Citoles kullanıyorum 10 mg çokda hafif bir depresan çok zor zamanlar yaşıyorum. İlk kez kullandım bu ikinci haftam orgazm olup bosalamiyorum saatler sürüyor napmam gerekiyor bırakayım mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılantidepresanların böyle bir yan etkisi vardır maalesef. ancak antidepresan kontrolsüz bir şekilde bırakılmamalıdır. Aksi taktirde tam ters etki yaratır. Ne için tedavi alıyorsunuz? evli misiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim depresyon için kullanıyorum
- +1 yıl
bir ilişkiniz, düzenli bir cinsel hayatınız var mı peki?
En İyi Cevaplar
Antidepresanların cinsel işlevler üzerinde birçok etkisi olabilir. Bunlardan biri, orgazm ve cinsel uyarılma sürecini zorlaştırmaktır. Bu durumda, başka bir antidepresan reçete edilmesi veya dozaj ayarlaması yapılması gerekebilir.
Ancak, öncelikle doktorunuzla konuşmanız çok önemlidir. Doktorunuz, sorununuzu anlamak için size bazı sorular sorabilir ve mevcut tedavi planınızı gözden geçirebilir. Bazen, antidepresan ilaçları bırakmak, düşük dozlarda kullanmak veya farklı bir antidepresan türüne geçmek gibi seçenekler de değerlendirilebilir.
Bunun yanı sıra, kendi kendinize yapabileceğiniz bazı şeyler de vardır. Mesela stresi azaltmak, egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, uyku düzeninizi iyi ayarlamak ve cinsel aktivitelerde uzun süreli uyarılma için farklı pozisyonlar denemek gibi faktörler, cinsel işlevleri iyileştirebilir.
Ayrıca, psikoterapi veya cinsel terapi de cinsel işlev bozukluğu yaşayan kişilere yardımcı olabilir. Uzman bir terapist, sorununuzun nedenlerini anlamaya ve size çözümler sunmaya çalışacaktır.
Sonuç olarak, antidepresanların cinsel işlevler üzerindeki etkileri kişiden kişiye değişebilir. Bu nedenle, doktorunuzla görüşerek, sorununuza uygun bir tedavi planı oluşturmanız en doğru yaklaşım olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana lazım olan klasik mastürbasyon tekniği bir tarafa bırakıp çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri kullanmanı tavsiye ederim. Ancak bu şekilde en az 15 dk süren mastürbasyon ile yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar yaşayabilirsin 😊😊
05 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılİstersen sana çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili bir mastürbasyon tekniği tavsiye edebilirim.
Soran+1 yılOlabilir 👍😀
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana burdan bir teknik tavsiye edeyim bari😊😊
Uzun bir yazı geliyor
Cevap sahibi+1 yılÖnce mastta yapılan hatayı yazacağım.
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var
Ona göre devamını yazacağım.
Kullandığın ilacı bırakma, antidepresan etkilese bile bir zaman sonra düzene girer. İlişki yaşıyorsan birazda partnerinin isteklerini bilmesi ile alakalı. Beyindeki tahrik noktaları seks esnasında doğru etki alırsa orgazm olunabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılDepresyon bence cinsellikten daha çok önemsenmesi gereken bir durum. Orgazm süresini uzatmaları ile meşhurdur antidepresanlar. Canınızı sıkmayın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Orgazm için ilaçlarından olma ama antideprasan kullanmanı sağlıklı bulmuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl yapacgim tek başıma mücadele edemiyorum
Bırak knka orgazm ve mastürbasyon bu dünyanın ender zevklerinden 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılAy bencede sinirlerim altüst oldu artık
+1 yılİlacı bırakmadığın sürece zor. O tarz ilaçlar bu etkileri yapıyor maalesef.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılilaçlar orgazmı engeller normal
04 Yorumla
Soran+1 yılBirakayimmi
- +1 yıl
yani ilaç eğer sana faydalı ise sadece orgazm için bırakma tabiki
Soran+1 yılRahatlayamiyorum hiç
- +1 yıl
yani bir süre böyle idare et bu çok sorun olmaz hem meditasyon yap medtasyon yaparak orgamz olabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılIçine girmeden sevişip boşaltacak biri lazım sana
00 Yorumla antidepresandan dolayı değil bu
00 YorumlaEngeller çünkü vücuda sinyal verior
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparken mi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılAra versemde kendi başıma verirsem etkisi ağır olmazmi depresan ilacı ya kafaya göre birakilmiyor
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılOlmuyor hiçbir şekilde ancak iki saat sürüyor
Soran+1 yılCokkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar oldu boşalamadığın?
00 Yorumla
+1 yıldemekkı cok rahatlatıo vucudunu hap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosalman için bir fikrim var kesin işe yarayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için seni ekleyip sana özelden yazayım demi yemezler 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin Fistik
Bırıyle denee
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz