Evet şu an birini sevmiyorum ya da bir ilişkide değilim ama tecrübelerimden ötürü eğer istediğim bir ilişki yaşamadığım zaman alternatiflere yöneldiğimi fark ediyorum mesela cinsellik de beni doyurmazsa diye korkuyorum ilgi görmezsem beni arzulamazsa vs bunları yaşatmazsa sadık kalçamı düşünmüyorum sizce evlilik bana göre değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde böyle bir durum yaşarsan aldatmak yerine ayrılmak gibi bir seçeneğin var. "Ben karaktersiz kadının biriyim, eşimle mutlu olmazsam başkasının altına yatabilirim" demiyorsun da, aldatma şerefsizliğine kılıf arıyorsun. Bu kafayla sen evlenme zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdilik keyfine bak ve bol bol seviş, ilgi seviyorsun ve keyfine düşkünsün, zevk ve haz hayatında büyük yer kaplıyor, evlilikte ilgisiz ve tatminsiz kalırsan muhakkak aldatırsın, evlenme olayına ilerde karar verirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sana uygun bir kocan olur Sadık kalmanı istemez
12 Yorumla
Soran+1 yılSen kabul edermiydin
- +1 yıl
Yani seni tanımam lazım evlilik Böyle olur mu bilmiyorum ama böyle bir ilişki güzel olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları tecrübe ettikten sonra karar verirsen sadık kalırsın
18 Yorumla
Soran+1 yılYani belki sadık kalabileceğim bir eşim olur
Cevap sahibi+1 yılOrtak şeylerden keyif alacağın biri denk gelir :) Herkesin biraz farklılıkları var ve denk geldiğinde ten uyumu ile anlarsın
Soran+1 yılKesinlikle bence böyle düşünmem tek nedeni ten uyumumu bulamamdan kaynaklaniyor
Cevap sahibi+1 yılZaten temelde insanlar aradığını bulamadığı için aldatıyor. Aradığını bulunca kaçırma herşeyden konuşabileceğin bir insanla evlen :)
Soran+1 yılBencede bu çok önemli bir şey bazen herşeyimi anlatmak istemiyorum kendimden çok ödün verdiği düşündüm için ama herşeyimi anlatmazsam karşımdaki beni nasıl anlicak anlamak isterse tabi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, iletişimde açıklık ve dürüstlük önemlidir. Kendimizi ifade edememek veya sadece kısmi olarak ifade etmek, karşı tarafın bizi tam olarak anlamasını engelleyebilir. Ancak, her zaman her şeyi açıkça ifade etmek zorunda değiliz. Bazı durumlarda, bazı detayları paylaşmak istemeyebiliriz veya paylaşmak uygun olmayabilir. Önemli olan, neyin paylaşılması gerektiğini ve neyin paylaşım için uygun olmadığını belirlemek ve karşı tarafa anlatmak istediğimiz şeyleri net bir şekilde ifade etmektir. Ayrıca, dinleyicinin perspektifini anlamaya çalışmak ve onların anlama şekline göre ifade etmek de önemlidir.
Soran+1 yılEvet teşekkürler beni anlayan var neyseki 🥹
Cevap sahibi+1 yılDilersen özelden devam edebiliriz:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim, ufak bir eksiklikte alternatiflere yönelme huyumu fark ettim. evet evlenme
116 Yorumla
Soran+1 yılPeki karın biliyor mu ya da bu yönelme gerçekleştiği hiç
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor tabii ki. Yönelme reel oldu bi kez
Soran+1 yılReel olan evli oldunu biliyormuydu
Cevap sahibi+1 yılTabi saklamam ben. O da evliydi
Soran+1 yılSırf seks için mi yaşadınız
Cevap sahibi+1 yılHayır. Her gün yazışırdık. Evlilikteki sorunları paylaşarak başladı. Sonra olması gerekenlerle devam etti. Sonra ortsk zevklerimizin aynı olduğu ortsya çıktı. Bu ortaya çıksns kadsr biz çok şey paylaşmıştık bile. Hoşslnıyorduk. Ama en önemlisi ten uyumu idi. Evlilikte bulamadığımız ten uyumunu birbirimizde bulduk
Soran+1 yılPeki hala duygular var mı görüşüyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılGörüşmüyoruz ama isterdim görüşmek. Beni anlayan biriydi. Anlayan kadınla birlikte olmak tutkumuzu çok artırdı
Soran+1 yılNeden görüşmek istemedi sence
Cevap sahibi+1 yılYaptığımız yanlış diyip bazen vicdan yaprdı. Bazen eşimden beni kıskanırdı. 3 defa gitti. 3 defa geri geldi. Ama dermanı kalmadı
Soran+1 yılKadınlar bence bunu pek uzun sürdüremez karşındakine duygular besler ondan herhalde
Cevap sahibi+1 yılEvet duygudan uzak kalmaya çalıştıkça eziyet çekmeye başladı. Bi de içine girdiğimde artık kadınımdı. Tutku görmedikçe evlenme. Yoksa tutkulu erkeğe yönelmen an meselesi
Soran+1 yılEvet tutku benim için çok önemli görmediğim yerde barınamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de barınamıyorum. Tutku bana da çok lazım olan bişey. Hiç tutkulu erkek girdi mi hayatına
