+1 yılÖncelikle insan vücudu her şeyde olduğu gibi cinsel ilişkide de belli sınırlara tabidir, nasıl ki karnın tam acıkmadan karnın tokken yeniden yemek yiyemezsen isteğin gelmeden de cinsellik yaşayamazsın. Her dakikaya da her saat cinsellik yaşamaya Kalkan bir insan belli bir süre sonra sıkıntı yaşamaya başlar bunu hiçbir kadın müsaade etmesi veya hiçbir erkek belli bir noktadan sonra uzak durmayı tercih eder, özellikle zaten erkekler en fazla 2 veya 3 defa boş olabilir ondan sonra istek istek gelmez ve o işten haz almamaya başlar zaten o normali de budur, mastürbasyon yaparken bile bir gün içinde birden fazla yaptığın zaman o hızlı ve sevgi duyamazsın sıradan gelmeye başlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için yok :D yani mutlu eder beni sadece ama Cinsel aktivite aynı zamanda duygusal ve psikolojik etkilere de neden olabilir. Bu etkiler arasında utanma, kaygı, stres ve hatta depresyon gibi durumlar yer alabilir. Cinsel aktivitenin psikolojik etkileri kişinin yaşına, deneyimlerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Özet olarak, çok sevişmenin sağlık açısından zararı yoktur. Ancak, uygun koruma yöntemlerini kullanmak önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılÇok sevişmenin zararı var mı bilmem ama hiç sevişmemenin yok. Yani şimdiye kadar bir zararını görmedim 👀🤔😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bence var baksana şu haline sinirin bozulmuş
- +1 yıl
Neeeee hemen sevişmeliyim o zaman 😳
- +1 yıl
Köydeki sümüklü böceklerle artık😂😂😂
- +1 yıl
E umduğumuzu değil bulduğumuzu artık ne yapalım 😂😂
- +1 yıl
Nihohahahahahahpuhahahahahazuahahahah
- +1 yıl
🙄🙄🙄
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yorgunluktan başka bir zararı olmaz çünkü tadını alınca doyumsuz olur.. Hele kadın aktif biri ise hiç doyum olmaz
00 Yorumla
+1 yılAşktan ölen var mı söyle :) zannetmiyorum ya tahrik edici olur, insan bazen ihtiyaç duyuyor sevişecek bir karşı cinse.
00 Yorumla
+1 yılZarar görecek kadsr sevilmediğin için bi şey diyemiycem
05 Yorumla- +1 yıl
Bu şarkı ne alaka
- +1 yıl
Bu şarkıdan esinlendim soruyu ondan😂
- +1 yıl
Sösöxödöxçxçxxl senle aynı kafayı yaşamak isterdim
- +1 yıl
Ağlama tatlım😂
- +1 yıl
Ağlamıyorum mutluluk göz yaşları onlar föclclcc
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır. Ama daha daha daha çok sevişememenin zararı olabilir
10 YorumlaEvlenmek için cuckold ilişki seven kadın olsa evlensek sabaha kadar sevişirdik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok. Diğer sevgililerine yakalanma yeter. Zaten genelde ruhları duymuyor enayilerin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYokda tc kizlari kolay kolay vermrz erkekler ac gezer bu zararli iste
00 Yorumla
+1 yılİnsan bıkar elbet çok olursa
20 YorumlaBenimleyse zararı olmaz 😘
00 Yorumla
+1 yılVardir
10 YorumlaÇünkü evli değiliz
10 YorumlaHer sey in fazlasi zarar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZararı yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla yokk
00 YorumlaNe gibi?
00 YorumlaSanmam
10 YorumlaYoktur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım