Bikac senedir sosyal medyadan tanıştığım biri var ilk başta goruntulu konuşurken cinsel biseylerden de bahsetmiştik biraz foto vs görmüştü sonra ben istemedim sevgili olmadan bitirdik.
Başka şehirlerdeyiz ben numaramı vermiştim wp tan konuşmuştuk sevgili olmasakta o istyordu. Sonra ordan engelledim sms attı ama rahatsz etmek için değil konuşmak istediğini kibarca diyordu. Hiç bı argo kötü söz vs bişey demedi bana ama konuşmak istyordu engelledigimi anlamstı.
Bende SMS ile devam edip wp engelimi kaldrdm sonra ordan devam ettik ama bir ay konusmuyorduk sonraki ay msjlasiyorduk bazen sesli konuşuyoruz.
Cinsel sohbet arada edebiliyoruz sexting değil ama. Kısa sohbetler. O bana hiç nude at demedi istersen istediğinde atarsn dedi.
Bikac senedir böyle konuşuyoruz. Benimle evlenmek istyor senin şehrine gelirim istediğin zaman buluşuruz ben senden eminim diyor.
Ona her sorunumu anlatabiliyorum o da dinlemeye meraklı zaten. Elinin bol olduğunu annesine vs aldığı hediyeleri çeyizini anlatyor. İşini gelirini falan..
Sorun şu ki ben çekici bulamıyorum. Elimden geldiğince beğenmeye çalışıyorum. Ben baby face sevmiyorum o öyle. Çekici gelmiyor bir türlü. seks yapabilmem için ki istekli bir kızım onu çekici bulmam lazım bunu istyorum ama onunla kendimi hayal edemiyorum.
Ama çok iyi biri. Kadınlara değer veriyor bana da öyle.
😓😓😓😓 Napmalym. Yaş 29 o da aynı yaşız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sizden olmaz, bir erkeği arzulamiyorsan onu kabul edemezsin saygı da duyamazsin, erkegin erkekliğini bilincaltinda arzulaman gerekiyor yoksa bir ilişki olmaz olamaz
Başka birini bulamyorum yaşım 29 öldü hala sevdiğim beni seven kimseyok
Mecbur kaldığını hissederek ilişki yürütemezsin ama bunu biliyorsun
mutsuz olacağın, ilgini çekmeyen birisiyle hayat geçmez. baştan böyle bir hata yapma. senelerdir sevememişsin, şimdi hiç sevemezsin
Arkadaş insan olarak iyi birisi. acaba severek evlensem ilerde dayakçı ickici mi olur nolur bilinmez.. bazen kendimi garantiye almak için evet mi desem diyorum
mantık evliliği yapmak senin kararın, sevebileceğini düşünüyorsan sana kalmış
Beğenmiyorsan evlenmen saçma ilerde aldatmaya meyilli olursun
😔😔
yani baby face derken, yaşından küçük gösteren masum tipli yüz hatları yumuşak bir erkek mi demek istiyorsun?
Gibi gibi. Ama yaşını da gösteriyor biraz hafif hantal diyeyim yüzü var erkeksi gelmiyo..😕
ha sen yüz hatları keskin kara kaş kara gözlü tiplerden hoşlanan birisin yani kısaca o yüzden beğenemiyorsun?
Evet aynen öyle
kuzum bence zorla beğenmek için çabalama. sen de zaten soru detayında kendin söylemişsin , cinsel olarak istek duymam gerekiyor diye. evlenince başına çok dert olur bu durum. ayrıca kıtlık falan da yok ortalık erkek kaynıyor. bu insandan ayrılmak hayatında vereceğin en doğru karar olabilir.
😔😔 aslnda bakarsan erkek kıtlığı var. Bulunduğum yerden ve gezip tozmamamdan dolayı kimse beni goremiyobende kimseyi
yani nasıl bir yerde bulunduğunu ve ne şartlarda olduğunu bilemem fakat eğer gerçekten dışarı çıkıp sosyalleşmeye hiç imkan yoksa uzaktaki arkadaşlarınla telefonda falan konuşarak bu durumu anlatıp onların sana erkek arkadaş bulma konusunda yardımcı olmasını bekliceksin. Çünkü oturduğun yerden olmaz bu işler.
Söyledim bı kosyle konuştum o yazmadı sonra
arkadaşlarından da hayır gelmiyorsa son çare artık akrabaların devreye girip görücü usulü bulacaksın. başka da seçenek kalmıyor kuzum yani
Görücü gelenler yaşça buyuklrr bende onları istemiyorum
valla aklıma da başka bir şey gelmiyor maalesef. umarım istediğin gibi birini bulursun
😓😞inşaAllah
Bence istegin varsa denemelisin
Degisik bi kafadasin abla..
Nedn
Burdan yazamiyorum
Konusalim
Ne gerek var ya yru git
Yuruyorum iste shshsh
Yuruyememissin tökezlemişsn. Demekki önceki yurumelerinde arkana geçip tekmeyi basanin çok olmuş
Sjssj laflara bak laflara sjsjs
Profiline bakarken aklıma gelenleri yazdım. Bidaha fotoğrafına bakacagima bu laflara bakarm daha iyi
Abla dedim diye su hallerin sjsjs profilime cok bakma aklin basindsn cikar diz seviyesine iner
Profilime bakan kızların "waov kas yığını ne Seksi ama " dediğini mi sanyosun? Devam et
Keske mesaj kutumu gorebilsen...
Sende yazmissin belli ki sjsjs sonra baktin yuz vermiyor hemen gizli profile burun sjsjs
He yawru he
Sjsjs , konusamadij bak. Neyse dogru tahmin etmisim.. sansina kus baby
Ergen seni
Ergen degilim hadi cevap ver diyen sensin , anladim sjsjs baya cirkinsin ama yaaa
Enteresan bi durum
Hangi sehirdesin ki
Erzurum
Evde kal sen
Sen kal evde slk
Gelmiş 30 yaşına sakallı erkek derdinde, mal sanki 20 yaşında ergen
Ergenler zaten evlenmesin
İkincisi mal sensin
Sen evlensene hadi. d
Evde kalmış orangutan
Biz milyonlarca yıl öncesinde evrim geçirip insan olduk sen kendi aile üyelerinle karıştrdın herhalde ama iyi bişey var ki bizim gibi agzn konuşabiliyor. Sıra beyninde.. ha gayret
Ya sen olmayan beyninle laf mı sokmaya çalışıyorsun kıyamam
40 yaşındaki biri gelir seni istemeye ancak. d
Ben bakıyorum da seviye göremiyorum yaa sen bı yükselt seviyeni sonra konuşalm
Yobaz erzurumun yobaz kezbanı
Duyulmuyor burdan 😂
Duyulmaz zaten okunur cahil cahil konuşma . d
Sakali cikmiyo mu
Ne alaka
Beby face demissin ya
Tam ckmyor evet