Bir süredir aklımda. Görseldeki ürünü de sipariş etmiştim kargom gün içinde gelecek aşırı heyecanlıyım. Sizce bunu sevgilime soylemeli miyim yoksa sürpriz mi olsun?

Bir süredir aklımda. Görseldeki ürünü de sipariş etmiştim kargom gün içinde gelecek aşırı heyecanlıyım. Sizce bunu sevgilime soylemeli miyim yoksa sürpriz mi olsun?

Bence buna sen karar vermelisin. ama bence sürpriz olması daha güzel olabilir sizin için. Cinsel fanteziler kişisel bir tercih ve rızaya dayalıdır. Bu nedenle, karşı taraftan önceden izin almadan bir fanteziyi uygulamak uygun değildir ve hoş olmayan sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, eğer hemşire fantezisi denemek istiyorsanız, bunu partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmalısınız. Partnerinizle ilişkinizin açık ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için, onun da sizinle aynı fantezilere sahip olup olmadığını öğrenmek isteyebilirsiniz.
İki tarafın da rızası ve izniyle gerçekleşen cinsel fanteziler, ilişkinin zenginleşmesine ve daha büyük bir bağ oluşturulmasına yardımcı olabilir. Ancak, her iki tarafın da açık iletişimle karar vermesi önemlidir.
Sevgilinin sürpriz konusundaki düşüncesine bağlı bu. Normalde de sürprizleri seven birisi ise bunu da sever fakat kendi kontrolü dışında veya emrivaki şeylerden hoşlanmıyrosa bundan da memnun olmayabilir.
Onu en iyi tanıyan sen olduğun için senin buna göre bir karar vermen daha doğru olur.
Fantezi sevip sevmemesi de önemli mesela, buna uzak birisi ise sürprizden bağımsız olarak da hoşlanmayabilir bundan.
Cevap
13Cevap
Ben böyle giyinen hemşire görmedim🤣🤣🤣Hemşireler bi baksınlar. Ahhh bu sektör hemşireleri bile kullanıyor😃
tabi ki süpriz de hemşirele simdik buna kiza ilr ama olmadı 😂😂
Anlamadım 😂
bu basliga hemsire arkdaslar kizabilir dedim yani
Hemşire fantazisi en enccok zevk veren fantezi 😛😛
Bir meslek kolunu cinsiyetçi şekilde aşağılama sevmedim
Ne saçma bir kostüm yaa bir tek çoraplarına bayıldım
Sana da hayırlı kandiller bacım
Hayırlı kandiller 😊
sağlam fizik lazım
Görseldeki kiza yakışmişta 😅 neyse
O kadar sporu boşuna mi yapıyoruz fiziğime güvenmesem almam 😂
Öyledir