Benim boyum 180 kilom 100 tipim normal kızlar 190 olsun kaslı olsun falan istiyo bende kırılıyorum okulda bi kızdan hoşlanıyodum kız güzeldi beni değil o erkeği tercih etti yani neden böyle bende güzel bir aşk hayatı yaşamak istiyorum sevdiğim kızla cinsel ilişkiye girmek gençliği yaşamak istiyorum 20 yaşındayım heralde kısmetimi bulamayacağım :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında boy ile çok aşırı alakası yok ama kadınlar şu temel icgüdü ile hareket ediyor kendini geliştirmeye vakit harcamayan bir insanın hayatında sırf benden hoşlanıyor diye neden bulunayım sen de olsan muhtemelen kilosu 90 ı bulmuş bir kadından hoşlanmazdın dış görünüş her şey değil ama dış görünüş insanların karakteri hakkında çok fikir veriyor
Kanka napiyim basket oynadım maks 179-180 oldu boyum genetik yani napayım bizede güzel kızlar baksa fena olmaz
Sana boyunu uzat demedim o zaten genetik biraz daha fazla kendine önem gösterebilirsin bir kadınla ortak hobi edinebileceğin bir dünya alan var ama gerçekten başarılı olmaya baslarsan daha fazla söz hakkın olur muhabbette ve kendine olan saygın insanlar tarafından daha çok hoşnutlukla karşılanır sana güzel kızlar bakması hoş olur bak sen de güzel kızları istiyorsyb
Kanka napiyim istiyorum ama boy takıntım yok kızlar gibi
Ben bide şahsen kızların bukadar dış görünüşe bakmasına karşıyım erkeklerin 10 katı bakıyorlar yani sap sap kalıyorum bende haksızlık
Dedigim gibi mevzu sadece boy değil ama insanların dikkatini ilk bakışta çok cezbedecek bir tipin yoksa o insanın senden etkilenmesini sağlayacak başka birşeyin olmalı örneğin herhangi profosyonel ya da amatörce ilgilendiğin bir hobin var mı
Annem yakışıklı diyor ben tipsizim diyince kızıyor lan kilo versen kızlar peşinden koşar diyoda kendimi çok yakışıklı bulmuyorum
Basket oynuyodum bıraktım boy yüzünden kompleks oldu zaten
Bak annen bir tavsiye vermiş kilo vermene dair ama sorduğum soru bu değildi örneğin pp de duran spor arabayı almaya ne kadar yakınsın şu an
Kanka imkansız orta gelirliyim kdkdkdk e ticarete başlıyım dedim para sermaye istiyo nasıl alayım o arabayı beceremedim zaten e ticareti
Tamam işte koyduğun araba senin kadınlarla olan ilişkilerinin aynısı o araba hayalin ama o arabayı elde etmek için ne yaptın sadece sevdin bahsettiğin kizda da ayni durum geçerli
Hayat adaletsiz kendimi köpek gibi hissediyorum millete boyu posu var diye kızlar yazar bizde 1 kızın peşinden koşar üzülürüz kanka ne yapayım kıza aşıktım ya
Açıldım red yedim sanki öcüyüz
Arabayada sahip olamıyoz
Böyle ölüp gidecem yüksek ihitmal
Çokmu şey istiyoz sadık partner güzel araba uğraşıyom olmuyo
Kız için birseyler yapmaya başla kilo ver kendini geliştirenileceğin alanlar ekle hayatına böyle ölüp gitmek senin elinde olan bir şey istersen ömür boyu sızlanabilirsin istersen de sızlanmayı kesip savaşmaya başla
Kızlar için kilo vermem kanka kendi sağlığım için beni böyle seven kızı isterim spor yapıyorum hedefim 180 85 kg kas kütlesi
İyi olur iyi kanka ne için verirsen ver ama temelinde çabalamak zorundasın oturarak ve sızlanarak hiçbir şey olmuyor
Bi mesajlamaya gelebilirmisin
Tabi
Zayifla kendine bak o zaman alla ala
Boy kısa diyorlar napim
Kac boyun?
180
Kisa degilsin aw
Spor yapman lazım
Yapıyom kendim için