Soran+1 yılİlk sevgilim tutkuluydu ama ben arzulamadım onu ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılKadının arzulaması çok farklı kriterlerin bir araya gelmesiyle oluyor sanki?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok istekli biriyle evlenirsen fazlasıyla doyarsın merak etme
112 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunu bilmeden bir yola girmem
Cevap sahibi+1 yılSorabilirsin ama umarım dürüst olur çünkü çoğu erkek o konuda gurur yaptığı için atıp tutar şöyleyim böyleyim diye. Yaşaman gerekebilir belki evlenmeden ama ne kadar olumlu bakıyorsun bu konuya bilemem
Soran+1 yılSormakla olcak iş değil zaten 🫠
Cevap sahibi+1 yılSen doyamayacağını düşünüyosan baya şanslı olucak o
Soran+1 yılİşte nerde bi bilsem
Cevap sahibi+1 yılBelki çok yakındır 😄
Soran+1 yılZannetmiyorum 🫤
Cevap sahibi+1 yılOrası hiç belli olmaz buradaki en istekli kişi olmayabilirsin bile 😄
Soran+1 yılDeğilimdir tabiki bunun için tecrübelerimde az ama farklı olduğumun farkındayım
Cevap sahibi+1 yılUmarım istediğin gibi birini bulursun reelde
Soran+1 yılUmarım 🫠
Cevap sahibi+1 yılBol şans
+1 yılYahu alakası yok. Öyle biri çıkmalı ki karşına aldatmacağını öngörüsün ve onda kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇikar mi ki
- +1 yıl
Kesinlikle çıkar. Sana bu konuda bişey anlatmamı ister misin
+1 yılBen sadık kalmayacağımı bildiğimden evlenmedim ve evlenmeyi de hiç düşünmedim
00 YorumlaAlternatiflere yönelmek yanlış değil sadece bunu ayrıldıktan sonra yapacaksın istediğin gibi birini bulmaya bak çok çeşit insan var
10 YorumlaBelki kocan sana yeter dişarda aramazsin ya da kabul eden erkeklerde var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru düşünüyorsun. Evlenme zevkini yaşa istediğinle
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılMadem gözün kayar hep istediğinle istediğini yap. Kimseye bağın olmasın işte.
Soran+1 yılBunu bende düşünüyorum ama şuda var ben herkesle herşeyi yaşmak istemiyorum yani kendimi o konuda geri tutabiliyorum psikolojik rahat olamam yani özgür herşeyi yaşiyim hiç bir şey umrumda olmasın
Cevap sahibi+1 yılHerkesle yaşanmaz. Çekim hissetmek şart zaten. Sonra güven duymak.
Soran+1 yılO çekimi veren olmadı demekki
Cevap sahibi+1 yılEvlensen nasıl hissedeceksin başkasına o zaman. Madem bu kadar zor?
Soran+1 yılSoğursam başkalarına yönelirim diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİşin zor
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim için evlilik hem seks hem de düzenli bir hayat o yüzden ileride birbirimizi tatmin edemezsek eşim baska birileriyle de olabilir o kadar da anlam yüklemiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılEşinde sana izin vermesini istermisin
Cevap sahibi+1 yılizin verse de yapacağımı çok sanmıyorum izin vermezse de yapmam zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFlortoz yapiniz varsa evlenip hayatı zindan etmeyin
00 Yorumla
+1 yılEvlenme kafayı yersin
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden kız
Çok erken düşünüyorsun zamana bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBanada böyle bir eş adayı lazım benim olacak ama istediği gibi özgür olacak istediği kişiyle yatacak bana söyledikten sonra...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sende aynısını yaparmısın
Cevap sahibi+1 yılEvet yaparım ama söylerim bu durumu eşime
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç evlenmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBoyle dusunuyosan evlenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYo genel hayat işte
00 Yorumla
+1 yılKendine güvencin yoksa hiç bu işe kalkışma
00 Yorumla
+1 yılBir yerlerin ayrı oynamasın kardeş o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuckold yaparsın, sorun yok ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla olarak evli kalmak
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Tinder sana göre
00 Yorumla
+1 yılBoşanabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenme
00 Yorumla
+1 yılDestek oluryz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaftada 4 gün cinsellik yaşayabilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hata hergün
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın biraz fazla ileri gittim
Evlenme
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAbla deme lazım olur neden 🥹
+1 yılOzmn evlnme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlerideki eşime sadık kalamayacağımı düşünüyorum, evlenmesem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat