Cinsel Yaşam Sabah uyandığınızda sevgiliniz böyle bir selfie atsa ne tepki verirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Uyandınız ve "günaydın aşkım" mesajıyla birlikte böyle bir görsel var. Ne tepki verirdiniz? Sabah uyandığınızda sevgiliniz böyle bir selfie atsa ne tepki verirdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. nerdesin aşkım, burdayım aşkım, geliyorum aşkım sonrası belli :) 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sekerim onu seve seve hem de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizde rutin 😂😂 ondan önce baska seyi kaldiriyorum 8 6 Yorumla koray121 +1 yıl Ah senin gibi birisi denk gelmedi be Yorumla Soran +1 yıl Güzel oluyor mu ya ben de düşünüyorum hiç yapmadım 😂 Yorumla koray121 +1 yıl Bizde rutin demedin mi hanfendi Yorumla Soran +1 yıl @koray121 onu cevaplayan dedi ben değil Yorumla koray121 +1 yıl Hee 😂 dur ikinizde gizli olunca karıştı hatlar sen denemek istermiydin peki Yorumla Ardayanlız +1 yıl Senden bir tane bana lazım Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Eger sadece bana atıyor ise sanırım hoşuma gidebilir eger sevgilim iseİki kii arasında ise bu normal olabilir Ya sence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E herhalde başkalarına da atsa adı başka olur Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Kesinlikle.Sanırım sabah oyle kalkmış olmalı yataktan.Evet sanırım hoşuma giderdi ve bende bir güzel foto atabilirdim ona hoşuna gidecek..Sence olmalı mı boyle şeyler Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki düşünüyorum Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Sende atmayı mı dusunuyorsunBu tarz seviyorsun sanırımNeden boyle bir şey dusunuyorsun etkilemek için mi Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Yapmadığım sey degil. Hastanedeyim çalışıyorum yapma bunun bana demişti 2 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Offf bayılırım hemen yanına uçarım yaa bukadarda güzelse biterim o an varmiko böyle bayanlar ya yoktur yaaa😔 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ramazan munasebetı ıle gormezden gelınebılır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne 😂😂😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sonra döverım yani akşama :) Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bende ona selfi çekerim şu kalkanı indirmeye geliyorsun hemen derim 0 0 Yorumla
Biberli_Jelibonbon Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl hoşuma giderdi ama işe konstantre olamazdım çünkü aklım hep oynaşmakta kalırdı 0 0 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ayrılırım. Benim sevgilim bu kadar basit bir insan olamaz. 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İmkanım varsa yanına gider, yoksa da telefonla arar rahatlatır ve rahatlardım... 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Dimdik olurum, hemen kalkar arabaya atlar yanına giderim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Uykumun açılması için yüzümü yıkamama gerek kalmazdı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyku açıcı yani olmalı mı peki ya yapsam mı 😂 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bu tarz şeylere karşı değilse ve sen de değilsen yap sevinsin gariban Yorumla
Rickkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden araya engel koydun derim, doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bu sen misin valla dimdik olurdum bende ona atardim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim yok da mutlu mu hisseder erkek yani Yorumla uslanma +1 yıl Evet çok mutlu olurum ben Yorumla uslanma +1 yıl Senin fiziğin nadil Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl ne güzelsin sevgilim der biraz cilveleşir uyanırdım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biter yani sonra Yorumla safadgn +1 yıl bilmiyorum böyle bir sevgilim olmadı hiç Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Meh. Eskiden olsa biraz etkilenirdim. Şimdiki kafamla gereksiz buluyorum. 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yenir ki bu <3 3 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla siyahcorap +1 yıl Kahvaltı sırasınca atılacak bu tarz fotolar, o çikolatalar, balar ne düşlerle yenir asdad Yorumla
28murat Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yakinindaysam şans vermem uzaktaysam şansi varmiş derim..🤣 0 0 Yorumla
NikalBoi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O gün dünyanın en güzel günü olucak demektir glösdölöldfşhölöldşf 0 0 Yorumla
Batikan_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl vallla ne desem bilemedim de ama böyleside yok ki hele burada hiççç yokkk 0 0 Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Onun canını yerim ahhahahshhs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoşa gider yani 😂 Yorumla farukbadiii +1 yıl Tabi ki Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl azmış ayol bu derdım :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Odunumsu😂 Yorumla yel__da +1 yıl :) tabıkım ama komık oluyor :) arkadanda fazla odun oldum galiba geleyimde tutuştur benı dersın :p Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Direkt yemeye giderim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Direkt olarak 😂 Yorumla By_Zenci +1 yıl Tabii hiç günaydın falan demezdim🤣 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Uykum açılır iyi gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyku açıcı mi bu 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Tabiki bana göre öyle gözlerim fal taşı gibi açılır hemen Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl atsa görüntülü arar duşa girer idim :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne 😂 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl yani görüntülü konuşur sonra sanal seks ve duş alır idim Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl dene bakalım ne tepki alıyosun:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah önce buradaki tepkileri görmek istedim erkek ne yapar diye Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben de seni özledim derdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar mı Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Kafi değil mi …. Söyliyeceklerimi yanında söylerim Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çabuk gel yanıma derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyorsa? Yorumla Engin28 +1 yıl Fotoların devamını isterdim Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Keşke bir sevgilim olsa da atsa... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissederdin Yorumla sociosf +1 yıl Çok şey hissederdim, aklımı alırdı ve o anda yanımda olmasını isterdim... Yanımda değilse ve gel derse hemen çıkardım hemen Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O an yanımda olması için neler vermezdim ki 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanında olmak mı ister yani erkek Yorumla HeadSh0t +1 yıl Elbette Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. canı istemiş demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani? Yorumla ziya070 +1 yıl bugün buluşalım diyor. adam patlayacak :) Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Direkt yanına giderim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Direkt? Bülentadn +1 yıl Zaman kaybetmeden. Hemen araca atlar giderim Soran +1 yıl Çok iyi 😂😂😂 Bülentadn +1 yıl Böyle sevgili yalnız bırakılmaz
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben değil de alttaki fena tepki verirdi valla. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olurdu o an yani düşünüyorum atmayı da erkeklerin tepkisini ölçmeye çalışıyorum şu an Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Sen bırak erkekleri bana bak Yorumla
Ceren20deniz07kizi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sevgilim kadin mi ki bana bu gorseli atsin 😂 1 0 Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bu her kimse fena bişey, sexyyyyy 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Büyütür çerçeve yapar duvara asarım 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Hemen düzmeye yanına giderim 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bende ona atardım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. konum at derdim :D :D 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. durduk yere duşa girmeme sebep olur :D 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bende aletin resmini çeker ona atarım etki tepki 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. muhteşem olurdu ya 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hoşuma gider sdfjfk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne tepki verirsin peki Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Sevinirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tepkin ne olur başka ne dersin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bişi demem Yorumla
Parçalayanpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Atanlar olmuştu çok gizel oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissediyorsunuz Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl boş ver yorumda bu konuları konuşmasını sevmiyorum Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yeniden aşık olurdum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
nerdesin aşkım, burdayım aşkım, geliyorum aşkım sonrası belli :)
Sekerim onu seve seve hem de
Bizde rutin 😂😂 ondan önce baska seyi kaldiriyorum
Ah senin gibi birisi denk gelmedi be
Güzel oluyor mu ya ben de düşünüyorum hiç yapmadım 😂
Bizde rutin demedin mi hanfendi
@koray121 onu cevaplayan dedi ben değil
Hee 😂 dur ikinizde gizli olunca karıştı hatlar sen denemek istermiydin peki
Senden bir tane bana lazım
Eger sadece bana atıyor ise sanırım hoşuma gidebilir eger sevgilim ise
İki kii arasında ise bu normal olabilir
Ya sence
E herhalde başkalarına da atsa adı başka olur
Kesinlikle.
Sanırım sabah oyle kalkmış olmalı yataktan.
Evet sanırım hoşuma giderdi ve bende bir güzel foto atabilirdim ona hoşuna gidecek..
Sence olmalı mı boyle şeyler
Bilmiyorum ki düşünüyorum
Sende atmayı mı dusunuyorsun
Bu tarz seviyorsun sanırım
Neden boyle bir şey dusunuyorsun etkilemek için mi
Yapmadığım sey degil.
