Erkekler bakire, temiz, bişey yaşamamış kız istiyor. Kızlar tam tersi çok kızla olmuş, çok şey yaşamış erkek istiyorlar. Tecrübeliymiş güya... Kızlar erkeğin geçmişini takmıyor 55 bin kızla olduysa da umurlarında değil. Erkek etrafı erkek dolu kız istemiyor kızlar ise etrafı kız dolu erkeğin arkasından koşuyor. Bu istediğimi elde ederim, rekabet duygusu vb... Diyorlar. İyi, dürüst, aldatmayan, kendi halinde erkeklere bakın yanında kız yok ama yalancı, iki yüzlü, çok kızla olan, aldatan vb... Erkeklere bakın etrafında çok kız var. Kızlar onların arkasından koşuyor. Kızlar cidden neden öyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istiyorum. Baska kizlarla yatmis birini midem kaldırmaz. Benim olmalı. Bu tecrübe meselesini de anlamiyorum. Ben meslek hayatinda da gördüm. Bence yatakta da boyle. Biri tecrubeli diye daha iyi oldugu anlamina gelmiyor ki. Is yasaminda da 20 yil tecrubesi olan kisiyi meslekte yeni olan zekasiyla, icraatiyla fazla fazla katlayabiliyor. Mesele tecrübe degil ki.
Zekayla, icraatla hareket etmek bu yatak icinde gecerli. Tecrubeli dediginiz kisiler en kotu cinsel deneyimi yaşatabilir. Ne erkekler var bir suru seks yapmış ama ayni cizgide ilerleyen, performansi kotu olan, bosalmasini kontrol edemeyen. Bu adamin yeni yapan biriyle ne farki olabilir ki?
Performans, yatakta iyi olmak sadece tecrube degil ki. Beslenme, yasam standartlari, yapilan meslegin stres duzeyi, cinsel hastaliklar, baska hastaliklar bir ton sebebi olabilir.
Cok seks yapmış ama yatakta basarisiz olan, kadinini tatmin edemeyen cok erkek var. 20 yillik karisini orgazm edememis erkekler var sorsan daha oncesinde baska kadinlarla yatmistir ama. O kadar seks yapmasina ragmen suresini uzatamayan var. Bunun ben tecrubeyle alakali oldugunu sanmiyorum pek. Beraber ogrenelim. Aceleye gerek yok. Izleye izleye, okuya okuya beraber en temizinden ogrenelim.
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumun alnından öpmek istiyorum. Böyle kızların kaldığını bilmek çok güzel. Kaç yaşındasın? Olgun, düşünceli birine benziyon.😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka şimdi iyi temiz bir insan seni mutlu edemez normalde bu tür insanlar konuşkan atılgan gülmek tarafında pek olmuyan Meşeli olmuyan insanlardır yani durgun insanlardır durgun olan insanı kimse sevmez ama tersi olsa hiç kaçırmam
017 Yorumla- +1 yıl
İyi erkekler eğlenceli değildir diye ön yargı vardır. Bu çok yanlış eğlenceli iyi erkekler de var ama kızlar onları istemiyor kızlar kendisi kötü erkek seviyoruz diyorlar. Kullanılıp atılınca ağlıyorlar erkekler öyle diyorlar.
- +1 yıl
Onlara durgun denmez olgun ciddi insan denir
- +1 yıl
Daldan dala atlatan erkek kızada neşeli diyonuz işte
Cevap sahibi+1 yılKanka hayatım da hep Sait oldum ben dahi kınamak tabirinde anlamayın tamam mı ana öyle iyimser iyi kalpli olan insanlardan nasıl oluyosa kalbim nir turlu isinmiyo ama gulen konuşan her ortama ayak uyduran yani delo doli ama oturup kalkmasını bilen nerde ne konuşulacak bilen kabiliyetli ve kaliteli insanlari severim kalbim bunlara isiniyo cidden tipine baktigimda sevilmiycek dediğim kişiye bile aşık oldum çünkü cidden çok kaliteli ve çok neşeli biriydi durum bu durgun olan insanın Halo her zaman boyle
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 durgun ciddi aynı şey fark etmiyo nizamiye askeri gibi ciddi öne oyle her girdiği ortamda kendi sevdirmiyen birinden hayır gelmez
- +1 yıl
Neyse tartışmanın anlamı yok dediğim gbi ortamdan ortama daldan dala atlayana neşeli diyonuz
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 daldan dala derken ortalık soytarısi gibi değil tabi karekteri yerine oturmuş neşeli eğlenceli birinden bahsediyom onunla bununla yatıp kalkansan değil
- +1 yıl
Aldatan, şiddet uygulayan günde 55 bin kızla olan erkek seviyorlar. Her yere uyum sağlayan, kafa dengi, iyi erkekleri sevmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılKanka senin bahsettiğin o erkekleri severler ama onunla yol yurunmez ben şahsen sevmem karekteri oturmus adam gibi adam olan insani severim onun la bununla yatanı degil
- +1 yıl
Evlenmeden önce kötü evlilik zamanı iyi erkek istiyorsunuz biliyorum sizi. Çok mu akıllısınız.
- +1 yıl
Ama dürüstsün en azından. O yüzden teşekkür ederim.
- +1 yıl
Aynen kral haklısın ama evlilik istediklerinde de o temiz erkekler 2. elleri istemiyor devran dönüyor
- +1 yıl
Ama bazı erkekler saf maalesef. Kızlar çok iyi rol yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılOK
- +1 yıl
Yalan mı?
Cevap sahibi+1 yılYalan
- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/omO5PeL-W_sKonu uzun ve karışık. Anlamak istiyorum diyorsan videoyu izlemeni tavsiye ederim.
05 Yorumla- +1 yıl
Çoğunlukla haklılar ama hepsinde haklı değiller.
- +1 yıl
Kanalda videonun uzun hali de var istersen onu da izle
- +1 yıl
Cinsellik üstünde durmuş olay sadece cinsellik değil ki.
- +1 yıl
İşte bu konuşmanın bir kısmı sadece
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Temiz erkek isterim ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal sana 😊
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bu hep böyle idi kanka
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmak lazım?
+1 yılAlakası yok ben asla öyle birini istemem
03 Yorumla- +1 yıl
İnş doğrudur.
- +1 yıl
Tecrube sonradan da kazanılır benden önce 50 kişi gezmiş birini istemem
- +1 yıl
Böyle kızlar kaldığını görmek sevindirici.
+1 yılHayırlısı kral cok takma
06 Yorumla- +1 yıl
Bu durum can sıkıcı ya.
- +1 yıl
Valla ben bu duruma sııla sıkıla arsız oldum takmıyorum
- +1 yıl
Öyle olmak lazım kızlara iyi niyet yaramıyormuş.
- +1 yıl
Yaramaz tabiki
- +1 yıl
Aga kızlar iyilerle değil onları yatağa atmaya calısan serseri erkekleri severler
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ben bakir isterim benim gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Ama kötü erkeklerle arkadaşsın kesin.
+1 yılAlfa arıyorlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Şrfsz erkek mi alfa 😂
- +1 yıl
Neye göre şerefsiz? Genelde babalarından sevgi görmedikleri için babalarına benzeyenlere meylediyorlar.
- +1 yıl
İlgi; yalan, iki yüzlülük, şrfszlik üstünden mi olur?
- +1 yıl
İlgi istemiyorlar ki
İlgi ihtimalini istiyorlar. Kadınlar yönetilmeyi sever. Akıllı olanlr başka tabi. Ama yönetilmek isterken de bir yandan yönetmeye çalışırlar. - +1 yıl
Haklısın sanırım dürüst, iyi erkek iki yüzlülük yapmaz, yalan söylemez, yalakalık yapmaz. O yüzden kızlara çekici gelmiyor.
- +1 yıl
Ona da kaliteli kadın gelir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım