Hoşlandığım biri var, konuşuyoruz öyle eski arkadaşım, ilişkisi yeni bitti onun yani flort degiliz. Bugün daha önce ilişkiye girdin mi diye sordu durup dururken sebebini sorunca merak ettim sadece bir sebebi yok dedi, uzatınca sevgili olacağım kisinin daha önce bir şeyler yaşamış olmasını isterim ilki olmak istemem ama bununla bir ilgisi yok sadece merakndedi. Böyle bir şeyi neden sormuş olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Biri hakkında geçmişi, şu anki duygusal hallerini ve gelecekte potansiyel olarak ne tür bir ilişki istedikleri hakkında bazı ipuçları verir.
Bu, sizin daha önce deneyimlemediniz ya da şu anda daha önce deneyimlemediğiniz bir şey duymak veya öğrenmek sizin için biraz heyecan verici olabilirdi.
Birini daha iyi anlama ve onla daha rahat bir duygusal bağ kurma çabası da bu soruyu sorabilmenin bir sebebi olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık ve net. Diyor ki ben sevgili olduklarımla cinsellik yaşıyorum ve evlenmeyi düşünmüyorum. Bu yüzden ileride sevgili olacağım kişi de bakire olmayacak ki rahatça yaşayalım ve bitince bitsin gitsin üzerime kalmasın kimse de vicdan yapmasın. Amacını en başında açıkça söylemiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılYa evlenmelik adamdır ve bekarete önem veriyordur ya da eğlenmelik adamdır. Ya da eğlenmelik adamdır ama evlilik öncesi eğlenmek istiyordur bilinmezz
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenmelik*
+1 yılilişkinin ilerleyişini ona göre belirlemek için.
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir amacı olabilir mi çünkü çok seviyorum onu
- +1 yıl
bizim erkeklerimiz kendisi her boku yiyip, bunu skor olarak sayar ama iş kadına geldiğinde bu durum işlerine gelmez, zaten birisi geçmişinizi soruyorsa o insandan çok bir şey beklemeyin.
kim geçmişinde ne yaşadıysa onu ilgilendiren bir durumdur, bunu sorduğuna göre ve sen geçmişinde bir şeyler yaşadıysan bunu kabullenmeyecektir. ya senden ayrılır ya da o da aynı şekilde sadece cinsel olarak yaklaşır. tabii istisnai durumlarda olabilir.
Soran+1 yılIlerideki iliskimdeki kadinin ilki olmasını istemiyorum diyor
- +1 yıl
demek istediğinizi anlamadım.
Soran+1 yılSevdiğim kişi dediki ilerideki ilişkimi yaşadığım kadının bak ire olmasını istemiyorum
- +1 yıl
şimdi anladım, o zaman ne düşündüğünü bilemeyeceğim.
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Seni bir an önce düdüklemek istiyo ama nasıl davranacağını bilmiyo çömez. Bakireysen ya olmaz ya da çok uzar diye kaçacak.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyordur ciddidir patlak kızı kimse istemez anca çok çok sevmiş olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisi "patlak kiz" istiyorms
- +1 yıl
Biz patlak değiliz sadece seks yaptık ya da kendimiz bekaretimizi bozduk bekaretini bozmuş bir erkekten hiç bir farkımız yok çok saygısızca bir laf bu
- +1 yıl
Erkekler kimseyle birlikte olmasalar bile mastürbasyon yapıyorlar bizimde mastürbasyon yapma hakkımız var bekaretinin bozulmuş olması daha önce seks yaptıgi anlamına bile gelmez
- +1 yıl
Olum patlak ne lan azcık kibar olmayı mı denesen acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOda ilişkiye gircek senle açık kapımısın degilmisin diye anlamaya çalışıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılUzakta ama yakın degilz yani
- +1 yıl
Gelebilir hiçmi gelmicek ona göre zaman harcamak istiyo belki
+1 yılSeninle ilsikiye girmek istedigi için sormus, bakireysen vermezsin diye düşünmüştür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne vazifemiymiş senin ilişkiye girip girmemen sanane demi
00 Yorumla
+1 yıltanımak için
31 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir amacı olabilir mi çünkü çok seviyorum onu
çok saçma ya
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte demiş aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vur kaç yapacak o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılSenle de girmek istiyodur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılFucukbdy takılacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılona göre oda gırecek
00 Yorumla
+1 yılPompa amacı ne olaca k
00 YorumlaMeraktan
00 Yorumla
+1 yılSende ona sor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi