cümle içinde s*kiş derse bitiyorum Yorumla aliakarrr +1 yıl Ufff ya Filan peki ya da o... Pum vs s kiş kelimesi çok fena di mi 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Eveeet s*rtük de güzel :) Yorumla aliakarrr +1 yıl Imm 🙂 hayat kadını peki 🙂 Yorumla aliakarrr +1 yıl Fa hi şe yazmıştım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Fmxmxm o da güzel, aşağılasın yeter ki Yorumla aliakarrr +1 yıl Zevke getiriyor di mi uff 🙂😋😋 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Eh yani, tutkunun belirtisi sayılabilir. 0 0 Yorumla
Lannnnbırakkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kocanla mı sevgilinle mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Lannnnbırakkkkk +1 yıl Senin gibisi denk gelmez ki bize, grup seviyor musun Yorumla
Mehmet01100101 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl İlk zamanlar olur bu sonra azalir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 4 yıldır böyleyiz Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Çok iyi devamkee Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. İyi yorulmamışsınız 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abazalik da olabilir 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Azgınlıktan 0 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Abazalık belirtisi 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Aclik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yapın doyana kadar yapın bu bir süre sonra azalacaktır çeşme akarken testini doldurmaya bak
yokluğun belirtisi olabilir hahahahhah :D :D
Uzun sure aç kalmışlığın ve sonrasında yöne aç kalır mıyım psikolojisinin belirtisi
Evet tutkulu birisin istersen beraber tutkulsabiliriz🥰😇😈
Biraz daha öyle devam eder ondan sonra biter 😄
Tutku arada kaynamış sanki
7 kete ilişki mi günde mi
tutku arzu azgınlık birbirine olan aclık
Abazanligin belirtisi 25 yılın patlaması ellaham
Maşallah mevlam verdikçe vermiş
mükemmelsiniz evlenin abi durmayın
Yok yılların verdigi açlık
Hayır azginligin belirtisidir
daha çok azgınlığın belirtisi
İnsanlıktan çıkma belirtisi
Neden
Her şey dozunda ve tadında güzel
Biz böyle tat alıyoruz
O zaman devaammm
Abazalik ve kudurmusluk belirtisi de olabilir
Evet çok iyi
Kim istemez degil mi
Kesinlikle de ne durumda merak ettim 😂
Ne ne durumda
Vücutlar 😂
Her yerim aşırı ağrıyor
Tatlı bir yorgunluk mu var 🙂
Hiç tatlı değil
Neden zevkin yorgunluğu değil mi yanında mı şimdi
Çok yıprandım
Yok yanımda değil
Kaçıncıdan sonra zevk yerine bıkkınlık hissettin
Bıkkınlık hissetmedim hiç
3-4 arası bi uyuşma oluyor bir şey anlamıyorum bir süre, sonra geçiyor
Şimdi 8. Yi istese yapar mısın
Hmm anladım
Yan yana mısınız şimdi
Hayıır
Hmm yanında olsa 8. Yi istese ne yapardın
O istemez ben isterim
Gerçekten mi 🙂 e neden yıprandım diyorsun
Bitik halde olsam da sonu yok sanırım, zevkten ölüyorum
Doymuyorsun yani 🙂 e partnerin şikayet etmiyorsa neden üzülüyorsun
Üzülmüyorum ki seviyorum ben seks yapmayı, bazı fanteziler seksten de öte
Ne gibi peki 🙂 yıprandım diyorsun ondan dedim
Bayağı vuruyor bana seks esnasında
Haa şaplak ata ata yapıyor yani 🙂 ya şeyi seviyorum yüze tokat olayını popoya göğüslere olabilir de
Yüzüme de vuruyor, her yerime vuruyor aslında. Tükürüyor bile, bayağı aşağılayıcı
O nasıl fantezi nasıl Yani neden tükürüyor küfür fantezi de tamam da tükürük farklı geldi
Aşağılamak amaçlı, bunun için çoğu şey yapılabilir çok da garip değil
Hmm zevk meselesi 🙂 özel olacak ama önden mi yapıyor sadece
Evet önden
Hmm iyi bari ya 🙂 küfür ediyor mu 🙂
Hıhımm ediyor
Bu seni daha da zevke getiriyorssa mükemmel ten uyumunuz var demektir 🙂
Evet ben istediğim için yapıyor çoğu zaman, hoş
O yaklaşmıyor mu hiç
Küfür olarak yani ben yönlendiriyorum
Hangi küfür tahrik ediyor en çok
Kaşar denmesini seviyorum sanırım en çok, bir de cümle içinde s*kiş derse bitiyorum
Ufff ya Filan peki ya da o... Pum vs s kiş kelimesi çok fena di mi 🙂
Eveeet s*rtük de güzel :)
Imm 🙂 hayat kadını peki 🙂
Fa hi şe yazmıştım 😂
Fmxmxm o da güzel, aşağılasın yeter ki
Zevke getiriyor di mi uff 🙂😋😋
cokmu asıksın ona?
Bence tutku değil gençliğin belirtisi 🙂
Eh yani, tutkunun belirtisi sayılabilir.
Kocanla mı sevgilinle mi
Sevgilim
Senin gibisi denk gelmez ki bize, grup seviyor musun
İlk zamanlar olur bu sonra azalir
4 yıldır böyleyiz
Çok iyi devamkee
Aynen
İyi yorulmamışsınız
Evet tabi
Abazalik da olabilir
Evet
Kaçgünde böyle yapiyosunuz