Kalın penisi beğenen kadınlar da var ama hafiften çekinen kadınlar var. İçime alamam endişesi mi oluyor o an? Yani büyük ve kalın olması zevk anlamında kadına avantaj yaratmaz mı?

Kalın penisi beğenen kadınlar da var ama hafiften çekinen kadınlar var. İçime alamam endişesi mi oluyor o an? Yani büyük ve kalın olması zevk anlamında kadına avantaj yaratmaz mı?

Kadın veya karşı cinsiyet olarak genelleştirirsen bu sorunun cevabını bulamazsın çünkü bu şekilde genel bir cevabı yok.
Her kadının fizyolojik yapısı farklı, eğer uyumlu yani giriş konusunda engel yaratmayacak bir fizyolojisi varsa tabi ki sorun olmaz ve dolgunluk hissi, daha fazla sürtünme olacağından zevk verir.
Fakat tam tersi ise fizyolojik olarak uygun değilse haliyle bu hem girişe engel olabilir hem de giriş olabilse bile can yakar ve zevk vermez.
O yüzden uyumlu olursa avantaj, değilse dezavantaj.
Hocam kalın penis tamam iyi hoş kadınlar daha cok zevk alırda islev her zaman 1 numarali etken. Istedigi kadar kalin buyuk olsun islevsizse girince bosalip sönüyorsa istedigi kadar devasa olsun ne ise yarar ki? O yuzdem kadinlar ilk isleve bakmali ve ona gore karar vermeli
Cevap
2Cevap
Avantaj elbette.
Bazen dezavantajlarını yaşadım ama.
Ne gibi
Büyük ve kalın penisi bazı kadınlar alamam endişesi yapıyor bazen.
Saçma, daha çok zevk verir oysa.
Bence de, kadını daha çok zevke getirir. Vajinayı daha çok kavrar, kucakta daha sulandırır.
Sen böyle söyleyen bazı kadınlara takılma. Bu konuda hep avantajlı olacaksın.
Rica ederim. Flörtüm var.
Bazı sorular için de tanımak istedim aslında.
avantajj
avantaj
Bence avantaj dah çok zevk verir.
Avantaj benim ki de kalın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?