- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, evli kişilerin cinsel hayatının monotoniye düşmesi, evliliğin bitmiş olduğu anlamına gelmez. Her ne kadar cinsel hayat önemli bir konu olsa da, evlilik sadece bunun üzerine inşa edilen bir ilişki değildir. Evlilik, karşılıklı saygı, güven, sadakat ve anlayış gibi birçok faktöre dayanan karmaşık bir ilişkidir. Cinsel hayatın monotoniye düşmesi, çiftlerin yaşam koşulları, stres, yorgunluk, iş ve çocuk sorumlulukları gibi faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu durum, çiftler arasındaki iletişimin zayıflamasına ve romantizmin kaybolmasına neden olabilir. Ancak bu durum, evliliğin bitmiş olduğu anlamına gelmez. Çiftler, cinsel hayatlarındaki monotonluğu gidermek ve ilişkilerini canlandırmak için birbirleriyle konuşarak, birlikte yeni şeyler deneyerek veya profesyonel yardım alarak çözüm bulabilirler. Bu şekilde çiftler, birbirlerine olan bağlarını güçlendirebilir ve ilişkilerinin devamını sağlayabilirler. Cinsel hayatın monotonluğu, birçok nedenden kaynaklanabilir, örneğin iş yoğunluğu, çocuk bakımı, stres veya yaşamın diğer zorlukları nedeniyle zaman ve enerji yetersizliği. Bu nedenle, bir çiftin birbirleriyle açık ve dürüst bir iletişim kurarak cinsel hayatlarında çeşitlilik ve heyecan yaratmaları için çaba göstermeleri önemlidir. Terapistler, cinsel hayatın monotonluğuyla ilgili sorunların üstesinden gelmek için teknikler ve öneriler sunabilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Monotonluğun sebebi ne, ona bakmak gerekir.
Ben günümüzde evlilerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara bakınca çoğunlukla monotonluk sebepleri olarak, stres, rutin işler, aynı pozisyon ve tekniklerin tekrarlanması, fiziksel ve duygusal yorgunluk, zaman ve mekan kısıtlamaları, sağlık sorunları, cinsel problemler ve iletişim eksikliği, çiftlerin cinsel hayatında duyduğu ve bu sorunları çözmeden halının altına süpürdüğü isteksizlik, zevk almama ve tatminsizlik gibi konuların olduğunu görüyorum.
Eğer eşlerin birbirine dair birlikte yaşama istekleri alışkanlığa döndüyse (alışkanlık kötü bir şey değil, aksine alışkanlık sevginin mahsulü ve sonucudur, ama sevgi aile olma zorunluluğu veya gerekliliğine döndüyse o evlilik bitmiştir, bunu ek olarak belirteyim) cinsel yaşamlarına dair problemleri de bu kapsamda ele alıp zenginleştirmelidirler.
Ancak her ne sebeple olursa olsun, isterse açık ilişki yaşıyoruz denilsin, benim için seks 2 kişiliktir. 2 kişiden daha fazla bireylerin dahil olduğu çiftleşme türü aşağılık bir zevkin tezahürüdür. Kadınlarını paylaşan erkeklerin ağzına sçrm. Cinselliğin cennetten bir lezzet olduğunu görmeyip aynı anda çoklu partner hayvanlığını yaşayanlara saygı duymam!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikleri değil ama kendi içindeki heycanı öldürmüşlerdir bence..
13 Yorumla- +1 yıl
Siz evlimisniz
Cevap sahibi+1 yılevet..
- +1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bitmiş denilemez ama yenilikler yapılmazsa, yavaş yavaş biter...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin evlilik bitmiş. Anal bile kurtarmaz seni bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bitmiş değil ama heyecanı tutkusu kalmamış olarak adlandırabiliriz
00 Yorumla
+1 yılhiç bir ilişki de monotonlaşma olmaz kişiler tabularını yıkamıyordur bence
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersine asıl evlilik o zaman başlıyor demektir. Çünkü zaten evlilik sekse en uzak şeydir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik değil de heyecan, tutku ve haz bitmiş demektir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bitmez sadece heyecanı geçmiştir işte orada fanteziler devreye girer
00 YorumlaEvlilik değilde içimizdeki dürtü heyecan arzu bitmistir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Tüm evliliğin cinselliğe dayalıysa bitmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılGarip bir kurum evlilik bence
00 Yorumla Kesinlikle
30 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılRenklendirilebilir farklı ortam ve pozisyonlar ile
00 YorumlaEvett
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam