Hayatım boyunca hep kullanıldım kimsesiz kaldım ne yapacağım ben?

Üst üste yaşadığım travmalardan bahsedip içimi dökmek istiyorum. yasca büyük bir erkek tarafından henüz resit değilken bakireliğimi kaybettim yıllarca beni bu sekilde kullandı ve çok kötü şeyler yaşattı anlatmak dahi istemıyorum kaldıramazsınız sonrasında mahkemeye taşıdım bu olayı ve ceza almadı yıllarca bir çok şeyin travmasını yaşadım uzun zaman hayatıma kimseyi alamadım daha çocukluğumdayken herseyden soğumustum sonrasında bir sevgilim oldu onunla da cinsellik yasandı o da bir anda pat diye baskasıyla evlendi sonra baska sevgilimde de tam beni seven birini buldum diyordum meğer bir avcıymış onuda baskasıyla yakaladım yakın zamanda statülü birisiyle tanıstım onunla yasadığımız cinsellikte de bana gir çık muamelesi yaptı hepsi bana ayrı bir travma yarattı antidepresan kullanıyorum aylardır buarada bu bahsettiğim sevgililikler peş peşe olmadı iliski yasadığım insan sayısı 5 parmağı geçmedi çocukluğumdan beri beni güzel olmama rağmen aşşağılayan hor gören bir ailede yetistim değer duygusu nedemek bilmiyorum bana hep değersiz hissettiren insanları hayatıma istemsizce çektim. Karsıma hep bel altı kisiler yaklasıyor artık zaten düzgün insan çıksada ben kimseyi sevebileceğimi düsünmüyorum henüz 22 yasındayım ve çok erken yaşta tükendim tüm bunları yaşamak inanın kolay değil.. ve her şey zoruma gidiyor yaşadıklarını unutamıyor insan kaldıramıyorum. Ve özellikle bakireliğimi bu sekilde kaybettiren kisiyi allaha havale edıyorum o olay yasanmasaydı belkide bunların hicbiri yasanmayacaktı ahım neden çıkmıyor mazlumum ben ben bir çocuktum? Kendimi suçlayamıyorum karsımdaki kişi yasca yetiskindi ben ise biseyleri kavrayamayan toy bir genç kız.

ve annem bu süreçlerimde evli olmasına rağmen bir adamla tanısmıstı benide yanında götürmüştü ben o travmalarla boğuşurken o adamla aynı yatakta yattı ve dönüste beni o adamın arabasından indirip eve yolladı hangi birine yanayım kapanmaz yaralar bıraktılar bende napıcam ben esirgeme kurumu beni almaz kadın sığınma evi almaz hayatımı sonlandırmalıyım bence

tüm bu yaşadıklarımdan sonra güzel ve alımlı bir kız olsam da kendimi çok gibi değersiz hissedıyorum bu duygu durumumdan nasıl çıkabilirim çöp müyüm ben? Üzüntüden kanser olucam ilaç da artık fayda etmıyor içime atıyorum hep çürüdüm

ne dost ne birsey hiçbirseyim kalmadı

Hayatım boyunca hep kullanıldım kimsesiz kaldım ne yapacağım ben?