Cinsel Yaşam Bekar kizlar sizinde cinsel ihtiyaçlarınız oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu bi hastalık mı bekar olmama rağmen neden ihtiyaç duyuyorum Bekar kizlar sizinde cinsel ihtiyaçlarınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu isteğin bekar ya da evli olmayla alakası yok bence 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Herkesin oluyordur bence, o yönünü bastırmış olan insanlar da var 0 0 Yorumla
juwark Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl cinsel ihtiyaç nasıl hatalık olabilir ya bunun kızı erkeği veya bekarı evlisi olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü bu medeni değil biyolojik. Her sağlıklı ergenlikte başlar bu istekleri hissetmeye. Siz kadınlar da regl öncesi özellikle tavan yapar 0 0 Yorumla
Aslannn00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Ihtiyac duyman normal değil mj 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Normal de evlenmeden istemiyorum günaha girmek Yorumla Aslannn00 +1 yıl Aynn tabiki dayanacaksın Yorumla Soran +1 yıl Burdan yaz özelden konuşmuyorum Yorumla Aslannn00 +1 yıl burada birsey desen 30 kisi cevap veriyor saçma sapan neyse o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kiz yok yazan ben cevaplarim sor swn Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü canın istiyor normal karşılaman lazım 👍 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama günahı normal değil isye o var Yorumla kaancan_7 +1 yıl Nasıl yani günahı neden günah olsun Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yapmak günahtır Yorumla kaancan_7 +1 yıl Neden günah Yorumla Soran +1 yıl Ya gercekyen dalga mı geçiyorsun nasıl bilmezein Yorumla kaancan_7 +1 yıl Bilmem geçmiyorum anlat gel Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evli mi olmak lazımmış 😏 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal değil mi sence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya zor duruma sokuyor insanı Yorumla recep48 +1 yıl Öylede mastürbasyon diye bir şey var partnerin yoksa Yorumla recep48 +1 yıl Sevgili vs yokmu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partner edinsene 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Harama bulaşmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yapmıyor musun ona eşlik ettir en kötü Yorumla Soran +1 yıl Çok cok zor durumda kaldigimda yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzenli biri var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenli olsa daha iyi değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerden buluyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Partner ile yapmıyorum kendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl peki video mu Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. oluyor 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendin mi hallediyorsun yoksa partnerin var mı Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok normallll sanal dene 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden istemiyorum böyle şeylere bulaşmak Yorumla mahsun3636 +1 yıl Sanal gerçek değil sadece tatmin için Yorumla Soran +1 yıl Ama tatmin olmakta günah ayrıca sonuçta sanaldanda birisiyle konuşmuş kendini anlatmış olmuyor musun Yorumla mahsun3636 +1 yıl Hayali olacak ama Yorumla Soran +1 yıl O da günah diye biliyorum ya o yüzden bulasmadjm hic Yorumla mahsun3636 +1 yıl Fetva vermeyim ama eylem yok hayalen günah değil mekruh olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece zinaya düşecek kafar zorlandiginda mekruhtur günaha yakın affedilebilir sayılır diğer türlü günah Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyanın gücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var Yorumla Drejkano21 +1 yıl Sürekli seksin güzelliği ile karşılaşıyorsun Yorumla
MütevaziBeyefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Genetik olarak herkes ihtiyaç içinde maalesef 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İnsansın sonucta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu isteğin bekar ya da evli olmayla alakası yok bence
Herkesin oluyordur bence, o yönünü bastırmış olan insanlar da var
cinsel ihtiyaç nasıl hatalık olabilir ya bunun kızı erkeği veya bekarı evlisi olmaz
Çünkü bu medeni değil biyolojik. Her sağlıklı ergenlikte başlar bu istekleri hissetmeye. Siz kadınlar da regl öncesi özellikle tavan yapar
Ihtiyac duyman normal değil mj
Normal de evlenmeden istemiyorum günaha girmek
Aynn tabiki dayanacaksın
Burdan yaz özelden konuşmuyorum
burada birsey desen 30 kisi cevap veriyor saçma sapan neyse o zaman
Kiz yok yazan ben cevaplarim sor swn
Çünkü canın istiyor normal karşılaman lazım 👍
Ama günahı normal değil isye o var
Nasıl yani günahı neden günah olsun
mastürbasyon yapmak günahtır
Neden günah
Ya gercekyen dalga mı geçiyorsun nasıl bilmezein
Bilmem geçmiyorum anlat gel
Evli mi olmak lazımmış 😏
Normal değil mi sence
Ya zor duruma sokuyor insanı
Öylede mastürbasyon diye bir şey var partnerin yoksa
Sevgili vs yokmu
Partner edinsene
Harama bulaşmak istemiyorum
mastürbasyon yapmıyor musun ona eşlik ettir en kötü
Çok cok zor durumda kaldigimda yapıyorum
düzenli biri var mı peki
Hayır
Düzenli olsa daha iyi değil mi
nerden buluyorsun peki
Partner ile yapmıyorum kendim
nasıl peki video mu
oluyor
Kendin mi hallediyorsun yoksa partnerin var mı
hıc sevgılın olmadımı senın?
Çok normallll sanal dene
Evlenmeden istemiyorum böyle şeylere bulaşmak
Sanal gerçek değil sadece tatmin için
Ama tatmin olmakta günah ayrıca sonuçta sanaldanda birisiyle konuşmuş kendini anlatmış olmuyor musun
Hayali olacak ama
O da günah diye biliyorum ya o yüzden bulasmadjm hic
Fetva vermeyim ama eylem yok hayalen günah değil mekruh olabilir
Yok sadece zinaya düşecek kafar zorlandiginda mekruhtur günaha yakın affedilebilir sayılır diğer türlü günah
Sosyal medyanın gücü
Ne alakası var
Sürekli seksin güzelliği ile karşılaşıyorsun
Genetik olarak herkes ihtiyaç içinde maalesef
İnsansın sonucta
Vücut istiyor
Evet
Merak etkisi birazda