Nası bisi ve tam olarak nerede merak ettim ve görmek istedim kendim görebilmem mümkün mü diye sordum
Kızlık zarımı evde kendim görebilir miyim?
Nası bisi ve tam olarak nerede merak ettim ve görmek istedim kendim görebilmem mümkün mü diye sordum
Vajina iç dudaklarımı araladim ve telefonla resmini çektim. Ama kizlik zarının neresi olduğunu anlayamadım. Vajinanin tam bitisinde küçük bir siyah boşluk var bide böyle beyazla açık pembe arasi bir nokta var. Hangisi kizlik zari?
Görmek kolay aslında, boy aynası vardır en azından dolap kapağında olur, soyun geç karşısına otur, ayaklarını arala iyice ama bu şekilde sen anlar mısın bilemedim, ben bakınca hemen anlıyorum
Cevap
14Cevap
Ben de kendim bozcam sanırım böyle giderse nabim 😏
Buna da ben sebep olacam🤩🤣
Foto atsaydım veya atabilseydim anlardın
🤣🤣🤣🤣
Yapma öyle şeyler
İstersen güzel olabilir tabi ama buna değer biriyle bunu yaşaman zevk ve anı olarak hayatında daha kalıcı ve güzel olacaktır
Özel bir nedeni mi var kadın hastalıkları vs bozulmadan olmuyor bazı şeyler. Ya da dayanamıyor musun?
Anladım o zaman kolay gelsin. Bu arada msaj atamıyorum sana. Bununla ilgili birşeyler yazacaktım
sen onu öyle göremezsin. Ancak muayene anında doktor bakarak görebilir. Kendini kandırma
Kendimi niye kandirim sadece gormem mümkün mu diye merak ettim ve bakmaya calistim
Ya az önce bir yerde mastürbasyon yaparken zarı yirtmasak bile zedeleyebilcemizi ve bu yüzden kanama olamayabilecegini mi ne okudum
Ben bakireyim ama çok sık mastürbasyon yapıyorum zarar vermiş olabilir miyim hiç diye bakmak istedim benim için önemli
Evet benim için önemli bisi
Evet bira şişesine sürünerek veya elimle okşayarak ama hani hiç Bi şekilde bisi girmedi ya da girer gibi de olmadi
Sürttüm sadece sokmadim yani sürterek sevgilime video atmistim
Evet istekli biriyim ama bekaret benim için onemli
Bilmiyorum
Nası yani
He teşekkür ederimm ☺️
Göremezsin O içerde ve senin böyle gözle görebileceğim bir şey değilim göremezsin yani açılıp da bakılamaz
Abla göremezsin iyi bir profesyonel göz gerekiyor swn at ben görürüm bi bakayım xjanjwhe
Bununla ilgili YouTube videolar var. Da görüp ne yapacaksın ki?
Bira sisesiyle neden yapıyorsun çok saçma ve şey içine sokmadigin sürece bir şey olmaz
İçim rahatladı
Tskler
Fotoyu at işaretleyelim
Çok komik
Abla sen yanlış anlamışsın ya
Neyi
Evde kendim dikebilir miyim diye okudum
Hayır görebilir miyim diye sordumm
Görürsün heralde
Resminpaylas tarifle olmuyor
TAKİP eder misin
Adamin başina ne gelirse ya meraktan ya yaprak 😂