Cinsel Yaşam G noktası nasıl bulunur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 G noktası nerdedir ve bakireler nasil bulabilir nasil anlariz G noktası nasıl bulunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Serçe parmağını vajinana sok ve öne doğru ittir, dokunduğu yer orası, erkekteyse testisle makat arasındaki boşluk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bakireliğime zarar verirmiyim Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Onu ben bilemem tecrübesizim Yorumla bkjosh +1 yıl Abi bakire kiza neler diyosun ya 😂 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Vajinanın 3 4 santim içinde üst kısımda olduğunu söylüyorlar ama bu bir şehir efsanesi de olabilir sadece söylenti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence gerçek Yorumla hhangoverr +1 yıl Denemeden bilinmez denedin mi ki gerçek diyorsun Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bakireler bulamaz içine 14-16 cm bişi girmesi gerek 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çok basit bulabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Diğer taraftan detaylı bilgi verebilirim Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendini mi karşı partnerinmi 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bilmem 24 yıldır ilişkim olmadı abla. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sana yardım etmeyi çok isterdim birlikte arardık 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vajinanın iç kısmında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bulmaya calisirsam bakireligime zarar verirmiyim Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl ever parmağını sokman gerekli zaten 2-3 cm içerde. Bakireleğini bozarsan sokarsan. Yorumla Soran +1 yıl Bakireler bulaşmasin öyleyse Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl işte vajinana girmeden ulaşamazsın o da zarı bozar. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Klitorisle vajina deliği arasnda 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kendinkini buldunmu Cevap sahibi +1 yıl İşte tarif ediyorm sana 🤭 Soran +1 yıl Nasil hissettiriyo oraya dokunmak Cevap sahibi +1 yıl Aşırı zevk veriyor kasılma titreme Soran +1 yıl Ben titreşimli yüz yikama cihaziyls üstten yapiyorum oksuyorum bazende bunlarla ayni zevkimi veriyo yoksa daha fazlami ve bakiremisin Cevap sahibi +1 yıl Biraz fazla zevk alirsn g noktasını kesfettignde Soran +1 yıl Nasil bulucam ya Cevap sahibi +1 yıl Dedim ya canım yukarda öyle yapmalisn
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Içeri kısmın biraz üst tarafın da 0 0 Yorumla
Olgunvezengin Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Yalasam harika olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bulursan olur Yorumla Olgunvezengin +1 yıl Haklısın arıyorum kaymak gibi tüyler yeni alınmış olacak sabaha kadar otur ağzıma ikisinide bakarım Yorumla Soran +1 yıl Yapma yanariz Yorumla Olgunvezengin +1 yıl Suyunu içirir misin Yorumla Soran +1 yıl Seve seve Yorumla Olgunvezengin +1 yıl Bakmak bile harika ya bakmama izin ver lütfen bana yakından çek doya doya bakayım olur mu Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Arayan bulur 😂 0 0 Yorumla
YalanSöylüyosun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kimin bulcan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendimin Yorumla YalanSöylüyosun +1 yıl Üst taraflarda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Serçe parmağını vajinana sok ve öne doğru ittir, dokunduğu yer orası, erkekteyse testisle makat arasındaki boşluk
Bakireliğime zarar verirmiyim
Onu ben bilemem tecrübesizim
Abi bakire kiza neler diyosun ya 😂
Vajinanın 3 4 santim içinde üst kısımda olduğunu söylüyorlar ama bu bir şehir efsanesi de olabilir sadece söylenti
Bence gerçek
Denemeden bilinmez denedin mi ki gerçek diyorsun
internetten bir dedektör al
onunla ararsın
bakireler bulamaz içine 14-16 cm bişi girmesi gerek
Erkeklerde testisin arkasinda kadinlarda vajinanın ic kisminda
Çok basit bulabilirsin
Nasil
Diğer taraftan detaylı bilgi verebilirim
Kendini mi karşı partnerinmi
Bilmem 24 yıldır ilişkim olmadı abla.
Sana yardım etmeyi çok isterdim birlikte arardık
Vajinanın iç kısmında
Bulmaya calisirsam bakireligime zarar verirmiyim
ever parmağını sokman gerekli zaten 2-3 cm içerde. Bakireleğini bozarsan sokarsan.
Bakireler bulaşmasin öyleyse
işte vajinana girmeden ulaşamazsın o da zarı bozar.
Klitorisle vajina deliği arasnda
Kendinkini buldunmu
İşte tarif ediyorm sana 🤭
Nasil hissettiriyo oraya dokunmak
Aşırı zevk veriyor kasılma titreme
Ben titreşimli yüz yikama cihaziyls üstten yapiyorum oksuyorum bazende bunlarla ayni zevkimi veriyo yoksa daha fazlami ve bakiremisin
Biraz fazla zevk alirsn g noktasını kesfettignde
Nasil bulucam ya
Dedim ya canım yukarda öyle yapmalisn
Içeri kısmın biraz üst tarafın da
Yalasam harika olur
Bulursan olur
Haklısın arıyorum kaymak gibi tüyler yeni alınmış olacak sabaha kadar otur ağzıma ikisinide bakarım
Yapma yanariz
Suyunu içirir misin
Seve seve
Bakmak bile harika ya bakmama izin ver lütfen bana yakından çek doya doya bakayım olur mu
g noktası bide popo yalaması kadını ucurur
Konumu aç
Arayan bulur 😂
Halen boyle sacma soru soranlar var ;)))
Dikkatli olman gerek
Hiç yapamadin mi mastürbasyon
Kimin bulcan
Kendimin
Üst taraflarda
Sana atayım canım