Benim iki senelik ilk kez beraber olduğum ilişkim bitti. Sebebi ise beni aldatması. O sekse düşkün değildi ben çok istekliydim oralden bile iğrenir, kendisi boşaldiktan sonra yoruldum diyip bırakır, haftada bir 10 günde bir anca seks yapar birisi idi. Şimdi ise ilk sevgilim yazdi benimle görüşmek istiyor ve sekste onunla çok uyumlu olacağımıza inanıyorum ama hiç yatmadik. Sevgiden ziyade onunla yatmak istiyorum merak ediyorum. Ama ayrildiğim sevgilime ayıp olur mu eski sevgilimle görüşmem? Ya ilişkideyken de onu hala seviyorum sanıp üzülürse? Kötü birisi mi olurum? Ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel isteğin nedeniyle güvenebileceğin bir erkek olarak eski sevgilini düşündüğün için onla yatmak istiyorsun. Ama çok düşüncelisin üzülsün de istemiyorsun. Çok iyisin be
08 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla böyle aslında
- +1 yıl
Yani başka aday da zor. Güvenmek mesele bir çekim de olması lazım. Ama madem böylesine düşüncelisin, sanırım başka biriyle yapmalısın. Seks konusunda da insan merak ediyor. Öğrenmek ve yeni keyifler tatmak istiyor. Sevişmeyi herkese öneririm ama korunarak
Soran+1 yılYani kolay kolay yabanci birisiyle sevisme noktasina gelip guvenebilecek birisi değilim bu isleri zorlastiriyor bir de ilk kez öptüğüm kisi ilk sevgilimde onunla merak ediyorum ama yeni ayrildigim kisinin de bak iliski icindeyken de aklinda hep o varmis diye dusunup üzülmesini istemem her ne kadar o beni uzmus olsa da
- +1 yıl
Çok kibar ve tatlı birisin. O halde acele etme. Belki zamanı gelir. Ama bir ilişkide seks çok önemli onu da fark etmişsin bak
Soran+1 yılEvet yasamadan once bilmiyordum ama Şu an cok onemli oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Kesinlikle çok önemli ve antideprasan bile sayılır. Biraz haddimi aşacağım ama uyku tutmadı sohbet etmek ister misin? Kibar birisin
Soran+1 yılHangi konuda
- +1 yıl
Bir konu üzerine dememiştim. Genel sohbet içindi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenebilirsin birisi mi sir tutabilen iliskin zaten bitmiş onu düşünmene gerek yokki hayatinda olsaydi o zaman olmazdı fakat artık sen yalniz ozgur bir bireysin senin hayatın senin arzu isteklerin mutlulugun onemli biraz kendini düşünmelisin ama sen hala ayrıldığın sevgilini düşünülüp yanlis mi olur diyorsun sen mutluluğu haketmiyor musun
00 Yorumla
+1 yılYa neden ayıp oldun şerefsiz aldatmış seni hayat senin hayatın zevkler senin yaşa doya doya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgiline dönersen üzülebilir. Bence biten ilişkine iyi dayanmışsın. Asla tatmin olamıyordun bence. Neden bu kadar dayandın?
09 Yorumla
Soran+1 yılOna aşıktım ama o bunun bile kiymetini bilmedi
Cevap sahibi+1 yılHâla üzmek istemiyorsun. Çok güzel bir kalbin var... Bdsm tarzı ilişkiye ilgin varsa seninle görüşebilirim. Böylece eski sevgiline de dönmek zorunda kalmazsın ve diğerini de üzmemiş olursun. 🙂
Soran+1 yılEski sevgilim bdsm seviyor zaten sagol
Cevap sahibi+1 yılEski sevgiline dönmen demek senin diğeriyle ilişki içindeyken de onu düşündüğün anlamı çıkar ama.
Soran+1 yılEvet ben de bundan bahsediyorum ama iliskideyken aklimda yoktu sonrasinda hala sevmesi ilgilenmesi hosuma gitti
Cevap sahibi+1 yılSen de benim gibisin bu konuda. Bir vefa borcun varmış gibi hissediyorsun değil mi... peki ilk sevgilinle cinsellik yaşasan diğer sevgilin nasıl öğrenecek?
Soran+1 yılYani ne bileyim ikisi gorusuyormus falan dese birisi
Cevap sahibi+1 yılBence kesin kulağına gider. İkisinden de uzak dur.
Bdsm ye de ilgin varmış. Önce tanışalım sonra görüşelim. Hayatının en iyi tecrübesini yaşatırım sana. Sevdin de ne oldu 2 kere? Hep üzülen tarafsın. Bir şans ver sadece en azından 5 dakika konuşalım?
Cevap sahibi+1 yılNe diyosun?
Gizli Üye(18-24)+1 yıl10 günde bir neymiş bir günde 10 defa yapıp seni doyurmak vardı 🔥🔥🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıldıgına neden ayıp olsun?
Ama ilkiyle de yapma yani adam mı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç düşünmeyeceksin ve ilk sevgilinden zevk almaya bakakacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seni aldatmış sen bu durumda eski sevgilinle görüşürsen ona ihanet etmiş gibi düşünme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ayrılmışsın bitmiş gitmiş şimdi önüne ve zevkine bak artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmişin peşinden düşünme. Geleceği planla. Önünde sorun yok. Verebilir mutlu olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılO seni gram takmamis bunu bil
00 YorumlaBoşalmak iyi seks yapmak seninde bakkin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülürse mi? O zaten seni aldatmıs ya
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim de onu aldattigim sanilsin istemem oyle birisi degilim
Cevap sahibi+1 yılİliski bitmis zaten ne aldatmasj
Soran+1 yılDemek istedigim biz beraberken de acaba eskisini sevmeye devam etti mi diye dusunmek
Cevap sahibi+1 yılHala ne önemsiyosun ki o seni aldattıgına gore önemsememis sen de yoluna bak biten iliskiye sadık kalma
Soran+1 yılYa bu huyumdan nefret ediyorum ama bi iliskim bitse de belli sure ona sadik kaliyorum sanki yanlis bisey yapiyorum gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılYanlıs yapıyosun ve de cok iyi niyetlisin. Aldatıldığın iliskiyi affetme bak sakın ziyan olursun iyice. İlk sevgilinle de gorus canın ne istiyosa onu yap
Soran+1 yılYok asla affetmem askimdan ölsem de. Gurursuz ve kendisine saygisini yitirmis birisi degilim ama dedigim gibi ayrilsak da vefa borcu yapiyorum hak etmese de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıldıktan sonra ilgilendirir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana uyarlarsak bu sözü: hayat boş, pmplan coş.
00 YorumlaBuluştun mu eskisiyle?
00 Yorumla
+1 yılSelam ne alaka sen zevkını dusun ver ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış olır sen yeni birisini bul f*ck buddy falan
00 YorumlaHızlı kadınsın
02 Yorumla- +1 yıl
erkek daha hizli? iliskideyken aldatmis. niye kadin carpti gozunuze
Soran+1 yıl@bademezmesii nerem hizli ya keske hizli olabilseydim de bu kadar uzulmeseydim kac yasindayim iki tane sevgilim oldu ikisini de sevdim de sevgili oldum aldatildim üstüne ama hizli olan benim yok ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne