Cinsel Yaşam Kaşıklarım ağrıyor dedi. Çok mu yükselmiş, ne demek istiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 sevgilinle biraz yakinslatik öpüştüm biraz boyun tarafimi emdi eve gidince yazmis ki kasiklarim agriyor cok ne demek istedi? Kaşıklarım ağrıyor dedi. Çok mu yükselmiş, ne demek istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seni kandırıyor, ayy yazık vereyim bari de diye duygu sömürüsü yapıyor. pis sahtekar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aramızda cnsellik olmadi ya Yorumla guzelseverim34 +1 yıl e tamam olmamış işte. olsun istiyor demek. seni daha fazla kullanmak istiyor Yorumla Soran +1 yıl aynen knk Yorumla guzelseverim34 +1 yıl bulmuş senin gibi safı Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. adamı boşaltamamışsın. en azından elinle boşaltsaydın. Yazık adamcağıza :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bilerek yapmadım Yorumla ziya070 +1 yıl kalktığını farketmedin mi Yorumla Soran +1 yıl ilerisi olmaz Yorumla ziya070 +1 yıl kalktığını farkettiysen elinle boşaltabilirsin. o seni ellemiş zaten elleyeceği kadar :) Yorumla Soran +1 yıl çamaşır uzerinden mi shdjf Yorumla ziya070 +1 yıl ucunu çıkarsaydın birazcık Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Sallıyor erkeklerin agrısı olmaz sadece bedava bosaltıcı arar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl herkesin agriyor Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Biyolojik gercek bu degil hazır bulduguna bosalttırmayı amaclayan bu yalana sarılır Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. seni çok arzuluyorum istiyorum demiyorda ağrıyor falan işte 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bosalmamıs içinde kalmıs 0 12 Yorumla Soran +1 yıl yanii Yorumla Engin28 +1 yıl Oda baskı ve agrı yapar Yorumla Engin28 +1 yıl Bosltsaydın rahatlardu Yorumla Soran +1 yıl ilerisi olmaz yapmam Yorumla Engin28 +1 yıl Oral Yorumla Soran +1 yıl yuhh Yorumla Engin28 +1 yıl Ne yuh Yorumla Soran +1 yıl olmaz ilerisi Yorumla Engin28 +1 yıl Seb bilirsin sende hareketlilik olmadımı Yorumla Soran +1 yıl islandin Yorumla Engin28 +1 yıl İlk kezmi Yorumla Soran +1 yıl hyrr ilerisi ölmez ama Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl tehlıkeli bur durum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ilerisi olmaz napcam Yorumla ayperilll +1 yıl sevıyelı takıl yanı onubıtımre noktaları var onları uygula biter üstünu cıkarmadan uygulam ayaprsın hızlı bır sekılde rahatlar Yorumla Soran +1 yıl neler onlar Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tahrik olmuş boşalmak istemiş işte 😊 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Seni mikmek istemiş kakmış ama uçamamış😅 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. daha fazlasını istiyor canım, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Boşalmadığı için. Bir dahakine boşalt diyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl illerisi olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen olmaz diyorsun ya o olur. İster şansını dener Yorumla Soran +1 yıl olmycgni biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansınıda mı denemesin Yorumla Soran +1 yıl olmas bu kadar yeterlo Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bosalamazsa ağrır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ağrısın Yorumla _Thanos_ +1 yıl Ağrısın boş ver Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. boşalmak istemiş ve konuyu sexe getirmek istemiş 0 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Boşalamadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaniii Yorumla
Gerçek_Terapist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl çok yükselmiş evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl napıyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seni kandırıyor, ayy yazık vereyim bari de diye duygu sömürüsü yapıyor. pis sahtekar
aramızda cnsellik olmadi ya
e tamam olmamış işte. olsun istiyor demek. seni daha fazla kullanmak istiyor
aynen knk
bulmuş senin gibi safı
adamı boşaltamamışsın. en azından elinle boşaltsaydın. Yazık adamcağıza :)
bilerek yapmadım
kalktığını farketmedin mi
ilerisi olmaz
kalktığını farkettiysen elinle boşaltabilirsin. o seni ellemiş zaten elleyeceği kadar :)
çamaşır uzerinden mi shdjf
ucunu çıkarsaydın birazcık
Sallıyor erkeklerin agrısı olmaz sadece bedava bosaltıcı arar
herkesin agriyor
Biyolojik gercek bu degil hazır bulduguna bosalttırmayı amaclayan bu yalana sarılır
seni çok arzuluyorum istiyorum demiyorda ağrıyor falan işte
Bosalmamıs içinde kalmıs
yanii
Oda baskı ve agrı yapar
Bosltsaydın rahatlardu
ilerisi olmaz yapmam
Oral
yuhh
Ne yuh
olmaz ilerisi
Seb bilirsin sende hareketlilik olmadımı
islandin
İlk kezmi
hyrr ilerisi ölmez ama
tehlıkeli bur durum
ilerisi olmaz napcam
sevıyelı takıl yanı onubıtımre noktaları var onları uygula biter üstünu cıkarmadan uygulam ayaprsın hızlı bır sekılde rahatlar
neler onlar
Tahrik olmuş boşalmak istemiş işte 😊
Seni mikmek istemiş kakmış ama uçamamış😅
daha fazlasını istiyor canım,
Boşalmadığı için. Bir dahakine boşalt diyor
illerisi olmaz
Sen olmaz diyorsun ya o olur. İster şansını dener
olmycgni biliyor
Şansınıda mı denemesin
olmas bu kadar yeterlo
Bosalamazsa ağrır
ağrısın