Cinsel Yaşam Genç erkeklerde olgun kadın sevdası nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Genç erkeklerde olgun kadın sevdası nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olgun kadınlarda eşlerinden memnun olmayanlar doymayanlar kendilerini doyuracak birilerini arıyorlar ve en iyi performans gençlerde. Olgun kadında tecrübeli olduğu için erkeğin ne istediğini iyi biliyor yani alan memnun satan memnun 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkekler 30 yaslarina kadar olgun 30 yaslarindan sonra ise genç kadin isterler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gercek mi bu? Yorumla Soran +1 yıl Sonra değişiyormu Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl Kesinlikle gercektir bir psikolog olarak genel arastirmalar bu yönde Yorumla Soran +1 yıl Anladim tesekürler Yorumla Gncdelikanlı +1 yıl R. ederim Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genç kadınlardaki olgun erkek sevdası neyse aynısı, seksten daha iyi anlayıp mızmızlanıp naz yapmıyorlar 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Genç kizlarda da bu var aslında, daha olgun erkeklerden hoslanma 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Belkide bir tabu ya da algı olabilirNeden merak ettin bunu 0 0 Yorumla
bitburger Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Olgun kadın candır ne zaman ne istediğini çok iyi bilir sohbeti kafa açmaz eğlenceli olur. 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Kadınlarda olanın aynısı 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Kreasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Olgun kadınlarda da genç erkek sevdası va.:) 0 0 Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Kullanması daha kolay olduğu algısı var 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kahri digerleri kadar olmuyor genelde 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bilmem, bende yoktu hiç. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zorunsa kalmazsam asla düşmeyeceğim sevda tipidir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorunda? Anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevmiyorum yani olgun. mide bulandırıcı geliyor Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Genelde yatakta çok seviyorlar ama çıtır bir başka 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrube 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çıtır seviyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kac yasindasin? Yorumla hhangoverr +1 yıl 27.. Yorumla hhangoverr +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Ben 22 anladim citie seviyorsun yani Senin yaşında olan erkekler olgun seviyor sanki Yorumla hhangoverr +1 yıl Tercih ve zevk meselesi ya ben çıtır seviyorum olgunlar hiç çekmedi Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağol Yorumla hhangoverr +1 yıl Rica Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Asiri cekici ve sexsi gorunuyorlarda ondan canim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Olgun kadınlarda eşlerinden memnun olmayanlar doymayanlar kendilerini doyuracak birilerini arıyorlar ve en iyi performans gençlerde. Olgun kadında tecrübeli olduğu için erkeğin ne istediğini iyi biliyor yani alan memnun satan memnun
Erkekler 30 yaslarina kadar olgun 30 yaslarindan sonra ise genç kadin isterler
Gercek mi bu?
Sonra değişiyormu
Kesinlikle gercektir bir psikolog olarak genel arastirmalar bu yönde
Anladim tesekürler
R. ederim
Genç kadınlardaki olgun erkek sevdası neyse aynısı, seksten daha iyi anlayıp mızmızlanıp naz yapmıyorlar
Genç kizlarda da bu var aslında, daha olgun erkeklerden hoslanma
Belkide bir tabu ya da algı olabilir
Neden merak ettin bunu
Olgun kadın candır ne zaman ne istediğini çok iyi bilir sohbeti kafa açmaz eğlenceli olur.
Kadınlarda olanın aynısı
Kişiden kişiye değişir
Öyle bir sevda mı varmış kddkdld
Olgun kadınlarda da genç erkek sevdası va.:)
Kullanması daha kolay olduğu algısı var
bitmek bilmeyen seks yapma arzusu
Kahri digerleri kadar olmuyor genelde
Bilmem, bende yoktu hiç.
Zorunsa kalmazsam asla düşmeyeceğim sevda tipidir
Zorunda? Anlamadim
sevmiyorum yani olgun. mide bulandırıcı geliyor
Anne sevgisi eksikliği
sadece fızıksel cekı olabılırmı?
Olgunlarda da genc sevdasi olur
Genelde yatakta çok seviyorlar ama çıtır bir başka
Bende genç çıtır kız sevdası var