Hastanedeyim çalışıyorum yapma bunun bana demişti
Offf bayılırım hemen yanına uçarım yaa bukadarda güzelse biterim o an varmiko böyle bayanlar ya yoktur yaaa😔
Ramazan munasebetı ıle gormezden gelınebılır
Ne 😂😂😂
Sonra döverım yani akşama :)
Bende ona selfi çekerim şu kalkanı indirmeye geliyorsun hemen derim
hoşuma giderdi ama işe konstantre olamazdım çünkü aklım hep oynaşmakta kalırdı
Ayrılırım. Benim sevgilim bu kadar basit bir insan olamaz.
İmkanım varsa yanına gider, yoksa da telefonla arar rahatlatır ve rahatlardım...
Dimdik olurum, hemen kalkar arabaya atlar yanına giderim
Uykumun açılması için yüzümü yıkamama gerek kalmazdı
Uyku açıcı yani olmalı mı peki ya yapsam mı 😂
Bu tarz şeylere karşı değilse ve sen de değilsen yap sevinsin gariban
Neden araya engel koydun derim, doğallıktan yanayım
Bu sen misin valla dimdik olurdum bende ona atardim
Ben değilim yok da mutlu mu hisseder erkek yani
Evet çok mutlu olurum ben
Senin fiziğin nadil
ne güzelsin sevgilim der biraz cilveleşir uyanırdım
Biter yani sonra
bilmiyorum böyle bir sevgilim olmadı hiç
Fotoğraf mı daha hızlı yoksa sana koşan ben mi vol1
Meh. Eskiden olsa biraz etkilenirdim. Şimdiki kafamla gereksiz buluyorum.
Yenir ki bu <3
😂😂😂
Kahvaltı sırasınca atılacak bu tarz fotolar, o çikolatalar, balar ne düşlerle yenir asdad
direk eve çagırırdım kaldırdın indireceksin derdim
Yakinindaysam şans vermem uzaktaysam şansi varmiş derim..🤣
O gün dünyanın en güzel günü olucak demektir glösdölöldfşhölöldşf
vallla ne desem bilemedim de ama böyleside yok ki hele burada hiççç yokkk
Onun canını yerim ahhahahshhs
Hoşa gider yani 😂
Tabi ki
azmış ayol bu derdım :)
Odunumsu😂
:) tabıkım ama komık oluyor :) arkadanda fazla odun oldum galiba geleyimde tutuştur benı dersın :p
Direkt yemeye giderim.
Direkt olarak 😂
Tabii hiç günaydın falan demezdim🤣
Uykum açılır iyi gelir
Uyku açıcı mi bu 😂
Tabiki bana göre öyle gözlerim fal taşı gibi açılır hemen
atsa görüntülü arar duşa girer idim :)
Ne 😂
yani görüntülü konuşur sonra sanal seks ve duş alır idim
dene bakalım ne tepki alıyosun:)
Hahah önce buradaki tepkileri görmek istedim erkek ne yapar diye
Ben de seni özledim derdim
Bu kadar mı
Kafi değil mi …. Söyliyeceklerimi yanında söylerim
Çabuk gel yanıma derim
Gelmiyorsa?
Fotoların devamını isterdim
Keşke bir sevgilim olsa da atsa...
Ne hissederdin
Çok şey hissederdim, aklımı alırdı ve o anda yanımda olmasını isterdim... Yanımda değilse ve gel derse hemen çıkardım hemen
O an yanımda olması için neler vermezdim ki 😊
Yanında olmak mı ister yani erkek
Elbette
canı istemiş demekki
Yani?
bugün buluşalım diyor. adam patlayacak :)
Direkt yanına giderim
Direkt?
Zaman kaybetmeden. Hemen araca atlar giderim
Çok iyi 😂😂😂
Böyle sevgili yalnız bırakılmaz
Ben değil de alttaki fena tepki verirdi valla.
Ne olurdu o an yani düşünüyorum atmayı da erkeklerin tepkisini ölçmeye çalışıyorum şu an
Sen bırak erkekleri bana bak
Kız Sydney e ne kadar benziyor
Sevgilim kadin mi ki bana bu gorseli atsin 😂
Bu her kimse fena bişey, sexyyyyy
Büyütür çerçeve yapar duvara asarım
Sabah sabah hiç uğraşamam. "Görüldü " yeterli
Ev boşsa istikamet belli olur
Koşarak yanına giderdim
Hemen düzmeye yanına giderim
Gider o memeleri ısıra ısıra emerdim
Tadında lezzetli canımız çekti
Bende ona atardım