Sevgilimle arada bu şekilde mesajlaşıyoruz ama evlendiğimiz takdirde bunların hepsi. Birkaç kere boşaldığı olmuş biz mesajlaşırken ama bir şey yapmadan. Yani mesajlaşmak dışında bir şey yapmıyoruz o sıra. Bu beni sevip arzuladığı anlamına mı gelir. Yoksa aşık da denebilir mi? Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu sevgilinin bir abazan olduğunu gosterir düşüncesindeyim dncjdnfjdnd
Ne alaka yaaaa sjsjkakdjdjd
Bir sey yapmadan nasıl bosalabilir djdbdjf o zaman benden sana kötü haber, cinsel hayatiniz hic zevkli olmayacak :D
Neden zevkli olmasın kii ne demeye çalışıyorsun
Bu kadar kolay boşalıyorsa seni nasıl tatmin edecek?
Ben 1 saat boşalmadan durabiliyorken sevgilinin sadece yazisirken bosalmasi beni güldürdü kusura bakma
Ama şöyle bir ayrıntı vereyim. Daha önceden düşünce yoluyla hiç böyle bir şey yaşamamış benleyken olmuş bu birkaç defa. Ve 1 saat ne hayatındaki kıza yazık kanka kızı pert ediyorsundur sen 😀
Ben illa 1 daat bosalmadan dururum demedim, durabiliyorum dedim yani bana kalmış. Karşımdaki kişiden önce boşalmam yani onu demek istedim.
Anladım anladım kanka güzel bir şey adına da sen bu duruma ne diyorsun. Daha önceden böyle bir şey yaşamamış hiç benleyken olmuş
Sevgiyle arzu farklı şeylerdir, seviyor mu bilemem ama arzuladığı kesin.
Evet onu tahmin ettim de böyle bir şey mümkün değil dedin onu soruyodum. Mümkün olabilir mi bu şartlar altında
Her erkegin fizyolojik yapısı farklı olabilir tabi ki mümkündür
Normal birisiyle de konuşsa boşalır zaten çok anlam yukleme
Ya anladım 😕 Ama senden çok etkileniyorum diyor
E onu demese ne diyecek etkilenmiyorum dese sexting bitecek o an
Arzuladığı kesin, ama sevgi ya da aşk demek pek doğru olmaz
kendiliğinden olma ihtimali sıfır, mesajlaşarak olmaz, o konuda bi anlaşalım.
Neden ama. Her şeyi ayrıntısına kadar hayal ettiyse fantezi dünyasında çok etkilendiyse neden olmasın ki
olmaz. geçmişin karanlık bi döneminde -tasvib etmiyorum kesinlikle- 7 saat p*rno izlemişliğim var boşalmadan. dokunmazsan meziden fazlası gelmez. sonra patlarsın o ayrı mesele.
Alakası yok yazan erkek bile olsa kafasında canlandırdığı şeyi arzuluyor seni değil bu saçma bir soru
Beni rüyasında da görmüş ama
Gayet normal
6 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici
Biz sanıldığı gibi konuşmuyoruz yalnız ve evlendiğimizi hayal ederek bir şeyler konuşuyoruz. Ve sizinkisi anormal bir durum
Biliyorum utanıyorum çok
Utanabilirsiniz normal inşallah bir an önce düzelir eşinizle aranızdaki bu durum ama insanları bilip bilmeden de yargılamak güzel olmuyor. Açık açık konuşmaya bile utanan insanlarız sevgilimle bir şeyler hayal ediyoruz evet cinsellik ihtiyaç sonuçta ama bunları direkt açık açık söylemiyoruz ve evlenmeyi hayal ediyoruz. Sağlıcakla kalın 😊
Umarım aynı sorun yaşanmaz rahat bir şekilde alabilirsin şeyinip
Azmış kudurmuş ve erken boşaliyor denilebilir
Benm 3 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici
@Şhrnnyağzdelikanlısı kişilerin özel hayatlarında ne yaptıkları başkalarını ilgilendirmez. O sizin ve eşiniz arasındaki bir sorun. Cinsellikte bir ihtiyaç sonucta
İhotaç ama asla alamıyor içine asla
@Şhrnnyağzdelikanlısı ön sevişmeyi uzun tutun
Her şeyi yaptım her hal bku yedim
Asla olmuyor sokamıyorum
Evet katılıyorum bence de ilgilendirmez. Ve zaten bizim niyetimiz bunları evlenmeden yaşamak değil ama arkadaşlar yanlış anlamış sanırım..
Dediğim gibi erkekler sevmeden de sadece arzulayabilir. Çünkü p*rno filmlerindeki kadınlara duygu beslemeden bile mastürbasyon yapıyorlar. Ama yani dümdüz mesajda boşalması garip. Erken boşalma sorunu olabilir ya da aşırı abaza olabilir. Çünkü sadece mesaj kimseye yetmez. İlla ekstra sesli konuşma olsun, nude olsun gerekli. Ama belki mesajlaşırken p*rno izlemiş olabilir
Ama her ayrıntısına kadar hayal ettiyse aramızda yaşamak istediğini gerçek gibi hissettiyse belki de mümkün olamaz mı
Aşk denilmez buna şehvet denir
Azmış kudurmuş ve erken boşaliyor denilebilir
Cinsel konulara girmeyin
Neden ki
Gùnaj
Evet ama biz bunları evlendiğimiz takdirde hayal ediyoruz yani sanıldığı gibi değil 😊
Imam nikahi yoksa gùnah
Arzulamak anlamına gelir
İhtiyacıni goruyorsun
Sadece ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü birini sevince arzularsın da
Ergenmisiniz
Ne alaka
Ergen isi bunlar
Foto falan attinmi çıplak vs yoksa. msjda olmaz
Yok hayır tabikii. Sadece mesajlaşıyoruz
Ozaman başka şey yapmış üstüne izlemiş mastürbasyon yapmıştır kendiliğinden olacak şey değil o. sen daha bişi bilmiyosun demekki 🙈
Kendiliğinden olma ihtimali hiç mi yok
Durduk yere olmaz ya sende hiç bilgi yok sanırım istersen merak ettiklerini bilmediklerini anlatayım
Arzu
Sevgilinde erken boşalma sorunu mu var peki
Bilmiyorum o kadarını
Seviyodur senj