Evlenen güzellik kraliçeleri mesela. Gündem olmuştu bi ara. 2 kadın birbirini sevse, aşik olsa bile ne verebilirler ki. Cinsel dinamizim de kadın ve erkekteki gibi sağlanmaz. Bir müddet sonra sıkmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evlilikte cinsellik onemli olcu ama kadın kadına da yapabilirler
zevk veremem gibi durumu olmaz
hatta erkek gibi boşalma sonrası isteksizlik olmayacağı için onların sevişmesi çok daha uzun sürecek
bir de azınlık piskolojisi diye bir şey var
sen birine asık ol dovmesli serseli biri olsun
ailen de karşı cıksın. bu sefer size konular engellere birlikte karsı koyduğunuz için daha bir kenetlenme içine gireceksiniz
şayet ailen kızım sen bunu seviyorsan senin kararındır geleceğini bununla geçireceksen sen bilirsin desen
belki hevesini alıp bırakacaktın
ama karşı cıkılınca kenetleneceksiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeler neler veriyoruz haberiniz yok. Yeter ki gönüller bir olsun. Bu kıyaslama baştan yanlış olmuş. Farklılıkları anlamak için farklı olmak lazım. Çok da kafa yormanıza gerek yok. Herkes kendi yolunda takılmalı. Mutluluk biçimde değildir, akıştadır bana göre.
03 Yorumla
Soran+1 yılVeriyoruz derken ne demek istediniz?
Cevap sahibi+1 yıl"2 kadın olsa aşık olsa bile ne verebilirlerki" cümlenize bir cevaptı o.
Soran+1 yılEvlilik kurumundan bahsederken. Alındıniz sanırim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu şey gibi düşün. Pasif gayler sadece vermekten zevk alıyolar. Onların da girmek gibi bi amacı yok. Kızlarda da öyle demekki ondan zevk alıyolar onlara yetiyo.
09 Yorumla
Soran+1 yılEscinsel olmalari normal zaten. Biseksuel bile değillerdir. Hemcinsleriyle evlenen biseksuel pek görmedim. Ama olay sürdürülebilirlik aslında. Meraklandiran bu.
Cevap sahibi+1 yılMakas falan yapıp bi şekilde sürdürüyplardır ya. Ben de mesela mastürbasyon yaparken bitince bi daha yapmam bıktım artık bundan diyorum. Sonra bi hafta sonra tekrar yapasım geliyo. Bıktığımı sanarken tekrar istiyorum.
Soran+1 yılPeki roller. Duygusal anlamdaki roller.
Cevap sahibi+1 yılBiri kendini erkek gibi hissediyodur heralde. O kadarını da bilmiyorum.
Soran+1 yılIkiside feminen ama.
Cevap sahibi+1 yılEvet görünüş olarak öyleler ama ikisinden biri erkek gibi hissedip diğerinin eksikliğini gideriyodur. Var öyle bi arkadaşım garip istekleri davranışları oluyo
Soran+1 yılBahsetmek ister misin arkadasından?
Soran+1 yılGzln cikarsn
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılMide bulandırıcı 🤢 geliyor bana ama lezbiyenlerle takılmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılkadının erkege erkeğin kadına ıhtıyacı var
01 Yorumla
Soran+1 yılEscinsel. bireyler icin degil
Olmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım