Sizce ne yapmalım?

Bikac senedir sosyal medyadan tanıştığım biri var ilk başta goruntulu konuşurken cinsel biseylerden de bahsetmiştik biraz foto vs görmüştü sonra ben istemedim sevgili olmadan bitirdik.

Başka şehirlerdeyiz ben numaramı vermiştim wp tan konuşmuştuk sevgili olmasakta o istyordu. Sonra ordan engelledim sms attı ama rahatsz etmek için değil konuşmak istediğini kibarca diyordu. Hiç bı argo kötü söz vs bişey demedi bana ama konuşmak istyordu engelledigimi anlamstı.

Bende SMS ile devam edip wp engelimi kaldrdm sonra ordan devam ettik ama bir ay konusmuyorduk sonraki ay msjlasiyorduk bazen sesli konuşuyoruz.

Cinsel sohbet arada edebiliyoruz sexting değil ama. Kısa sohbetler. O bana hiç nude at demedi istersen istediğinde atarsn dedi.

Bikac senedir böyle konuşuyoruz. Benimle evlenmek istyor senin şehrine gelirim istediğin zaman buluşuruz ben senden eminim diyor.

Ona her sorunumu anlatabiliyorum o da dinlemeye meraklı zaten. Elinin bol olduğunu annesine vs aldığı hediyeleri çeyizini anlatyor. İşini gelirini falan..

Sorun şu ki ben çekici bulamıyorum. Elimden geldiğince beğenmeye çalışıyorum. Ben baby face sevmiyorum o öyle. Çekici gelmiyor bir türlü. seks yapabilmem için ki istekli bir kızım onu çekici bulmam lazım bunu istyorum ama onunla kendimi hayal edemiyorum.

Ama çok iyi biri. Kadınlara değer veriyor bana da öyle.

😓😓😓😓 Napmalym. Yaş 29 o da aynı yaşız.

Sizce ne yapmalım?