Özellikle olgun yaştaki insülin kullanan erkeği etkilermi ne gibi etkileri olur ereksiyon boşalma veya isteksizlik yaparmi saygılı şekilde cevap verirseniz sevinirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
aşırı spesifik oldu o kadarını bilemem ama şeker hastasına hareket iyi gelir
Aşırı hareketli pire gibi yerinde duramıyor diyebilirim
o kadarınıda giremem sanırım
yani diyabet hastalığının etkilemediği bir şey yok ki.
Evet vücutta böbrek görmede problem yaşandığını biliyorum evlenmeyi düşünüyorum bu konuda sıkıntıları olup olmadığını bilmiyorum sorunu varsada umrumda değil gerçekten evlendikten sonra yardımcı olmak istiyorum ona
vay be hayran oldum gerçekten. benim annem de diyabet hastası o yüzden devamlı yanında birinin olması gerekli.
gerçekten özverili bir yaklaşım tebrik ederim.
Evet ya zor ayrıyız henüz evlenmedik sürekli kontrol ediyorum ne yedin insülin vurundunmu söz ver tatlı yemeyceksin bazen abarttımi söylüyor elimde değil endişeleniyorum bende
hımm.
gerçekten şanslı biriymiş :)
Teşekkür ederim bende çok şanslıyım ama bir bebekmis gibi seviyor beni kırıp incitmiyor bedenime hiç dokunmadı ama kalbime dokundu bende ona hiç dokunmadım ama yüreğime işledim seni diyor böyle bir adam da her koşulda sonuna kadar sevilmeyi hakkediyor 🙂
Ne güzel mutluluklar dilerim.
Senin gibi birini bulabilirim ben de inşallah.
Sertleşme sorunu yapabilir
Peki böyle bir soru varsa evlenmeden benimle konusurmu ya da ben bunu kırıp incitmeden nasıl sorabilirim sorunu umrumda değil ben üzülmesini istemiyor ona yardımcı olmak her koşulda yanında olacağımı bilmesini istiyorum
Bence en dogrusu acık konusmak kırmadam üzmeden mış gibi yapmadan
Ya tek sorun yaptığım kendini yetersiz hissetmesin psikolojik olarak etkilenmesin ben her türlü her sıkıntısında yanında olucam şeker hastalığı yeni açığa çıktı şimdi sanki bana haksızlık yaptığını düşünüyor buna benzer cümleler kuruyor sevgimi acima merhamet gibi algılar sa diye korkuyorum
Birlikte misiniz bilmiyorum ama açık ol ona
Hayır ayrı yaşıyoruz evlenince beraber yasiycaz evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım ve hiç cinsel ilişki yaşamadık bu yüzden açık şekilde konuşamıyorum sorun varya da yok o kendini kötü hissetmesin yeterki
Ama bunu bilemezsin yasamadan peki gerçekten öyle mi
Şekeri ne seviye de kontrol ettiğine bağlı biraz.
Aşırı yüksek 600 700 lerde insülin kullanıyor
Sadece cinsel performans değil hiçbir şey çalışmaz o şeker ile.
Kendini yetersiz hissetmesin psikolojik olarak etkilenmesin gerçekten böyle düşündüğümü her koşulda yanında olacağımı bilsin evlenmeden bunu ona hissettirmek istiyorum
Siz onun için fedakarlık yapıyorsunuz fakat o kendisi için ne yapıyor.
2 tip şeker var. Birisi vücut insülin üretmiyor diğerinde insülin yetersiz geliyor.
Vücut insülin üretmiyorsa sık sık kontrol edilip insülin vermek gerekiyor. Hatta tamamen otomatik deri altına insülin veren cihazlar var.
Diğer tipse düzenli olarak günlük uzun yürüyüşler (1 saat ve üzeri) ağırlık kaldırma protein ağırlıklı beslenme gibi çabalarla kontrol altına alacak.
600-700 gibi değerler şeker koması değerleri.
Evet koma hali anlık ciddi görme problemleri yaşadı şeker olduğunu bilmiyorduk ama stres yorgunluk dediler bu sene öğrendik yürüyüş spor yeme içmede hepsine çok dikkat ediyoruz böyle olunca 150 200 250 geçmiyor
Net bariz etkiler
O söylediklerin hasta olmadan bile çok yaygın
Ereksiyon problemi olur.
Evet sertleşme sorunları yapıyormuş şeker
Olur tabi her şeyi etkiliyor
Testileri küçültüyor diyabet
Evlimisn
Hayır değilim evlenmeyi düşünüyorum bu kişiyle
Anladım
Evet
Peki ne gibi yani ciddi boyutta etkileri olur mu
Kalkmaz